Zdravim vsetkych,
uz tu bola tato tema trosku nacrtnuta ale ziadne riesenie tak teda to skusim znova.
problem, ktory vznikol je, ze ked som odpojil usb kluc z portu po niekolky krat, prestal mi ho win detekovat - teda aby som to upresnil nezobrazi sa mi ako disk v computer manageri ani nikde inde(musim sa priznat ze som ho odpajal bez toho aby som ho najprv odpojil softverovo). Takze sa k nemu neviem dostat. Mozem ho bezpecne odpojit od systemu ale je mi ti na prd, ked s nim nemozem pracovat. Led-ka po pripojeni preblikne ale to je tak vsetko. V inom pocitaci to ide (nie vsak v inom porte na mojom pocitaci). To iste sa mi stalo s SD kartou ktoru som mal pripojenu cez externu citacku. Zaujimave ale je, ze druha SD karta (ktora je mimochodom uplne taka ista ako ta prva) funguje bez problemov. A teda mam pocit, ako keby sa windows nastval ze mu vytahujem usb zariadenia bez prvotneho softweroveho odpojenia a povedal si, ze kaslem na teba a nebudem ti to citat. Stalo sa to na viacerych pocitacoch. Neviete niekto nahodou ci by nepomohlo vymazanie nejakych registrov alebo nieco podobne? Skusal som zmenit aj pismeno disku (drive letter

) a nepomohlo. dakujem za kazdu radu.