Pocitac sa zapne a po par sekundach vypniCo by mohlo byt na vine? Zdroj alebo doska? Napojim zdroj do siete, roztocia sa v nom fany. Potom zapnem pocitac uz sa roztocia fany aj na doske a po chvili sa vsetko vypne. Doska je AM3 Asus m4a88t-v evo. bud alebo. bez toho aby si to nepretestoval s druhym zdrojom to nezistis. zdroj sme skusali dat do druheho pc a tam isiel. Tak skus ten zdroj z druheho PC zapojit sem.// Spojený príspevok Pon 09.09.19 10:29Inak neviem, ci by som mal odvahu zapojit podozrivy zdroj do plne funkcneho PC.. Robi sa to naopak.. kedze si uspesne zistil ze zdroj funguje, mozes dalej zistovat ci funguju ramky, grafika, cpu a tak dalej No tak idem skusat tu dosku. Nakolko od ramiek by som cakal ze bude doska pipat. Je tam phenom II. Este ten moze byt zly. Doska objednana z alzy ak nebude fungovat vratim ju. Potom ostane uz len procesor. kedze si uspesne zistil ze zdroj funguje...Az s takou istotou by som to netvrdil, stava sa, ze chybny zdroj jedna doska ustoji, ina nenabehne..Preto som pisal, aby skusil 100% funkcny zdroj v tej problemovej zostave.. Ved prave nemam taky zdroj. Doska pyta 2*4pin na cpu ale mam len 4pin na cpu. Neviem ci to bude stacit bude.slabsie zdroje 2x4pin ani nemaju, iba jeden 4pin. ...
Pocitac sa zapne a po par sekundach vypni |