Pocitac alebo zena ?moze ta pocitac milovat? mozes s nim snad sulozit? tak tak ZENA POWA =====> PC SUX !!!! no raz na pc urcite bude 3D realita a budete moct sulozit aj s nim nadrzanci a myslim ze city sa k pc daju prechovavat. Ja som sa zalubil do osetrovatelky, zrzky z witchera kazdy den som sa nanu tesil aj som jej ruzu kupil mam ju tu vyschnutu v izbe este. aj ked som to dohral tak som to neodinstalovaval len koli nej az kym som nemusel formatnut disk potom bolo po laske unkie musím zopakovať to čo z tej predošlej témy... čooo unkie a si celkom zdravý hej... toto sa da liecit neboj pre mna samozrejme zena aj ked som este nemal ale usudzujem podla kamaratiek...neda sa to porovnat no raz na pc urcite bude 3D realita a budete moct sulozit aj s nim nadrzanci a myslim ze city sa k pc daju prechovavat. Ja som sa zalubil do osetrovatelky, zrzky z witchera kazdy den som sa nanu tesil aj som jej ruzu kupil mam ju tu vyschnutu v izbe este. aj ked som to dohral tak som to neodinstalovaval len koli nej az kym som nemusel formatnut disk potom bolo po laske akoze sorry, ale toto je diagnoza... vygoogli si nejakeho dobreho psychologa no vidno ze si este nemal babu az budes mat svoje auto a posadis za volant zenu prekonas aj prvy infarkt Az tak velmi to vidno? btw, ja som povedal SKOR a nie VIAC Ale tak na druhejstrane, zatial ma vacsina bab stihla nasrat este skor ako sme spolu zacali chodit... To unkie: vsak si to s tym witcherom myslel ironicky? aspon dufam...lebo inak... Myslim ze stacilo... ...
Pocitac alebo zena ? |