Poradte hru z 2.sv vojnyAhojte mohli by ste mi poradit nejaku dobru novšiu hru z 2.sv vojny ? okrem serie hier MOH,COD, tie mam prejdene. Žáner predpokladám akčné. Aj MOH Airborne si hral? Inak toho v poslednej dobe moc nieje. Viem že mal byť Battlefield 1943 pre pc ale zrušili kvôli kapacitám a pre BF3. Ešte napríklad mód Forgotten Hope 2 www.fhmod.org do Battlefield 2 je celkom prepracovaný, na tankoch si môžeš vyberať či chceš prieraznú alebo výbušnú municiu.... mód samotný sa neustále vyvíja a je stále lepší. Red Orchestra, veľmi dobrá hra, je však pomerne stará, má vyjsť pokračovanie na novom engine - Red Orchestra 2: Heroes Of Stalingrad, takže ti zatiaľ asi neostáva nič iné ako hrať staršie hry alebo si počkať kým vyjdu nové Ja iba tajne dúfam že na engine Bf3 spravia poriadny Battlefield z druhej svetovej. Ešte môžeš skúsiť Day Of Defeat: Source, Brothers In Arms a nový Wolfenstein call of duty 2 myslím... alebo call of duty 5 Kozel ma predbehol btw neviem co vás na tom COD tak baví ja som to raz presiel a stačilo tak lineárne hry sú dobé tak raz zahrať a odinštatovať Forgotten Hope 2 je super. Z battlefield 2 enginu vyťažili maximum Vo vývoji je aj Iron Front: Liberation 1944 ktorý pobeží na Arma II engine ehm pisal som okrem COD (call of duty) // pridané po 2 minútach od posledného príspevkuKozel ma predbehol btw neviem co vás na tom COD tak baví ja som to raz presiel a stačilo tak lineárne hry sú dobé tak raz zahrať a odinštatovať Forgotten Hope 2 je super. Z battlefield 2 enginu vyťažili maximumVo vývoji je aj Iron Front: Liberation 1944 ktorý pobeží na Arma II engine Iron Front: Liberation 1944 tato hra vyzera biť super,grafika aj prostredie je dobre. Commandos 2 To bola moja prva hra. Aj dnes ju považujem za jednu z najlepšich hier ake som hral. World of tanks http://www.abcgames.sk/?p=hry_zobraz&id=13248 Commandos 2 To bola moja prva hra. Aj dnes ju považujem za jednu z najlepšich hier ake som hral. nie nie , Commandos 1 si zahraj a stratégiu nie... Brothers in arms, aj ked mna osobne to az tak nebavilo, este sniper elite bola pecka, ale starsia tiez. skus Men of War, je to sice ako strategia, no mozes si to prepnut aj do osobneho režimu v ktorom môžeš napr. flak, tank alebo vojaka ovládať ty Odporucal by som tiez men of war assault squalt , mam to na steame kupene cez zlavu a nelutujem tie eury Pri bitkach 8x8 je to uz vazne sranda pri multiplayeri AJ ked aj pri mensom pocte je to dobre hra americas arma 3... viem ze to neni z 2svetvej ale dobi simulator... a neni narocna... Všetky hry čo ste poradili zatial su dobre . Všetky hry čo ste poradili zatial su dobre . si skusal aj americas army 3 ??? Hidden & Dangerous 2 stará dobrá klasika //a po česky The Saboteur - pre mňa veľké prekvapenie Už vyšla Red Orchestra 2 a je to pecka. ...
Poradte hru z 2.sv vojny
|