Nice! pozerám že pribudlo pár nových rád
vďaka Miso112vďaka Smith Wesson-o
HiFiMAN HE 400 som už počul, väčšinou sú chválené a vytýkajú im len tú modrú farbu čo je vec vkusu, sú orthodynamické woho nová technológia a otvorené čo sa mi páči, nevadí mi prenikanie zvuku do okolia. HiFiMAN bola založená v NY ale produkty sú vyrábané v
Číne, je vôbec možné aby boli tieto slúchadlá tak kvalitné a pohodlné ako produkty nemeckého sennheiseru ???
-
Nano iDSD AMP žiadny powerbrick a žiarovky? AWESOME mám rád keď to plní účel a nezaberá kopec miesta, žiadne diódy a led monitory a gimik stačí 1 koliesko a aspoň to človeku v noci nesvieti do očí, som zvedavý či sa zohrieva teda nepotrebujem ním v zime kúriť ani na ňom variť tak by nemusel xD
vďaka Johnnny-áno o
Flio AMP som už čítal a ľudia ich neodporúčajú kupovať
vďaka andrejsvk-o tých slúchadlách počujem prvý x hneď mi pripomenuli
ATH-M50x - Audio-Technica,tie som mal možnosť týždeň testovať a zvuk z nich bol wow! Dovtedy som nemal žiadne tomu podobné slúchadlá ale po 2-3 hod ma začali tlačiť na temene hlavy a neviem asi je to vec zvyku ale uzatvorené mušle, bol to čudný pocit.
-práve pozerám pár videí o
focal spirit professional na youtube a ľudia si ich tiež pochvaľujú, lenže majú dosť tenký polster na temene a tiež sú uzatvorené, takže neviem ako to bude s komfortom a ten je u mňa pri slúchadlách na 1. mieste, najlepšie ak ich mám na hlave 6 hodín+ vkuse a zabudnem že tam vôbec sú

-riešiť AMP pomocou inštalovania zvukovej karty: dá sa to porovnať s AMP alebo môže to byť dokonca lepšie?