Ahojte,
tak prišiel čas na predaj tohto dedka

. Obsahuje nasledujúce komponenty:
- Skrinka:
ASUS Prime AP201 v čiernej farbe, mesh bočnica - bez záruky a krabice, len samotná skrinka
- Zdroj:
Corsair RM850x (2018) - komplet balenie, záruka v Alze do 09/2031
- Doska:
MSI MPG Z390M GAMING EDGE AC - bez záruky, mal by som mať od nej krabicu, prípadne doplním info
- CPU:
Intel Core i9-9900K - bez záruky, k procesoru mám aj
túto sci-fi krabičku
- RAM: 2× 16GB kit (teda dokopy 32GB v 4 slotoch) -
HyperX 16 GB KIT 3200 MHz DDR4 CL16 Predator RGB - doživotná záruka v alze, k obom kitom mám obaly
- CPU chladič:
ARCTIC Liquid Freezer II 360 - bez krabice, záruka v Alze do 12/2028
- Fany: 4×
Noctua NF-A12x25 PWM chromax.black.swap - 1 out vzadu, 3 in dole (skrinka má dole pozície len na 2 fany, tretí je uchytený na Noctua antivibračných nožičkách) - bez krabíc, náhradné farebné gumičky a káble čo k tomu boli mám odložené v sáčku. Záruka v Alze do 12/2028
- GPU:
ASUS TUF GeForce RTX 3080 GAMING 10G - bez záruky a krabice
- SSD:
Samsung 980 1 TB - používaný ako sekundárny disk na dáta v druhom slote, krabica, bez záruky. Screen z CrystalDiskInfo
TU- SSD chladič:
AXAGON CLR-M2XL ALUMINUM- Custom káble od Gaba v modro-čiernom vyhotovení - k tomu mám navyše aj flexo, konektory atď, všetko k tomu pribalím.
PC nebol nejaký čas používaný, preto sa naň chvíľu aj prášilo, ako je vidieť na foto. PC ešte vyfúkam a očistím. Foto len pre ilustráciu, aké konkrétne káble tam sú.

PC beží bez problémov, kartu som mal podvoltovanú, hralo sa len výnimočne (párkrát do mesiaca na pár hodín). Prevažne bol PC používaný na prácu (CAD/BIM softy, 3D modelovanie, office a podobne).
PC by som rád predal ako celok niekomu, komu by ešte vedel poslúžiť. Teda nie špekulantom, čo to obratom rozpredajú na bazoši. Zhrnul by som to takto:
- ideálne komplet celý PC
- v prípade, že by bol záujem, PC viem predať bez SSD (SSD samostatne nepredávam!)
- v prípade, že sa nájdu naraz záujemcovia, viem predať samostatne GPU a zvyšok zostavy (či už s SSD alebo bez)
- samostatne komponenty nepredávam, takže nemusíte ani písať, že máte záujem o dosku, zdroj a podobne...
Info k predaju:
- IBA osobne v Trenčíne a okolí, do cca 50km od TN viem PC doviezť. Poštou to posielať určite nebudem.
- môžem len do 17.12. (prípadne po dohode aj 18.12., to budem mať možno poobede cestu do BA), potom budem odcestovaný
- následne budem dostupný až po Vianociach, konkrétne od nedele 28.12.
- na PC ako celok dám samozrejme záruku pár dní na vyskúšanie, ale ako som uviedol, v čase 18-27.12. žiaden predaj ani vrátenie riešiť nebudem, na to vopred upozorňujem.
Cenu ponúknite, určite sa dohodneme, už pre PC nemám využitie, tak nech ešte niekomu poslúži.
Predávam aj inde
// Spojený príspevok Uto 16.12.25 9:13Tak dám aj nejaké sumy:
- komplet celý PC - 700€
- PC bez SSD - 650€
- bez grafiky - 450€
- bez grafiky a SSD - 400€
- GPU samostatne - 250€ ale len v prípade, že sa predá najprv PC bez nej. Prednosť má komplet PC.