Potrebujem pomoc s instalaciouahojte ludia, chcel by som si nainstalovat Mandrake 8.1, ale najskor potrebujem s pc vymazat Windovs a neviem ako by som to mal spravit poradte pls Proč takhle starou distribuci? Instaluj tu nejnovější, tam je to snad ještě jednodušší než u Windows a taky nebudeš mít problém s driverama. da sa niekde stiahnut? da sa niekde stiahnut? http://www.mandriva.com/en/downloads a pojde mi to nainstalovat, aj ked mam v pc windovs? a pojde mi to nainstalovat, aj ked mam v pc windovs? Ano, ale ten Windows a vše ostatní na disku nebo oddílu, kam budeš systém instalovat se smaže. ked to stiahnem tak to mam napalit a nabootovat? ked to stiahnem tak to mam napalit a nabootovat? Přesně tak. ok dik za pomoc a este by ma zaujimalo, na co je Mandriva najlepsi? ok dik za pomoc a este by ma zaujimalo, na co je Mandriva najlepsi? Je nejlepší pro začátečníky. Stáhni si tu 3 CD verzi. Ak nebudeš spokojný, odporúčam Ubuntu.. Instaluj tu nejnovější, tam je to snad ještě jednodušší než u Windows a taky nebudeš mít problém s driverama.co si myslel tym, ked si napisal, ze nebudem mat problemy s drivermi? hehe ja som mal problemy... maju x 1600Pro mi nerozpoznal, Ati unknown device C000 alebo nieco take vypisal. ja mam 3000 AMD Athlon AGP dosku K8N-E a kartu ASUS Radeon 9600GE myslis, ze mi to pojde? ano, to len nove x1xx grafiky asi maju problem ze to nejde tak jednoducho a automaticky... //ubuntu je blud, tam mi ani nenabehol kvoli tej grafike, zato knoppix ano ale tiez ju blbo rozpoznal Instaluj tu nejnovější, tam je to snad ještě jednodušší než u Windows a taky nebudeš mít problém s driverama.co si myslel tym, ked si napisal, ze nebudem mat problemy s drivermi? myslel tým to, že prečo inštalovať starú verziu ked je u už nová? to mi nejako nadáva zmysel. Nainštaloval by si si teraz windows 98? mnoo preco nie ? Mal som kdesi pekny screenshot ad znameho ktoremu na Win 98 bezal DNS server a kupodivu ta Win 98 mala uptime okolo 370 dni mala uptime okolo 370 dni ty kokso! super! ja mam 3000 AMD Athlon AGP dosku K8N-E a kartu ASUS Radeon 9600GE myslis, ze mi to pojde?To ti přesně neřeknu, nemám ani Mandrivu a ani stejný hardware, ale...co si myslel tym, ked si napisal, ze nebudem mat problemy s drivermi? ... určitě nemůžeš chtít po (teď plácnu) tři roky staré distribuci, aby obsahovala drivery na rok starý hardware. pocuvaj stiahol som to, napalil, ale nechce mi to nabootovat... nevies, co s tym? pocuvaj stiahol som to, napalil, ale nechce mi to nabootovat... nevies, co s tym? Jsou jen dvě možnosti: 1. nemáš v BIOSu zapnuté bootování z CD-ROM 2. vypálil jsi špatně CD Jak jsi to pálil? skusal som ako bootovacie DVD a datove DVD skusal som ako bootovacie DVD a datove DVD To je CD verze, nebo? A hlavně musíš ve vypalovacím programu ten soubor otevřít a vypálit tak, jak je. stiahol som tu 3CD verziu co myslis tym, ze ho mam ...
Potrebujem pomoc s instalaciou |