Zdravím,
potreboval by som novú drôtovú hernú fps (primárne CS:GO)/pracovnú myš miesto CM Alcor. Doslúžila a nepáčil sa mi na nej lesklý povrch, kde bolo vidno takmer každý otlačok a spodné gumenné "nožičky" boli taktiež biedne vymyslené, keďže sa rýchlo opotrebovali (ale cena bola niekde inde). Doma máme ešte
G403, ale jej "sed" je vyššie a je ťažšia, také vajco v ruke, čo mi nevyhovuje. Povrch je naopak matnejší, drsnejší, čo by som preferoval aj na novšej myši.
Pozeral som ešte G Pro, ale dĺžkovo je krátka - Alcor>G403>G pro.
Porovnával som si váhy (G403 a Alcor som vážil doma), ale vidím, že tam zaváži aj spodná povrchová úprava pri pohybe (podložku mám SteelSeries látkovú), takže mi hlavne ide o ten nižší "sed", hĺbka tých predných tlačidiel nech je nižšia.

Z G403, ASUS ROG Gladius II Origin (všade uvádzajú 110g bez káblu, čo by bolo už moc),SteelSeries Sensei 310 a Razor Deathadder Elite, mi podla požiadaviek vychádza Sensei 310, až na ten design, ale chcem sa poradiť, či by bola chyba vziať niektoru z nich alebo si priplatiť za niečo čo by stálo za to ..prípadne, či nemáte ešte inú alternatívu?
Vďaka vopred