nahravat a streamovat video sa z DVB-T sticku do TV/Mobilu/ PC da. Video Station na to ma funkciu. Cize tie stanice, ktore mozes chytit volne na antenu, tie by mali ist.
Prepojenie s nejakym settop boxom ale asi fungovat nebude, kedze ten nas funguje skor ako vysielac, nez ako prijimac. Nejake info v nemcine mas napr. tu:
http://www.pc-magazin.de/ratgeber/so-nutzen-sie-nas-systeme-als-tv-rekorder-1453598.htmlUrcite najdes nieco aj po anglicky. Mozno je nejaky neoficialny balicek, ktory to umozni. Ale ziadne oficialne riesenie o ktorom by som vedel neexistuje.
// Spojený príspevok Pon 03.04.17 19:57Googler1 píše:
Priame pozeranie streamov cez kodi ma napadlo ako prve lenze mam problem take streamy najst - zatial som konkretne nenasiel ani jeden a navyse co som cital diskusie tak ked sa nejake tv streamy objavia (myslim cz/sk) tak vacsinou idu iba chvilu a potom treba hladat nove.
Toto je klasika. Aj na Kodi stravis viac casu hladanim streamov ako sledovanim, lebo vsetko po case zmizne a mozes hladat zase. Casto je aj kvalita naprd. Najlepsia cesta v tomto smere je vyuzit priamo ponuku operatora, ktoreho preprijem TV / internetu pouzivas.