[ Príspevkov: 26 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 28.07.09
Prihlásený: 18.04.13
Príspevky: 145
Témy: 42 | 42
NapísalOffline : 12.08.2009 22:56 | podmienka a velkosť suboru help

subor kontrola.php
Kód:
<form enctype="multipart/form-data" action="upload.php" method="post">
Image1: <input name="userfile[]" type="file" /><br />
Image2: <input name="userfile[]" type="file" /><br />
Image3: <input name="userfile[]" type="file" /><br />
<input type="submit" value="Upload" />
</form>
[/code]

subor upload.php
Kód:
          <?php
$MAX_SIZE = 100000;

if ($_POST["podmienka"]==false) {
echo "musíte suhlasiť s licenčným podmienkami"; }
else


  $success = 0;
  $fail = 0;
  $dobra_velkost=0;
 
if (!empty($_POST['folder']))
mkdir($_POST['folder'], 0777);


 
  for ($i=0;$i<50;$i++;)
  {

if ( $_FILES['userfile']['size'] > $MAX_SIZE)
 {echo "je to velke";}
 else
 
 {$dobra_velkost++;}

if($_FILES['userfile']['name'][$i])
   {
    $uploadfile = $_POST['folder'].'/'. basename($_FILES['userfile']['name'][$i]);

$ext = strtolower(substr($uploadfile,strlen($uploadfile)-3,3));
    if (preg_match("/(jpg|gif|png|bmp)/",$ext))
    {
     if (move_uploaded_file($_FILES['userfile']['tmp_name'][$i], $uploadfile))
     {
      $success++;
     }
     else
     {
     echo "Error Uploading the file. Retry after sometime.\n";
     $fail++;
     }
    }
    else
    {
     $fail++;
    }
   }
  }
 
  }

 
  echo "<br> Number of files Uploaded:".$success;
  echo "<br> Number of files Failed:".$fail;
 
?>


Mam k tomu dve otazky:
prečo mi nefunguje počitadlo suborov, ktore maju dobru velkosť
ako zistim, že či zadavaný priečinok už existuje

za odpoved vam budem velmi vdačny


Offline

Užívateľ
Užívateľ
podmienka a velkosť suboru help

Registrovaný: 26.07.06
Prihlásený: 20.03.16
Príspevky: 1383
Témy: 90 | 90
Bydlisko: Slovakia-Ko...
NapísalOffline : 13.08.2009 0:04 | podmienka a velkosť suboru help

mam taky pocit ze tam sa velkost nepocita ako velkost suboru ale ako velkost vsetkych suborou

//ale neisom isty


_________________
CPU: Intel E7200 momentalne default + freezer 7 pro | MB: Gigabyte GA-P35-DS3 rev. 2.0 F14 | RAM: A-DATA 4x1GB EE Vitesta | VGA: ATI Radeon HD4850 Sapphire Dual Slot | Monitor: BenQ E2200HD+17CTX | HDD: WD 3200AAKS + Maxtor 6Y080M0 80GB SATAII + 120GB ATA Barracuda | PSU: Corsair VX450W | Windows 7 Ultimate Sk | REPRO: Logitech X-210
+
IPhone 3GS JB 3.1.3 (new BR)
múdry sa postara o seba ale ešte múdrejši sa postara aj o druhých
Offline

Užívateľ
Užívateľ
podmienka a velkosť suboru help

Registrovaný: 31.05.09
Prihlásený: 02.06.17
Príspevky: 562
Témy: 37 | 37
Bydlisko: BegyBen
NapísalOffline : 13.08.2009 2:14 | podmienka a velkosť suboru help

Nedal si cely skript, kde je $_POST["podmienka"] a $_POST['folder'] ?
Ked vytvaras priecinok oplati sa davat aj chmod
Tvoje skipty typu {$dobra_velkost++;} su dost neprehladne.
Na taketo veci nepozivaj for ale foreach.
for ($i=0;$i<50;$i++;) ???

Aj ked som ti dal overovanie pomocou ['type'] nespoliehaj sa na to. Dobru diskusiu najdes
TU.

Taktiez nezabudaj na osetrenie vstupov a bezpecnost.

Citácia:
prečo mi nefunguje počitadlo suborov, ktore maju dobru velkosť

Pretoze cely tvoj up-load suborov je nanic

Citácia:
ako zistim, že či zadavaný priečinok už existuje

Pomocou fkcie file_exists, ktora ti vrati booleanovsku true v pripade ze priecinok existuje alebo false vpripade ze neexistuje. Viac najdes TU

skus takto:
Kód:
<form enctype="multipart/form-data" action="#" method="post">
Image1: <input name="userfile[]" type="file" /><br />
Image2: <input name="userfile[]" type="file" /><br />
Image3: <input name="userfile[]" type="file" /><br />
<input type="submit" name="upload" value="Upload" />
</form>

<?php
if(isset($_POST['upload'])){
  mkdir($_POST['folder'], 0777);
  chmod($_POST['folder'], 0777);
foreach($_FILES['userfile']['name'] as $key => $name) {
   $file_name[$key] = $name;
   $tmp_pole[$key] = $_FILES['userfile']['tmp_name'][$key];
   $size_pole[$key] = $_FILES['userfile']['size'][$key];
   $type_pole[$key] = $_FILES['userfile']['type'][$key];

if(!($file_name[$key] == "")){

$max_filesize = 1000;
$types_array = array('image/jpg','image/jpeg','image/JPG','image/JPEG','image/pjpeg','image/PJPEG');

if($size_pole[$key] > $max_filesize)   
{
    echo "Chyba: Obrázok <strong>".$file_name[$key]."</strong> je príliž veľký!<br />";
    continue;
} else if(!(in_array($type_pole[$key], $types_array))) {
    echo "Chyba: Obrázok <strong>".$file_name[$key]."</strong> má zlá formát!";
    continue;
} else {
$result = copy($tmp_pole[$key],$_POST['folder'].'/'.$file_name[$key]);
}
     
} # koniec IF
} # koniec FOREACH
} # koniec IF
?>

Dufam, ze som nespravil chybu


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 28.07.09
Prihlásený: 18.04.13
Príspevky: 145
Témy: 42 | 42
Napísal autor témyOffline : 13.08.2009 11:22 | podmienka a velkosť suboru help

diky, chybu si nespravil
Kód:
<form enctype="multipart/form-data" action="#" method="post">
udalost: <input type="text" name="folder"><br />
Image1: <input name="userfile[]" type="file" /><br />
Image2: <input name="userfile[]" type="file" /><br />
Image3: <input name="userfile[]" type="file" /><br />
<input type="submit" name="upload" value="Upload" />
</form>

<?php
if(isset($_POST['upload'])){
  mkdir($_POST['folder'], 0777);
  chmod($_POST['folder'], 0777);
foreach($_FILES['userfile']['name'] as $key => $name) {
   $file_name[$key] = $name;
   $tmp_pole[$key] = $_FILES['userfile']['tmp_name'][$key];
   $size_pole[$key] = $_FILES['userfile']['size'][$key];
   $type_pole[$key] = $_FILES['userfile']['type'][$key];

if(!($file_name[$key] == "")){

$max_filesize = 102400;
$types_array = array('image/jpg','image/jpeg','image/JPG','image/JPEG','image/pjpeg','image/PJPEG');

if($size_pole[$key] > $max_filesize)   
{
    echo "Chyba: Obrázok <strong>".$file_name[$key]."</strong> je príliž veľký!<br />";
    continue;
} else if(!(in_array($type_pole[$key], $types_array))) {
    echo "Chyba: Obrázok <strong>".$file_name[$key]."</strong> má zlá formát!";
    continue;
} else {
$result = copy($tmp_pole[$key],$_POST['folder'].'/'.$file_name[$key]);
}
     
} # koniec IF
} # koniec FOREACH
} # koniec IF
?>


len tam nemôžem mať funkciu copy
Kód:
Warning: copy eval imap_open session_save_path() has been disabled for security reasons in

nedalo by sa to pomocou move_uploaded_file ?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
podmienka a velkosť suboru help

Registrovaný: 31.05.09
Prihlásený: 02.06.17
Príspevky: 562
Témy: 37 | 37
Bydlisko: BegyBen
NapísalOffline : 13.08.2009 11:29 | podmienka a velkosť suboru help

Samozrejme dalo, ved len nahradis funkciu copy tou hore co si mal povodne


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 28.07.09
Prihlásený: 18.04.13
Príspevky: 145
Témy: 42 | 42
Napísal autor témyOffline : 13.08.2009 11:38 | podmienka a velkosť suboru help

dakujem, ide to super, ale vstupy tam asi nie su ošetrene však?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
podmienka a velkosť suboru help

Registrovaný: 31.05.09
Prihlásený: 02.06.17
Príspevky: 562
Témy: 37 | 37
Bydlisko: BegyBen
NapísalOffline : 13.08.2009 11:46 | podmienka a velkosť suboru help

vstupy nie, neviem ci si urcujes vytvaranie priecinku ty alebo uzivatel ak uzivatel tak aj to musis osetrit. Pri osetreni vstupu sa skor zameraj na koncovku (najlepsie obsah suboru) viac najdes TU a TU


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 28.07.09
Prihlásený: 18.04.13
Príspevky: 145
Témy: 42 | 42
Napísal autor témyOffline : 13.08.2009 12:34 | podmienka a velkosť suboru help

uzivatel si zadava nazov priečinku, no ale ved tam nie je žiadna pripona


Offline

Užívateľ
Užívateľ
podmienka a velkosť suboru help

Registrovaný: 31.05.09
Prihlásený: 02.06.17
Príspevky: 562
Témy: 37 | 37
Bydlisko: BegyBen
NapísalOffline : 13.08.2009 12:39 | podmienka a velkosť suboru help

Na koncovku sa zameraj pri tych obrazkoch


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 28.07.09
Prihlásený: 18.04.13
Príspevky: 145
Témy: 42 | 42
Napísal autor témyOffline : 13.08.2009 13:34 | podmienka a velkosť suboru help

pozeral som tie stránky, čo si mi poslal, ale tak neviem, čo tearz bude lepšie, je to dobre overovať podla toho ?
Kód:
strtolower(end(explode('.', $filename)));
???

alebo tam čo si mi poslal, to s overovanim xml, no tak tomu som moc nepochopil


Offline

Užívateľ
Užívateľ
podmienka a velkosť suboru help

Registrovaný: 31.05.09
Prihlásený: 02.06.17
Príspevky: 562
Témy: 37 | 37
Bydlisko: BegyBen
NapísalOffline : 13.08.2009 13:45 | podmienka a velkosť suboru help

S tymto
Kód:
strtolower(end(explode('.', $string)));


si zistis aku ma subor koncovku napr. jpg
A pouzijes fciu in_array ktoru tam uz mas, len si tam namiesto napr. image/JPG das koncovky, ktore chces aby boli prijate.

in_array pouzijes :
in_array($ihla , $seno)

Ihlu ziskas :
Kód:
$ihla = strtolower(end(explode('.', $_FILES['userfile']['name'])));


Seno :
Kód:
$seno = array('jpg','gif,'png');


A pricinky osetri regexom proti metaznakom
Kód:
\/:*?"<>|

, urci max. dlzku retazca a overuj funkcoiu file_exists ci priecinok uz nahodu neexistuje


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 28.07.09
Prihlásený: 18.04.13
Príspevky: 145
Témy: 42 | 42
Napísal autor témyOffline : 13.08.2009 14:11 | podmienka a velkosť suboru help

urobil som to taktko
Kód:
<form enctype="multipart/form-data" action="#" method="post">
udalost: <input type="text" name="folder"><br />
Image1: <input name="userfile[]" type="file" /><br />
Image2: <input name="userfile[]" type="file" /><br />
Image3: <input name="userfile[]" type="file" /><br />
Image4: <input name="userfile[]" type="file" /><br />
Image5: <input name="userfile[]" type="file" /><br />
Image6: <input name="userfile[]" type="file" /><br />
Image7: <input name="userfile[]" type="file" /><br />
Image8: <input name="userfile[]" type="file" /><br />
Image9: <input name="userfile[]" type="file" /><br />
<input type="submit" name="upload" value="Upload" />
</form>

<?php
if(isset($_POST['upload'])){
  mkdir($_POST['folder'], 0777);
  chmod($_POST['folder'], 0777);
foreach($_FILES['userfile']['name'] as $key => $name) {
   $file_name[$key] = $name;
   $tmp_pole[$key] = $_FILES['userfile']['tmp_name'][$key];
   $size_pole[$key] = $_FILES['userfile']['size'][$key];
   $type_pole[$key] = $_FILES['userfile']['type'][$key];

if(!($file_name[$key] == "")){

$max_filesize = 102400;
$ihla = strtolower(end(explode('.', $_FILES['userfile']['name'])));
$seno = array('jpg','gif','png');


if($size_pole[$key] > $max_filesize)   
{
    echo "Chyba: Obrázok <strong>".$file_name[$key]."</strong> je príliž veľký!<br />";
    continue;
} else if(!(in_array($ihla , $seno))) {
    echo "Chyba: Obrázok <strong>".$file_name[$key]."</strong> má zlý formát!";
    continue;
} else {
$result = move_uploaded_file($tmp_pole[$key],$_POST['folder'].'/'.$file_name[$key]);
}
     
} # koniec IF
} # koniec FOREACH
} # koniec IF
?>


neviem, či to malo byť tak, ako som to tam dal, ale teraz mi to stale piše, že zly format


Offline

Užívateľ
Užívateľ
podmienka a velkosť suboru help

Registrovaný: 31.05.09
Prihlásený: 02.06.17
Príspevky: 562
Témy: 37 | 37
Bydlisko: BegyBen
NapísalOffline : 13.08.2009 14:20 | podmienka a velkosť suboru help

tu ihlu zmen napr. za
Kód:
$ihla = strtolower(end(explode('.', $file_name[$key])));


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 28.07.09
Prihlásený: 18.04.13
Príspevky: 145
Témy: 42 | 42
Napísal autor témyOffline : 13.08.2009 14:24 | podmienka a velkosť suboru help

dakujem, už to všetko ide,


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 28.07.09
Prihlásený: 18.04.13
Príspevky: 145
Témy: 42 | 42
Napísal autor témyOffline : 14.08.2009 11:16 | podmienka a velkosť suboru help

akurat ešte potrebujem tam dať, či vytvarany priečinok, už neexistuje


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 28.07.09
Prihlásený: 18.04.13
Príspevky: 145
Témy: 42 | 42
Napísal autor témyOffline : 14.08.2009 11:53 | podmienka a velkosť suboru help

Snacker píše:

A pricinky osetri regexom proti metaznakom
Kód:
\/:*?"<>|

, urci max. dlzku retazca a overuj funkcoiu file_exists ci priecinok uz nahodu neexistuje


robil už niekto s regexom? nejako nemôžem nikde najsť syntax ako na to


Offline

Užívateľ
Užívateľ
podmienka a velkosť suboru help

Registrovaný: 31.05.09
Prihlásený: 02.06.17
Príspevky: 562
Témy: 37 | 37
Bydlisko: BegyBen
NapísalOffline : 14.08.2009 12:00 | podmienka a velkosť suboru help

tak za
Kód:
if(isset($_POST['upload'])){
vloz podmienku, kde budes overovat regexom ci ma priecinok regularny nazov a ci uz nahodou neexistuje fciou file_exists.

Alebo si vytvor funkiu ktora ti to bude overovat.

Kód:
function IsValidFolder($folder){
if(file_exists($folder)) // ak mas nejaku cestu ku prieciku tak ju tam daj
  return FALSE;
// + podmienka s regexom... tu si uz snad napises
  return FALSE;

return TRUE;
}



no a potom do toho tvojho skriptu das len
if(IsValidFolder($co_chces_overit))

a ak vrati true skript bude pokracovat ,ak nie(esle) mozes tak napisat hlasku typu : Vas zvoleny priecinok nie je regularny alebo sa uz pouziva


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 28.07.09
Prihlásený: 18.04.13
Príspevky: 145
Témy: 42 | 42
Napísal autor témyOffline : 14.08.2009 12:34 | podmienka a velkosť suboru help

teraz asi už budem fakt vyzerať hlupo, ale fakt nikde nemôžem najsť ako sa zapisuje regex


Offline

Užívateľ
Užívateľ
podmienka a velkosť suboru help

Registrovaný: 31.05.09
Prihlásený: 02.06.17
Príspevky: 562
Témy: 37 | 37
Bydlisko: BegyBen
NapísalOffline : 14.08.2009 12:57 | podmienka a velkosť suboru help

Asi bude lepsie ked upradnostnis whitelist pred blacklistom. Dobru stranku najdes TU

Ak chces napr. povolit vsetky pismena bez diakritiky, cisla,povolit min.4 max 30 znakov + povolit nejaku interpunkciu spravis to nasledovne

Kód:
if(!preg_match("/^[a-zA-Z0-9_.-]{4,30}$/", $string) == 1)
 return FALSE;


teda funkcia bude vyzerat:
Kód:
function IsValidFolder($folder){
if(file_exists($folder)) // ak mas nejaku cestu ku prieciku tak ju tam daj
  return FALSE;
if(!preg_match("/^[a-zA-Z0-9_.-]{4,30}$/", $string) == 1)
 return FALSE;

return TRUE;
}


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 28.07.09
Prihlásený: 18.04.13
Príspevky: 145
Témy: 42 | 42
Napísal autor témyOffline : 14.08.2009 20:09 | podmienka a velkosť suboru help

a nevracia ta podmienka nahodou stale TRUE?


zapisal som to takto
Kód:
<form enctype="multipart/form-data" action="#" method="post">
udalost: <input type="text" name="folder"><br />
Image1: <input name="userfile[]" type="file" /><br />
Image2: <input name="userfile[]" type="file" /><br />
Image3: <input name="userfile[]" type="file" /><br />
Image4: <input name="userfile[]" type="file" /><br />
Image5: <input name="userfile[]" type="file" /><br />
Image6: <input name="userfile[]" type="file" /><br />
Image7: <input name="userfile[]" type="file" /><br />
Image8: <input name="userfile[]" type="file" /><br />
Image9: <input name="userfile[]" type="file" /><br />
<input type="submit" name="upload" value="Upload" />
</form>

<?php



if(isset($_POST['upload'])){
function IsValidFolder($folder){

if(file_exists($folder)) 
  return FALSE;
if(!preg_match("/^[a-zA-Z0-9_.-]{4,30}$/", $string) == 1)
 return FALSE;

return TRUE;
}
  mkdir($_POST['folder'], 0777);
  chmod($_POST['folder'], 0777);
foreach($_FILES['userfile']['name'] as $key => $name) {
   $file_name[$key] = $name;
   $tmp_pole[$key] = $_FILES['userfile']['tmp_name'][$key];
   $size_pole[$key] = $_FILES['userfile']['size'][$key];
   $type_pole[$key] = $_FILES['userfile']['type'][$key];

if(!($file_name[$key] == "")){

$max_filesize = 102400;
$ihla = strtolower(end(explode('.', $file_name[$key])));
$seno = array('jpg','png');


if($size_pole[$key] > $max_filesize)   
{
    echo "Chyba: Obrázok <strong>".$file_name[$key]."</strong> je príliž veľký!<br />";
    continue;
} else if(!(in_array($ihla , $seno))) {
    echo "Chyba: Obrázok <strong>".$file_name[$key]."</strong> má zlý formát!";
    continue;
} else {
$result = move_uploaded_file($tmp_pole[$key],$_POST['folder'].'/'.$file_name[$key]);
}
     
} # koniec IF
} # koniec FOREACH
} # koniec IF
?>


snad som to dobre pochopil, ale skôr asi nie, lebo mi to berie všetky znaky,

tak neviem, kde som urobil chybu, a kam mam dať tu hlašku, že priečinok s takym nazvom už bol vytvoreny?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
podmienka a velkosť suboru help

Registrovaný: 31.05.09
Prihlásený: 02.06.17
Príspevky: 562
Témy: 37 | 37
Bydlisko: BegyBen
NapísalOffline : 14.08.2009 20:23 | podmienka a velkosť suboru help

OMG.. ty asi nemas zaklady z programovania

Kód:
<?php
function IsValidFolder($folder){
if(file_exists($folder)) 
  return FALSE;
if(!preg_match("/^[a-zA-Z0-9_.-]{4,30}$/", $folder) == 1)
 return FALSE;

return TRUE;
}
?>
<form enctype="multipart/form-data" action="#" method="post">
udalost: <input type="text" name="folder"><br />
Image1: <input name="userfile[]" type="file" /><br />
Image2: <input name="userfile[]" type="file" /><br />
Image3: <input name="userfile[]" type="file" /><br />
Image4: <input name="userfile[]" type="file" /><br />
Image5: <input name="userfile[]" type="file" /><br />
Image6: <input name="userfile[]" type="file" /><br />
Image7: <input name="userfile[]" type="file" /><br />
Image8: <input name="userfile[]" type="file" /><br />
Image9: <input name="userfile[]" type="file" /><br />
<input type="submit" name="upload" value="Upload" />
</form>
<?php
if(isset($_POST['upload'])){

if(IsValidFolder($_POST['folder'])) {

  mkdir($_POST['folder'], 0777);
  chmod($_POST['folder'], 0777);
foreach($_FILES['userfile']['name'] as $key => $name) {
   $file_name[$key] = $name;
   $tmp_pole[$key] = $_FILES['userfile']['tmp_name'][$key];
   $size_pole[$key] = $_FILES['userfile']['size'][$key];
   $type_pole[$key] = $_FILES['userfile']['type'][$key];

if(!($file_name[$key] == "")){

$max_filesize = 102400;
$ihla = strtolower(end(explode('.', $file_name[$key])));
$seno = array('jpg','png');


if($size_pole[$key] > $max_filesize)   
{
    echo "Chyba: Obrázok <strong>".$file_name[$key]."</strong> je príliž veľký!<br />";
    continue;
} else if(!(in_array($ihla , $seno))) {
    echo "Chyba: Obrázok <strong>".$file_name[$key]."</strong> má zlý formát!";
    continue;
} else {
$result = move_uploaded_file($tmp_pole[$key],$_POST['folder'].'/'.$file_name[$key]);
}
     
} # koniec IF
} # koniec FOREACH
} # koniec IF IsValidFolder
else echo "Vas zvoleny priecinok nie je regularny alebo sa uz pouziva";
} # koniec IF
?>


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 28.07.09
Prihlásený: 18.04.13
Príspevky: 145
Témy: 42 | 42
Napísal autor témyOffline : 21.08.2009 11:31 | podmienka a velkosť suboru help

ako by som to mal upraviť, keby som chcel, žeby mi tie priečinky vytvaralo v zložke upload


Offline

Užívateľ
Užívateľ
podmienka a velkosť suboru help

Registrovaný: 31.05.09
Prihlásený: 02.06.17
Príspevky: 562
Témy: 37 | 37
Bydlisko: BegyBen
NapísalOffline : 21.08.2009 12:32 | podmienka a velkosť suboru help

Zmenis
Kód:
  mkdir("upload/".$_POST['folder'], 0777);
  chmod("upload/".$_POST['folder'], 0777);


Kód:
$result = move_uploaded_file($tmp_pole[$key],"upload/".$_POST['folder'].'/'.$file_name[$key]);


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 28.07.09
Prihlásený: 18.04.13
Príspevky: 145
Témy: 42 | 42
Napísal autor témyOffline : 21.08.2009 13:00 | podmienka a velkosť suboru help

dakujem


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 28.07.09
Prihlásený: 18.04.13
Príspevky: 145
Témy: 42 | 42
Napísal autor témyOffline : 24.08.2009 12:04 | podmienka a velkosť suboru help

ma to jeden hačik, to overovanie, či už prečinok nahodou neexistuje, nefunguje, asi aj tam treba nastaviť novu cestu upload/..


Offline

Užívateľ
Užívateľ
podmienka a velkosť suboru help

Registrovaný: 31.05.09
Prihlásený: 02.06.17
Príspevky: 562
Témy: 37 | 37
Bydlisko: BegyBen
NapísalOffline : 24.08.2009 12:08 | podmienka a velkosť suboru help

Ano, prehliadol som

Kód:
if(file_exists("upload/".$folder)) 


 [ Príspevkov: 26 ] 


podmienka a velkosť suboru help



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Velkost suboru

v Databázy

16

1581

26.01.2009 9:17

myxall

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

velkost suboru

v Sieťové a internetové programy

5

289

18.08.2008 1:05

dedko45

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

veľkosť súboru v Power cinema

v Video programy

3

528

19.03.2007 23:29

Jaro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Download portal - "Velkost suboru neznama"

v PHP, ASP

6

259

10.04.2010 20:05

sedlák

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

[C# - Help] Načítanie + vypísanie so súboru text do textbox

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

8

460

14.11.2013 15:57

erik518

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Podmienka

v Technológia .NET

2

111

22.02.2017 14:31

GamerSK

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

podmienka

v PHP, ASP

1

304

22.11.2010 23:27

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

podmienka čas

v JavaScript, VBScript, Ajax

2

140

02.03.2013 14:03

p4tooo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

javascript podmienka

v JavaScript, VBScript, Ajax

6

678

01.03.2008 18:35

emer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Podmienka nejde

v JavaScript, VBScript, Ajax

3

196

28.10.2011 11:41

chrono

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

podmienka if

v PHP, ASP

2

328

19.12.2009 18:21

M1rcO_o

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

podmienka na include

v PHP, ASP

2

264

16.01.2010 18:40

M1rcO_o

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP podmienka checkbox

v PHP, ASP

8

945

19.11.2010 1:28

venom2

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

preg_match vs podmienka

v PHP, ASP

1

403

16.02.2010 19:59

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

php funkcia - podmienka

v PHP, ASP

3

157

04.06.2014 22:55

BX

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nefunkcna podmienka else

v PHP, ASP

2

250

02.08.2010 21:32

coldak



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF