P800? nie nahodou P8000? mozes dat nejaky link na tu kartu?
inak doska ma pre pridavne karty PCI sloty takze ak ma tuner pripojenie cez PCI (nie PCIe) tak imho by nemal byt ziadny problem
taklže včera mi prišla ta TV karta P8000 zapojil som ju ale ked chcem pozerať cez analog ide len zvuk a všetko k´je na minime a neda sa to zvýšiť ale ked dám cez digital tak tam je už obraz neviete prečo
Nechapem aj tak prečo chceš pozerať cez analog. Kvalita bola nahovno, tak zapni tam dvb-t a ficis aj na ovela slabsej antene. Ja chytim na 2m koaxialu 75% signal.
neviete mi poradiť prečo mi nejde obraz na analogu ale na digitale mi ide neviete prečo chcem si z videa poprerábať VHS ale v analogu mam všetko na minime a neda sa to zvýšiť neviete prečo
nepovedal si ani kde byvas, a ani si nepovedal preco chces pozerat telku cez analog ked cez digital mas ovela kvalitnejsi obraz
dalej, prerabas VHS do digitalnej podoby, cez aky software? cim si video pripojil? vsetko mas na minime - co presne?
bývam v MT konkretné zaturčie prerabam cez soft k tv karte Presto!PVR video som pripojil cez antenu.Z anteny do videa a z videa do tv karty a na minime mam Brightness,Contrast,Hue,Saturation
tiez som z MT, tiez zaturcie ale tu uz predsa analogove vysielanie vypli zaciatkom maja pockaj pockaj video si pripojil namiesto anteny alebo do video vstupu (cinch) na karte?