zdravim vas brat mi prednedavnom zablokoval nejake stranky ale to nezablokoval ako ze lôen v mojom PC ale na celej sieti co mame doma niekde v rootri a ja neviemako to odblokovat možte mi prosim vas poradit?
za skore odpovede predom dakujem
_________________ Intel Core i9-9900K; MSI Z370 SLI PLUS ; ASUS ROG STRIX GeForce RTX 3090 GAMING O24G If all you have is a hammer, everything looks like a nail.
v podstate máš tri možnosti, čo to mohlo spôsobiť - buď ju máš zablokovanú (sama od seba sa ale nezablokuje, musel by to urobiť niekto kto s tebou zdieľa router, modem, prípadne pc), ALEBO má tvoj ISP nejaké problémy (je to bežné hlavne pri menších lokálnych ISP) ALEBO má pokec opäť nejaké problémy s dostupnosťou (bežné pri väčšej záťaži)
no mne to fungovalo, ale už mi to nefunguje, od vtedy čo sa mi kamoš hrabal v compe, on je hacker a nemá rad pokec...no neverím, žeby mi to blokol...ale môžme s tým rátať že to mám od nekial bloknuté...ako to mám odblokovať???
joooj kebyže mi nešiel len pokec tak to mi bolo dobre, ale sa mi hacker dostáva do facebooku a robí si čo chce ... prosím pomôžte mi ved to je zásah do súkromia dostáva sa mi tam cez ruter ale neviem ako asi cez mac adresu