port scanhojte mám ubuntu 8.10. Do sieťových vecí sa vyznám veľmi málo alebo skôr vôbec. Dnes som len tak zo špásu skúsil skenovanie portov na 127.0.0.1. Výsledok: Port Stav Služba80 open www631 open ipp3306 open mysql43695 open neznáme Znervózňuje ma ten posledný. Sú tam náhodne vytvorené porty vysokých čísel, dosť mi pripomínajú torrenty. Niekedy tam sú, niekedy nie. Je to v pohode? Neviem ja by som skusil netstat -a | grep 43695 co ti to vypluje. Ak ta to moc znervoznuje, tak blokni ten port a mas vystarane Btw poziadaj niekoho, nech ta oskenuje aj z vonka. Kazdopadne ak je ten port otvoreny na 127.0.0.1 tak sa nic nedeje. Ehm, to su vsetko porty na localhost tak neviem co riesis šak to, že neviem nič o tom, tak sa len uisťujem. Akurát tie vysoké porty... TommyHot, to vyskúšať nemôžem, pretože tie vysoké porty sa generujú veľmi často, čiže neviem, čo vlastne grepovať... /a ďalšia otázka - každých asi 7 sekúnd mi zabliká kontrolka wifiny. Prečo? Čo môže furt dokola robiť? /by cthulhu: pouzivaj tlacidlo http://www.pcforum.sk/templates/white/images/lang_slovak/icon_edit.gif ...
port scan |