[ Príspevkov: 8 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Pocitanie pritupov na stranku

Registrovaný: 14.12.08
Prihlásený: 20.11.11
Príspevky: 32
Témy: 12 | 12
NapísalOffline : 08.12.2009 10:07 | Pocitanie pritupov na stranku

Nazdar, mam vytvorit script na pocitanie pristupov na stranku, spravil som counter_stp.php
Kód:
<?php
class Pocitadlo
{
  var $_pocet=0;
  var $_dennyPocet=0;
  var $_od="2009-01-01";
 
  function Pocitadlo(){     //konstruktor-aktualizuje pocty pristupov
  if($GLOBALS["COUNTING"]=="OFF")return;  //ak pristup nepocitame
  $dnes=Date("Y-m-d");
  $menoSkriptu=$GLOBALS["SN"];
  $idc=mysql_connect('SERVER','LOGIN','PSW');
  @$spojenie=mysql_select_db('DB');
  if(!$spojenie):
      $this->_pocet=-1;
      return;
  endif;
  @$vysledok=mysql_query("SELECT Pocet, ID, Pridanie FROM Pristupy
                          WHERE Stranka='$menoSkriptu'");
  if (!mysql_Fetch_Row($vysledok)):
  $this->_pocet=1;        //stranu pridat do databazy
  $_ID=UniqID("");
  $this->_od=Date("Y-m-d");
  @mysql_query("INSERT INTO Pristupy VALUES ('$menoSkriptu',0,'$_ID','$dnes')");
  else:
  $this->_pocet=mysql_Result($vysledok,"Pocet")+1;
  $_ID=mysql_Result($vysledok,0,"ID");
  $this->_od=mysql_Result($vysledok,0,"Pridane");
  endif;
  @$vysledok=mysql_query("SELECT Pocet FROM DennePristupy
                          WHERE ID = '$_ID'AND Datum = '$dnes'");
  if(!mysql_Fetch_Row($vysledok)):
  $this->_dennyPocet=1;   //pridat stranku do dennych pristupov
  @mysql_query("INSERT INTO DennePristupy VALUES('$_ID','$dnes',0)");
  else:
    $this->_dennyPocet=mysql_Result($vysledok,0,"Pocet")+1;
    endif;
    //aktualizacia poctu pristupov
    @mysql_query("UPDATE Pristupy SET Pocet=Pocet+1
                  WHERE Stranka='$menoSkriptu'");
    @mysql_query("UPDATE DennePristupy SET Pocet=Pocet+1
                  WHERE ID='$_ID'AND Datum='$dnes'");
    }
  function PocetPristupov(){   //celkovy pocet pritupov
    return $this->_pocet; 
  }
  function DennyPocet(){      //denny pocet pridtupov
  return $this->_dennyPocet;
  }
  function PocitaneOd(){      //datum zaregistrovania stranky
  return EReg_Replace("([0-9]{4})-([0-9]{2})-([0-9]{2})","\\3.\\2.\\1",$this->_od);
  }
}
?>


a ktomu vypis cez pocitanie.php
Kód:
<html>
<head>
<title>Pocitadlo</title>
</head>
<body>
<?php
//$GLOBALS["SN"]=$GLOBALS["REDIRECT_URL"];
//$GLOBALS["SN"]=$GLOBALS["REQUESTED_URI"];
$GLOBALS["SN"]='http://...'.$GLOBALS["HTTP_HOST"].$GLOBALS["PATH_INFO"];
echo "Stranka: ".$GLOBALS["SN"]."<BR>";
require "count_stp.php";
$pocitadlo=new Pocitadlo();
echo "Celkovy pocet pristupov: ".$pocitadlo->PocetPristupov()."<BR>";
echo "Denny pocet pristupov: ".$pocitadlo->DennyPocet()."<BR>";
echo "Datum registracie: " .$pocitadlo->PocitaneOd()."<BR>";

?>
</body>
</html>


no a vypisuje mi chyby uz neviem preco :(
Kód:

Notice: Undefined index: HTTP_HOST in pocitanie.php on line 9

Notice: Undefined index: PATH_INFO in pocitanie.php on line 9

Stranka: http://...

Notice: Undefined index: COUNTING in count_stp.php on line 9

Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in count_stp.php on line 20
Celkovy pocet pristupov: 1
Denny pocet pristupov: 1
Datum registracie: 08.12.2009




server,login atd. nastavene, tabulky su vytvorene
Moze mi niekto pomoct? Diky!


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Pocitanie pritupov na stranku

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 08.12.2009 10:16 | Pocitanie pritupov na stranku

neviem, co chces dosiahnut, ale pozri si vystup skriptu:
Kód:
print_r($GLOBALS);


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Pocitanie pritupov na stranku

Registrovaný: 14.12.08
Prihlásený: 20.11.11
Príspevky: 32
Témy: 12 | 12
Napísal autor témyOffline : 08.12.2009 12:52 | Pocitanie pritupov na stranku

chcem aby mi vypisalo denny pocet pristupov a celkovy pocet pristupov ako je to vypisane v poslednom kode, a zapisoval to do tabuliek pristupy a dennepristupy


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Pocitanie pritupov na stranku

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 08.12.2009 13:57 | Pocitanie pritupov na stranku

ako som uz pisal, pozri si obsah premennej $GLOBALS - indexy, ktore sa snazis pouzit, neexistuju...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Pocitanie pritupov na stranku

Registrovaný: 14.12.08
Prihlásený: 20.11.11
Príspevky: 32
Témy: 12 | 12
Napísal autor témyOffline : 09.12.2009 7:33 | Pocitanie pritupov na stranku

ok diky, ale spravil som to uz inak
Kód:
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.1//EN"
"http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/XHTML 11.dtd">

<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="sk">
  <head>
  <meta http-equiv="content-type" content="aplication/xhtml+xml; charset= UTF-8" />
 
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="subor.css" />

<title>Pristupy</title>
</head>
<body>
    <div id="navcontainer">
<ul id="navlist">
<li><a href="index.html" id="current">Domov</a></li>
<li><a href="registracia.html">Registrácia</a></li>
<li><a href="hladat.html">HÄľadaĹĄ</a></li>
<li><a href="novatab.php">Vytvor/Del tabuÄľky</a></li>
<li><a href="vypis.php">V&yacute;pis tabuľky</a></li>
<li><a href="pocitadlo.php">Pocitadlo</a></li>
</ul>
</div>
<br>
<center>
<h1>PRISTUPY</h1>
<?php
mysql_connect ( "mysql.serve.sk", "login", "psw" );

mysql_select_db ("db");
 
//naÄŤteme datum
$den = date("d");
$mesic = date("m");
$rok = date("Y");

$datumD = $rok . $mesic . $den;
//zjištění IP adresy

$ipactual = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
//zjistíme si datum uložených položek a aktuální datum s ním porovnáme
$vlozit = "SELECT *
         FROM pocitadlo
         LIMIT 1";
$dotaz = mysql_query($vlozit);
while($r = mysql_fetch_array($dotaz)) {
   //jestliĹľe se data liší, uložíme do tabulky "pristupy" poÄŤet záznamĹŻ z tabulky "pristupy"

   if (($datumD - $r["datum"]) != 0) {
      $vlozit = "SELECT ip FROM pocitadlo";
      $dotaz = mysql_query ($vlozit);
      $vysledek = mysql_num_rows($dotaz);

      $vlozit = "INSERT INTO pristupy (pocet, datum) VALUES ('$vysledek', '$r[datum]')";
      $dotaz = mysql_query ($vlozit);
      //vymaĹľeme záznamy z tabulky "pocitadlo"

      $vlozit = "TRUNCATE TABLE pocitadlo";
      $dotaz = mysql_query ($vlozit);
   }
}
//zjistení zda je uz daná IP uložená v DB
$vlozit = "SELECT ip
         FROM pocitadlo
         WHERE ip = '$ipactual'";
$vysledky = mysql_query ($vlozit);
$vraci = mysql_num_rows($vysledky);
//uložení záznamu do tabulky, jestliže daná IP ještě v seznamu není

if ($vraci == 0) {
$vlozit = "INSERT INTO pocitadlo (ip, datum)
         VALUES ('$ipactual', '$datumD')";
mysql_query ($vlozit) or die(mysql_error());
}

//počet záznamů aktuální den.. tj. počet řádků z tabulky "pocitadlo"
$vlozit = "SELECT datum FROM pocitadlo";
$vysledky = mysql_query ($vlozit) or die (mysql_error());
$navstevydnes = mysql_num_rows($vysledky);


//vypsání 7 záznamů z tabulky "pristupy".. taková malá historie
echo "<h4>Statistika pristupov</h4><p><b>Dnes:</b> $navstevydnes</p></div><h4>Pocet pristupov za poslednich 7 dni:</h4>";
$vlozit = "SELECT *
         FROM pristupy
         ORDER BY datum
         DESC
         LIMIT 0, 7";
$vysledky = mysql_query ($vlozit) or die (mysql_error());

while ($celkem = mysql_fetch_array($vysledky)) {
   extract($celkem);
   echo "<p> $datum - <b>$pocet</b></p>";

 }
?>
</center>
</body>
</html>
[/code]


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Pocitanie pritupov na stranku

Registrovaný: 09.07.08
Prihlásený: 17.01.15
Príspevky: 1586
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 09.12.2009 7:43 | Pocitanie pritupov na stranku

co takto vyuzit google analytics, gemius alebo nieco podobne?


_________________
neříkejte, že něco nejde udělat, protože se vždycky najde nějaký blbec, co neví, že to nejde – a udělá to!
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Pocitanie pritupov na stranku

Registrovaný: 14.12.08
Prihlásený: 20.11.11
Príspevky: 32
Témy: 12 | 12
Napísal autor témyOffline : 09.12.2009 8:13 | Pocitanie pritupov na stranku

to nemozem, potrebujem to do skoly, cez databazu do tabuliek zapisovat


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Pocitanie pritupov na stranku

Registrovaný: 09.07.08
Prihlásený: 17.01.15
Príspevky: 1586
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 09.12.2009 8:56 | Pocitanie pritupov na stranku

jaj tak, potom som nič nepovedal


_________________
neříkejte, že něco nejde udělat, protože se vždycky najde nějaký blbec, co neví, že to nejde – a udělá to!
 [ Príspevkov: 8 ] 


Pocitanie pritupov na stranku



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Navstevnost/pocitanie

v Databázy

6

166

05.01.2013 10:03

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Pocitanie navstev

v JavaScript, VBScript, Ajax

4

767

29.03.2007 18:20

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Počítanie záznamov poľa

v Delphi, Visual Basic

10

819

22.12.2007 21:34

martin90

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Pocitanie od urciteho datumu

v JavaScript, VBScript, Ajax

0

343

16.10.2009 15:49

d0.0b

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Grafika na počítanie Folding@home

v Grafické karty

6

224

29.04.2012 18:15

EXIREXT

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Pocitanie zobrazenia novinky v e107

v PHP, ASP

0

558

11.02.2007 14:49

SonnY

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

pocitanie v Exceli do programu

v Ostatné programy

1

321

10.07.2010 9:06

Jaro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Adobe Page Maker 7- počítanie slov

v Ostatné programy

0

479

04.02.2008 17:11

Kusi

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

pocitanie priepevkou z krcmy a diskusie

v Správy pre vedenie fóra

24

1942

03.07.2007 20:42

imnotwhafo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

potrebujem soft na pocitanie prenesenych dat

v Ostatné programy

4

1631

25.09.2006 20:22

marian100

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

rapidshare a flashget (zle pocitanie stiahnutych dat)

v Služby a webstránky

2

878

04.11.2007 16:02

KatjushaMan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Script na počítanie klikov, z cudzej stránky na môj bann

v PHP, ASP

4

1392

23.01.2007 21:46

p360t

Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

centrovat stranku

v HTML, XHTML, XML, CSS

1

246

19.05.2010 17:01

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nenáčíta stránku?!!!

v Sieťové a internetové programy

5

469

07.07.2009 16:17

itsgoingd

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nenacita stranku

v Sieťové a internetové programy

3

379

23.01.2010 17:18

Watik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nezobrazi stranku...

v Služby a webstránky

0

73

29.06.2013 9:39

tarezni



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF