don jebot píše:
bud pouzi color replacement tool alebo select > color range vyber farbu(tu ti spriehladny) a pod obrazok das layer v pozadovanej farbe alebo image>adjusments >replace color alebo uuuuple najlepsie google a zaklady PS, tutoriali etc.
/edit este jedna vec ma napadla magic wand toll oznacis snim co chces zmeny potom > select>similar> ctrl+x >ctrl+v (vloziti to vrstvu s vyrezanym obsahom) a potm das pod nu vrstvu vo farbe ktoru chces)..
kde najdem color replacement v to Photoshope ???
mam 7.0 CE
/asi to nemam, asi je to len v CS

pozrel som si tutorial
http://www.youtube.com/watch?v=mR8Pxzm-y_oda sa pomocou neho zmenit napriklad biela farba tricka na cervenu ??? asi nie ... lebo on tam menil zelenu na modru a ta sa mu zmenila pomocou zmeny parametre Hue ... ale bielu cez Hue na cervenu nezmenim ...
/
don jebot píše:
... alebo select > color range vyber farbu(tu ti spriehladny) a pod obrazok das layer v pozadovanej farbe
no nerozumiem tomu co si napisal ... napisal si tu ti spriehladny / tak nemam sajnu, ci je to sloveso, ci co, kto mi to ma spriehladnit, ci ja, ci kto, ci ako ... skus mi to pls napisat normalne po Slovensky, dik
/by cthulhu: a ty sa nauc upravovat svoje prispevky a nepis tri po sebe