chcel by som sa opýtať, lebo som celkom v tomto laik. Objednal som si nové SSD do pc. Moja otázka znie je možné nejako preniesť zo starého HDD čisto len windows na to ssd a aby všetky ostatné veci mi ostali na starom HDD?
Pokial potrebujes preniest kompletne nainstalovany system, mozes naklonovat vsetko a neskor vymazat.. Samozrejme za predpokladu, ze nemas na systemovej particii viac dat ako je kapacita SSD..
Ak na SSD nainstalujes cisty system, nemusis nutne kopirovat dokumenty na SSD a HDD formatovat.. Ale v tom pripade na HDD zostane aj OS, softver atd..
a ak si nainštalujem nový windows na SSD a potom zapojím aj stary HDD kde je tiež nainštalovaný windows čo sa stane?:D otvori mi subory čo su v ňom alebo čo
Zdravím tak idem si opäť po radu, prišiel mi už SSD disk zapojil som ho ale v pc mi ho neukazuje, treba ho nejako naištalovať alebo by mal nabehnúť sam alebo ako to je ?
Co chces vlastne spravit? Nainstalovat cisty OS? Ak dobre rozumiem, zapol si povodny Windows s pripojenym SSD? V Spravcovi diskov odporucam vytvorit primarnu particiu (nie je to nutnost)..
ano na povodny windows som zapojil ssd lebo som chcel vyskúšať či funguje. ano uz som to našiel v to. spravcovi diskov vytvorim primarnu particiu a potom ako mam pokračovať ? vypojiť stary hdd a naištalovať windows na SSD ? inštalovať budem cez usb
Ano, presne tak, ako si napisal.. Po nainstalovani OS a pripojeni HDD si skontroluj v BIOS-e poradie bootovania a prip. uprav tak, aby si potom mal na prvom mieste SSD..
To USB mas pripojene? Co je to za dosku? To je nejaka extremna starina, ked pise v ponuke aj FDD? Pri tychto starsich doskach je instalacia z DVD istota..