windows 10 instalacia - stale dokolazdravím vas, mám problém s inštalaciou windows 10 na notebook hp 250, taká prkotina a strašne mi to láme hlavu, preto vás prosím o pomoc.stiahol som windows 10 origoš od microsoftu, cez ten ich tool som windows hodil na USB.usb som pripojil do notebooku a spustil inštalaciu, inštalacia a všetko ostatne prebehlo dobre akurat po tom vynútenom reštarte sa inštalacia začne inštalovať od znova, nepokračuje to v tej prvej inštalacii...tak som šiel do bootu a snažil som sa to tam nejak kombinovať pretože to je starši ntb a je to tam všeliaké. UEFI boot orderUSB diskette on key/usb hard diskos boot managerusb cd/dvd driveinternet cd/dvd rom driveLegacy boot order notebook hard driveusb cd/dvd rom driveinternal cd/dvd rom driveusb diskettte on key hard disknetwork adapternaposledy som to spuštal v takomto poradí ale stále akonahle sa ide po inštalacii reštartovať notebook tak nenaskočí do pokračovania inštalacie ale vyskoči tabulka INSTALOVAT ... som stratený, predtým tam bol windows 10 taktiež a všetko fungovalo bez problemov vie mi niekto poradiť čo skúsiť? dakujem.. Skúsil si vybrať inštalačku po 1.reštarte?Alebo teraz bez inštalačky , ak spustíš NTB a v biose v boot na 1.mieste máš disk s OS ? vidíš to dobrý nápad, akonahle sa to znova doinštaluje tak to skúsim, vdaka// Spojený príspevok Str 07.04.21 22:26no takže, po prvej inštalacii windowsu som vybral usb disk, reštartoval pc a šiel do bootmenunastavil som na 1. miesto v UEFI boot order - 1. OS boot managera v legacy boot order som nehal Notebook hard disk dal som uložiť zmeny a reštartovať, notebook sa reštartol stym že som mal vybraty usb kluč a notebook chcel znova inštalovať akurat vyhodilo nejaku chybu že sa naskytla neočakavana chyba, mam reštartovať a znova inštalovať z media či čo // Spojený príspevok Str 07.04.21 22:29mám legacy support nechať disable? ak dam disable legacy support ostava mi už iba -UEFI boot order1..os boot manager2..USB diskette on key/usb hard disk3.usb cd/dvd drive4.internet cd/dvd rom drive Chyba mala aj nejaké číslo ?Spravil si formát C ?Alebo spusť inštaláciu ešte raz a daj sem foto z položky ,kam inštalovať , kde máš ponuku na výber disku.Máš aj druhý NTB alebo PC ? ...
windows 10 instalacia - stale dokola |