Caute, nechem otvarat novu temu, pozeral som aj ja spomenuty lg, co ste radili Patrickovi, je to stale este vyhodna kupa v rozmedzi 700+- eur ? uz ho maju len kadejake vystavene kusy a eshopy.. rad by som to kupil "v kamennej predajni. Velkost max 55", kludne staci aj 50tka.
Lg/ samsung asi ideal. poziadavky su v podstate viac menej kvalitna wifi. 75 percent sa na tej telke budu pozerat sportove prenosy...
Antenny vstup prepokladam, ze este nevymizol z okruhu snad. Ked vypadne satelit nahodou
Dakujem pekne.
// Spojený príspevok 10.07.2023 18:15Caute, nechem otvarat novu temu, pozeral som aj ja spomenuty lg, co ste radili Patrickovi, je to stale este vyhodna kupa v rozmedzi 700+- eur ? uz ho maju len kadejake vystavene kusy a eshopy.. rad by som to kupil "v kamennej predajni. Velkost max 55", kludne staci aj 50tka.
Lg/ samsung asi ideal. poziadavky su v podstate viac menej kvalitna wifi. 75 percent sa na tej telke budu pozerat sportove prenosy...
Antenny vstup prepokladam, ze este nevymizol z okruhu snad. Ked vypadne satelit nahodou
Dakujem pekne.