lukas200 píše:
Ďakujem za odpovede... Neviem čo je to EC, sakra, ale neva. Ten prvy case sa mi zda super a aj to ze ma tie USB umiestnene hore + vsetko je bez srobov.
Ten druhy case vyzera super, jedine co ma stve su tie sluchadka umiestnené dolu. Na stole ho mať nechem a neviem či kvôli tomu nebudem musieť kupovať predlžovacie káble na sluchátka, USB, mikrofón a tak... :-( Nechápem prečo to nemohli dať tiež zhora. Inak by ta skriňa s 25cm ventilátorom bola suprová....
... ešte tá prvá skriňa je upravená na BTX ale už som nevládal hladať či to má vôbec zmysel. No a tiež neviem, či do toho narvem všetky najnovšie hračky - dvojjadrove procaky, dobru dosku, video kartu a tak...
ti vravim ze dosky su vsetky ATX, cize ich napchas do kazdeho midtoweru vsetky, procak takisto, ved ten je malicky, no a kartu...do Bigtoweru musia vojst vsetky, a ked by nie tak das prec tu taku klietku na 5 alebo kolko HDD co byva vpredu a vojde sa kazda
EC je EUROCASE=shit(mal som aj ja)
MTK píše:
Case moze robit dost velky hluk hlavne ked je to shit za par koru. Moj stryko si kupoval pred pol rokom nove pc a o case sa nestaral ale ked mu tyzden drncal cely pocitac pod stolom uz to nevydrzal a kupil si kvalitnu
smaozrejme ze drncat mozu lacne(nezalezi na hrubke plechu), ja som mal EC a furt rezonovala, ale myslel somtak, ze akoze hluk zvnutra PC caseom velmi nezmenis, o samotnom drncani caseu, ked zacne drncat len tak sama od seba som nehovoril. No a ked sa vyhnes Eurocasu, tak na toto asi nenarazis.