Ahojte,
neviem, do ktorej sekcie to patri, ale skusim to napisat sem. Mam novy PC, asi 2 tyzdne stary. Vsetko do dnesneho rana islo ok, rano som este nieco robil do skoly, pc som vypol normalne a teraz o par hodin neskor sa snazim pc zapnut, a iba mi to pise, ze mam vybrat bootovacie zariadenie. Tak nechapem, lebo vsetko slapalo ako hodinky. kuknem nastavenie v biose a tam je to ok. (mam SDD disk kingston 128GB), otvorim skrinku, skontrolujem, ci sa pri manipulacii nieco omylom neodpojilo a vsetko ok. SKusim to este raz spustit, opat bez uspechu, ale momentalne si vsimnem, ze sa mi netoci ani jeden z 3 ventilatorov, ktore su namontovane v skrini (mam nanoxiu deep silence, a na procaku mam noctu, ta sa toci).
do pc sa vyznam tak okrajovo, skladal ho moj spoluziak ITckar...doteraz som nemal problem s nicim. dake rady co s tym? Je chyba s SSD diskom, alebo nieco ine? System mi ponukne instalaciu win7 na pevny disk (mam baracudu 1T), pri instalacii, teda volbe kam bude system nainstalovany nevidim ten SSD v ponuke

dakujem za kazdu radu