praskanie a zrnenie v reprakoch a sluchadlachCaute mam problem zacalo mi tak obcas praskat a zrnit v reprakoch. Spravi to iba obcas ze to tak zazrni trosku alebo tak pukne divne. Aj ked pripojim sluchadla robi to iste a skusal som aj druhe repraky a stale to iste. Robi to aj ked pripojim do front planelu sluchadla. Neinstaloval som nic co by to mohlo sposobit. Mam windows 10 ovladace a bios aktualny zacalo to robit pred par dnami dovtedy vsetko bolo v poriadku. Ak niekto vie co stym budem vdacny za kazdu radu. skus este preinstalovat drivre http://download.viatech.com/en/support/driversSelect.jspzial s tymto sa pri asus doskach stretavam a nepomohlo nic ine len kupit zvukovku..... ale niekto urcite poradi nieco rozumne dufam no doska uz ma asi 6 rokov takze moze byt ze nieco stym bude nemáš tie repro zapojené do rozdvojky? niekedy to blbne aj keď je na spoločnom zásuvkovom okruhu nejaký iný spotrebič (lacný činsky zdroj , svetlo s reguláciou....),inokedy stačí podoťahovať vodiče v zásuvke no maam. v rozdvojke mam repraky co mam na stole a potom druhy kabel co ide do zosilovaca kde su pripojene dalsie.. Ale ako som nainstaloval ten ovladac co mi poslal zigo tak zatial to ide. uvidime dokedy . zatial diky paani. ...
praskanie a zrnenie v reprakoch a sluchadlach |