Aspoň niekto si nemyslí, že som "magor".xD Googlením som sa dopracoval k tomu istému záveru... Nie je predsa možné aby xy ľudí rozbehlo dané hry na stredné popr. vysoké detaily na tej istej zostave akou disponuje mnou už zmienená Toshiba...
Neviem prečo ľudia radia niekomu kto si povie o notebook do 500 eur... že nie je možné na takto "lacnom" stroji rozbehnúť novšie herné tituly... Možno sa mýlim ale niečo na tom bude...
Tak ako tak som si tú Toshibu predsa len objednal... vyskúšam a určite dám vedieť...
// Spojený príspevok Str 26.03.14 10:20Tak som sa nejak náhodov dostal k tomuto fóru a vláknu, ktoré som založil už pred 2 a pol rokom. Čítam si ako "všetci" odsudzovali môj výber notebooku do 450€. Ako je strašne nemožné zahrať si na zostave od Toshiby (konkrétny model L650D) novšie herné tituly.

Po kúpe som si naozaj zahral všetky hry, ktoré som spomenul vyššie. V Dote 2 mám dokonca 3.500 hodín a v CS:GO 1.300... takže z mojej strany ide naozaj o plnohodnotné hranie hier (nie iba, že vyskúšam; ide a tam to končí), ktoré si zahrať chcem.
Po tých 2 a pol roku sa notebooku nič nestalo nič neodyšlo (až na nabíjačku, ktorú som si zakúpil novú a čuduj sa svet tá predošla po pár dňoch naskočila a ide doposiaľ).
Pre všetkých ľudí, ktorí z nejakého dôvodu hľadajú lacnú alternatívu notebookov určených na hranie aj keď (novšie tituly) na min. detailoch - dovolím si tvrdiť, že v dnešnej dobe je to možné aj s 350 eurami. Typickým príkladom je moja priateľka s notebookom od spoločnosti Packard Bell, konkrétne EasyNote TE11HC s i3 procesorom a grafickou kartou GT 710m. Notebook stál 350€ (čo aj to už bolo pre ňu docela dosť ale pristúpila). S výkonom je veľmi spokojná. Po testoch hier išla zatiaľ každá jedna.
Rovnako tak som sa stretával s tým ako sa tak lacný notebook rozpadne po čase... ako je to lacná značka a neviem čo všetko. HLÚPOSŤ - všetci ktorí chcú takto lacnú alternatívu pomerne silného notebooku odporúčam youtube, notebookcheck, ... slovenské/české fóra v tomto smere (nehnevajte sa na mňa) z 99% stoja za h*vno. Pridaj si 100 tam 100 sem a podobne. Keď človek napíše do 300€; chce predsa maximum za 300ku; neviem prečo vždy každý každého odsudzuje za výber ceny a možnosť investovania. Raz človek na to buď nemá alebo mu to stačí... jednoduché... nie?
// Spojený príspevok Str 26.03.14 10:27Takže asi toľko z mojej strany pre všetkých fórum znalcov a odborníkov na všetko!!!