Zdravým vospolok idem si po radu
Blížia sa Vianoce a napadlo ma kúpiť rodičom PC, keďže majú doma len stolné PC asi 15 ročné to už nechcem zachraňovať a keďže si zvykli chodiť na internet hlavne cez mobil a PC zapínajú len vo výnimočnom prípade napadol ma tablet. Nechcem ich učiť na nový operačný systém preto som chcel tablet s windows. Problém je len v rozpočte ten je max 350 eur, čiže pozerám po bazároch a tu si neviem poradiť. Páči sa mi ako vyzerajú a sú spracované tablety surface ale neviem či siahnuť po modeli surface go zo 4 GB ram a len 64 GB pamete prípadne kombináciu 8/128 samozrejme s klávesnicou ak by sa podarilo, alebo siahnuť po nejakom staršom modeli surface pro možno radu 3-4, parametrovo je to podobné akurát trochu väčší displej a výhoda v klasickom USB-A. Myslíte že je lepšie novší základný model tabletu alebo trocha starší vlajkový model. Skoro som zabudol na používanie, v podstate len prezeranie internetu, platenie účtov watsapp alebo viber maximálne napísať a vytlačiť dokument vo worde prípadne ničo naskenovať.
Vďaka za radu alebo ak by ste mali inú alternatívu, budem rád.
|