pokazené reproduktory Geniusčawte, dnes som nechal na PC pustenz hudbu a siel som od PC a z nicho nic repraky zacali vydavat divný zvuk. Jendoducho nejaké hučanie. skúšal som ich vypnút a zapnút no nic nepomáha, nemali ste podobny problem? skus ich napojit na mp3, ak budu hrat normalne tak bude chyba v pc, ak nie tak sa mohol pokazit zosik alevo zdroj tych reprakov zapojil som, pustil repraky a stale to huči, žiadna zmena repro vadne, bud to reklamuj alebo vyhod (podla toho ci je to v zaruke). Na tychto lacakoch byva oprava drahsia ako novy kus. piče to je sen... ake mi odporuucite na celkom dobry zvuk? teraz mam tieto: GENIUS SP-HF2.0 Blue 500W http://fl2.shopmania.org/files/photos-south-africa/1092/genius-sp-hf2-0-2-channel-230v-blue-speaker-set-retail-box-1-year~t_1091008.jpg spravaj sa slusne a ked chces nove, zaloz si temu v nakupnej poradni. opravíš ich výmenou zosilňovača. Buď to bude lacný a nezohnateľný integráč alebo lacný a zohnateľný TDA2030A ktorý kúpiš za 8 korún (nechce sa mi to preratávať na evry, dačo cez 25 centy) ...
pokazené reproduktory Genius |