Tohtoročná FIFA 09 je naozaj vydarené dielo, oproti minulým ročníkom riadny pokrok. to snáď kazdý kto je aspon trochu pri zmysloch zbadá.... teda dufam.
Som zanietený fanúšik fify a tato moja vašen ma nikdy neopustí... ani na dochodku si neodopriem tu radosť aby som si zadrtil daky zapas vo fife.... za predpokladu ze sa dochodku dozijem....
FIFA 09 je vydarené dielo z mojej strany tak 85%. veľmi sa mi pači.
Nech mi nikto nehovorí že PES 2009 je reálnejšie... vy ste spadli z marsu ci ako? hráči na PES2009 behajú ako keby mali nas...é v trenírkach, vy to nevidíte. a to ani nehovorím o tom že siete sa naťahujú jak obnosené pancuchy mojej babky...
Jediné naozaj velké priam obrovské plus v PES 2009 povazujem to ako sa hráči podobajú. 95% hráčov sa skutocne podobá svojím realnym predloham na ihrisku... v tomto klobúk dolu pred Konami.
Fifa09 v tomto smere nikdy na PES nemala a ani tak skoro mať asi nebude... co je velká škoda.
Každá hra má svoje muchy, klady aj zápory ale ja som zanieteným fanúšikom série fifa a Pes ma jednoducho hrať nebaví nikdy ma nebavilo a baviť ani nebude. baví ma len prvé dva týždne pokial nevyjde nová fifa. potom už vobec nie! FIFA je pre mňa číslo 1 a navzdy to asi aj tak zostane.
samozrejme je to moj nazor, kazdý máme právo na vlastný nazor ja vám ten váš neberiem tak dufam že ani vy mne podobne....
teším sa na vaše dalsie príspevky v teme FIFA 09.
Do skakavenia, priatelia...
|