Zdravím, mám nasledujúci problém: chcel som si vytvoriť bootovateľné USB pomocou programu Rufus (ktorý som bezproblémovo používal vždy pri tejto činnosti), ale tentoraz som zvolil možnosť kontroly chybných blokov (na skúšku, veď prečo nie?). Tá však trvala neskutočne dlho a tak som sa proces rozhodol ukončiť (veď čo sa môže stať pri kontrole? formát samotný ešte nezačal. Dostal som síce správu, že USB sa môže stáť nepoužiteľné, ale ignoroval som ju, ako stovky podobných oznámení v minulosti, kedy sa nič nestalo). USB sa však stalo naozaj nepoužiteľné. Pri zastrčení do portu zaznie zvukový signál, nič sa však nestane, zariadenie sa nikde nezobrazí ako médium (čiže klasický formát pomocou Windows náradia nie je možný, aspoň teda v rámci mojich schopností nie). V Device Manageri sa zariadenie zobrazuje pod menom, pod akým som ho používal, rozozná tiež model (Kingston DataTraveler SE9), dostal som však error: This device cannot start. (Code 10).
Na internete som našiel viacero programov, ale nie som nimi istý, tak som to zatiaľ radšej nechal tak. Väčšina návodov, ktoré by mali riešiť daný problém, sa zaoberá chybami v ovládači (kde chyba, vzhľadom na to čo sa stalo, určite nie je).
Nejaké nápady, podobné skúsenosti? Bude USB ešte použiteľné alebo ho môžem vyhodiť? Mám rád metódu pokus-omyl, tentoraz to však očividne nevyšlo...