Pokazeny HDDNeviem to ani pomenovat. Vopred sa ospravedlnim za pravopis pretoze ... visvetlim dalej. Poradte mi prosim vas. Mam HDD Samsung 500GB SATA II /neviem tip/ mam na nom dost dolezite veci /fotki.veci do skoli.atd/ . Je na nom Windows 7. No tak k veci. 0.5 hod som sa ho snazil spustit lebo jednoducho som stlacil vipinac a iba zacal nabiehat a po 2 sekundach sa vipol. /skusal som aj srobovakom zapinat ale neslo/ ... To mi as tak nevadi ale ak bi bola odpoved aj na to nebol bi som nerad A tu je ta zavaznejsia vec ... Windows sa spustil a za max. 10minut zamrzol a musel som ho restartovat. Chcel som ze si zalohujem veci a reinstalujem. Lenze ani som nestihol zapnut napalovanie na 8GB DVD a uz zamrzol.... mislim si ze to bude HDD lebo teraz mam pusteni Linux cez DVD a ide vsetko ako ma. /to preto tie chibi /nezvik na ENG klavesnicu// Prosim poradte mi pripadne voliaki lacni bazarovi HDD /moze bit aj IDE aj SATA na MB mam oboje pripojenia/ a ak ina cesta nebude tak aspon ci bi sa nedali potom tie veci s toho vitiahnut./mam namisli subori/ OMG, pochopim ze na ANG klav. si mylis Y/Z, ale take hlabalaboli som uz dlho necital a je to dobry chaos. Co to mas za zostavu? Inac v live Linuxe si vyzalohuj vsetko z HDD na ine periferium (ak nemas ex.disk, USB kluce, tak si skus pozicat) no a ak je naozaj vadny HDD, tak to bude uz horsie. Detekuje ti ho vobec BIOS a Linux? Skor to vyzera na rozbity OS Win, ani nudzovy rezim Win nejde? Zostava: Zdroj MaxCube 500W MB:Asus ... prepač ale neviem pišem to teraz zo stareho PC CPU: AMD Athlon 640 x4 Ram : 2GB DDR2 ok to ma nenapadlo tam pohadzat dakujem za tip Nudzovy rezim tiez zamrza aj keď som dal opravu a Co sa mi stalo: mal som spusteny ten Linux a odrazu tiež zamrzol ale nie po 10 minutach ale asi po hodine tak zatial dakujem no ak mas moznost pripojit HDD na iny PC tak ho tam skus a urob zalohu. Inac to vyzera na inu zavadu, mozno RAM, MB, atd. Skus potom urobit memtest cez Live linux nemam možnosť ale doležite veci som si uložil na externy HDD cez linux a preinštaloval som .... čo je to ten memtest (prepač sa sprostu otazku ale neviem) otestuje pamet RAM ci nahodou nie je chybna, moze napr. sposobovat spominane problemy prepac az teraz som si vsimol tvoju odpoved ... memtest vysiel v poriadku a po preinstalovani to raz za cas urobi ale ked pustim hociaku hru rak 5 minut a reset pozrel si v hlaseni ci nepise daku chybu po restarte? Co teploty, robi to hlavne pri zatazi? BSOD? Skus testnut aj ine komponetny benchmarkami CPU.. po resete som v hlaseni nepozeral, teploty max pri banchmarku : CPU: Core0 : 43°C Core123: 42°C HDD: 37°C VGA: 65°C BEZ BENCHMARKU MAL CPU CCA 37°C VGA: 60°C a HDD 36°C BSOD som v živote nezažil BEnchmark http://i40.tinypic.com/1zqssxe.png // ...
Pokazeny HDD |