Ahojte. Mám na predaj/rozpredaj (to záleží na záujme o jednotlivé komponenty) PC zostavu bez grafickej karty s nasledovnými komponentami:
-
základná dosta: MSI Z270-A Pro (socket LGA 1151) - pôvodné balenie s príslušenstvom
-
procesor: Intel Core i7 7700k - bez pôvodného balenia
-
ram: Kingston Fury Renegade RGB 16GB DDR4 3600MHz CL16 kit (2x 8GB) - pôvodné balenie
-
chladič: Be Quiet Shadow Rock LP - pôvodné balenie s príslušenstom
-
disk 1: SSD Samsung 970 EVO Plus 500GB NVMe M.2 - pôvodné balenie, zánovný viď. obrázky
-
disk 2: SSD Samsung 870 EVO 1TB 2,5" SATA - pôvodné balenie, zánovný viď. obrázky
-
zdroj: Fortron Hydro G 850W 80 PLUS GOLD modulárny - bez pôvodného balenia ale so všetkými káblami
-
skrinka: Corsair Crystal 460X ATX Mid-Tower + 4x Corsair RGB 120mm ventrilátory - bez pôvodného balenia, klietku na 3,5" disky mám
Nejaké FOTO nájdete tu: https://drive.google.com/drive/folders/1caHIqbElGeRkRNFtKlgWiFJJnK3vwfjR?usp=sharingVšetko je plne fukčné, momentálne poskladané ako PC zostava. Ideálne by som to dal všetko spolu, poprípade bez diskov alebo sa vieme dohodnúť aj na predaji jednotlivých komponentov ak o väčšinu z nich bude záujem. MB + CPU by som rád predal spolu.
Ceny skúste ponúknuť, predaj mi neponáhľa.
Vyhradzujem si právo nepredať v prípade nevyhovujúcej ponuky.
Ponúkam aj inde.