Praskanie zvuku na notebookuZdravím, mám notebook ACER aspire 5720Z a hrozne mi začal praskať zvuk. Keď púštam mp3, ked púštam hry.. po chvílke začne hrozne praskať ako pokazený gramafón..proste minutu praská minutu nie a tak dokola. Najhoršie je to keď hrám hry, lebo keď začne praskať zvuk tak začne sekať celá hra. Niekde na fórach som čítal, že toto zvyknú robiť integrované zvukové karty,ale nikde som nenašiel riešenie. Ja mám nejakú realtek high audio definition. Vôbec neviem čo to je zač. No to praskanie je hrozné, stretol sa už niekto s takým niečím pri notebooku? Kedže som nedávno formatoval disk a ovladače mam nanovo tak softwarova chyba to asi nebude že. Myslíte že treba vymeniť celú dosku ? Alebo sa dá nejak vymeniť iba integrovaná zvukovka ? Za každú radu ďakujem. Ja len ten návod čo je vyššie o tom tichom praskaní som skúšal už dávno, nepomohlo ani náhodou, (a to moje praskanie nie je zdaleka tiché) preto by ma zaujímalo či je možná výmena integrovanej zvukovky alebo sa musí meniť celá doska. Alebo neexistuje niečo ako externá zvuková karta že by som si to nejak napojil na notebook a mohol by som si aj 5.1 repraky napojiť ? Možno už trepem , ja sa v tomto vobec nevyznám Proste mam len noťas a chcel by som mať dobrý zvuk. externe zvukovky existuju, integrovanu nevymenis, je na doske (podobne ako integr. grafiky) inak ak to mas v zaruke, tak to reklamuj. ...
Praskanie zvuku na notebooku |