[ Príspevkov: 12 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
pls pomoc prispevky v gb

Registrovaný: 22.01.08
Prihlásený: 19.04.15
Príspevky: 492
Témy: 135 | 135
Bydlisko: Bratislava ...
NapísalOffline : 08.02.2008 12:46 | pls pomoc prispevky v gb

ludia som v casovej tiesni tak pls! xcem vyriesit toto. Mam v gb to takto, ze pridam jedne prispevok, a ked pridam druhy tak ten druhy s automaticky prida nad ten prvy lebo ten druhy je new a ten prvy old. ale zhruba po 5tich prispevkoch to uz nefunguje :cry: prosim poradte. uz len toto mi chyyyba.

Mam to takto:

CREATE TABLE `guestbook` (
`id` int(11) NOT NULL auto_increment,
`name` varchar(100) collate latin2_czech_cs NOT NULL,
`email` varchar(100) collate latin2_czech_cs NOT NULL,
`ip` varchar(15) collate latin2_czech_cs NOT NULL,
`site` varchar(100) collate latin2_czech_cs NOT NULL,
`text` text collate latin2_czech_cs NOT NULL,
`time` time NOT NULL,
`datum` datetime NOT NULL,
PRIMARY KEY (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin2 COLLATE=latin2_czech_cs AUTO_INCREMENT=113 ;

mno a jak mam ten time a datetime...tak ja to to mam cele dodr/ane prosim pomozte uz som z toho vytazeny....potrebujem aby tie prispevky isli normal pls! v knihe to mam takto:

$time = date('d.m.Y H:i');
$datum = date("D M j G:i:s T Y");

A pomocou zobrazenie teda echo to uz len zobrazujem len nefunguje mi to!! prosiiim poradte


Offline

Správca fóra
Správca fóra
pls pomoc prispevky v gb

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 08.02.2008 12:53 | pls pomoc prispevky v gb

na co tam mas time aj datum, nestaci ti len datum vo formate datetime?
Kód:
$datum = date("Y-m-d H:i:s");


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
pls pomoc prispevky v gb

Registrovaný: 22.01.08
Prihlásený: 19.04.15
Príspevky: 492
Témy: 135 | 135
Bydlisko: Bratislava ...
Napísal autor témyOffline : 08.02.2008 13:07 | pls pomoc prispevky v gb

diiiiky! uz to ide moc dikes...oj a este jedna vec teraz som na nu prisiel. ked v textaeri napisem daco vetu

ahoj

a teraz xcem pouzit <br> teda enter aj

ahoj
maj sa

Tak prva veta ahoj je ok, len ta druha maj sa hned pod tym, je natlacena na okraj v lavo...ani ju sa neda skoro vidiet. na ru prvu som asi skual &nbsp; ked to ide. Ale na tu druhu uz neviem


Offline

Správca fóra
Správca fóra
pls pomoc prispevky v gb

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 08.02.2008 13:14 | pls pomoc prispevky v gb

nejak som nepochopil, co vlastne chces :) daj screen


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
pls pomoc prispevky v gb

Registrovaný: 22.01.08
Prihlásený: 19.04.15
Príspevky: 492
Témy: 135 | 135
Bydlisko: Bratislava ...
Napísal autor témyOffline : 08.02.2008 13:49 | pls pomoc prispevky v gb

oki, toto:

http://g.photos.cx/problem-f7.PNG

sice nie je to az tak hrozne ale kazi to dost efekt


Offline

Správca fóra
Správca fóra
pls pomoc prispevky v gb

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 08.02.2008 13:54 | pls pomoc prispevky v gb

aha, daj kod sablony, do ktorej formatujes zaslane prispevky


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
pls pomoc prispevky v gb

Registrovaný: 22.01.08
Prihlásený: 19.04.15
Príspevky: 492
Témy: 135 | 135
Bydlisko: Bratislava ...
Napísal autor témyOffline : 08.02.2008 14:16 | pls pomoc prispevky v gb

tu je cely kod:

<?php
$name = (isset($_POST['name'])) ? trim(htmlspecialchars(addslashes($_POST['name']))) : '';
$email = (isset($_POST['email'])) ? trim(htmlspecialchars(addslashes($_POST['email']))) : '';
$site = (isset($_POST['site'])) ? trim(htmlspecialchars(addslashes($_POST['site']))) : '';
$ip=$_SERVER['REMOTE_ADDR'];
if (!$site){ // ak navstevnik nema svoju stranku a nezapise ju tak sa do databazy nezapise nic
$site = '';
}
$text = (isset($_POST['site'])) ? htmlspecialchars(addslashes($_POST['text'])) : '';
$time = date("Y-m-d H:i:s");
$zabanovany=false;
mysql_connect('xxxxx', 'xxxxx', 'xxxxx') or die('Spojenie s databazou sa nepodarilo'); //spojime sa s databazou
mysql_select_db('xxxxxx') or die('Nepodarilo sa vybrať databázu.'); //vyberieme databazu

$result = mysql_query("select ip from ban");
while ($q=mysql_fetch_array($result)) $banned[] = $q['ip'] ;
$poslat=true;
if(!empty($banned)) foreach ($banned as $value) if ($value==$ip) $poslat=false;


if ((isset($_POST['sent'])) && ($poslat)) // vracia true ak je stlacene tlacidlo Send
{
if ($name != '' || $email != '' || $text != '') // vracia true ak sa $name, $email, $text nerovnajú prázdnym hodnotám
{
if (ereg('^[a-zA-Z0-9._-]+@[a-zA-Z0-9.-]+\.[a-zA-Z]{2,4}$', $email)) //vracia true ak je mail spravneho formatu
{ // ak všetky predošle podmienky vratili true data sa uložia do databáze
$sql = 'INSERT INTO guestbook (`name`, `email`, `site`, `text`, `time`, `ip`) VALUES ("'.$name.'", "'.$email.'", "'.$site.'", "'.nl2br($text).'", "'.$time.'","'.$ip.'")';
$result = mysql_query($sql);
header('Location: '.$_SERVER['PHP_SELF'].'?report=succes'); // a znova sa načita stránka so správou o uspešnom pridani prispevku
}
else {
header('Location: '.$_SERVER['PHP_SELF'].'?report=badmail'); // vypise spravu o chybnom maile ak podmienka s formatom mailu vratila false
}
}
else {
header('Location: '.$_SERVER['PHP_SELF'].'?report=error'); // vypise chybu ak premenne $name, $email, $text sa rovnajú prazdnym hodnotám
}
} elseif ((isset($_POST['sent'])) && (!$poslat)) $zabanovany=true;
if (isset($_SERVER['HTTP_X_FORWARD_FOR'])) {
$ip = $_SERVER['HTTP_X_FORWARD_FOR'];
} else {
$ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
}
@$domain = GetHostByName($REMOTE_ADDR);
?>
<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250">
<script language="javascript" type="text/javascript">
function smajl(typ){
switch(typ){
case '1': typ=' :) '; break;
case '2': typ=' :D '; break;
case '3': typ=' :/ '; break;
case '4': typ=' (8) '; break;
case '5': typ=' :wink: '; break;
case '6': typ=' -: '; break;
case '7': typ=' */* '; break;
case '8': typ=' ,-, '; break;
case '9': typ=' :( '; break;

}
document.post.text.value+=typ;
document.post.text.focus();
}
</script>
</head>
<body bgcolor="#336666">

<style>
input[type="text"] {
font-family : Times New Roman, Sans-Serif;
font-size : 14px;
color : #66CCCC;
background-color: #336666;
border: 2px solid #339999;
width:100%;
}
input {
font-family : Times New Roman, Sans-Serif;
font-size : 14px;
color : #66CCCC;
background-color: #336666;
border: 2px solid #339999;
}
textarea {
font-family : Times New Roman, Sans-Serif;
font-size : 14px;
color : #66CCCC;
border: 2px solid #339999;
background-color: #336666;
}
.vypistextu {
font-family : Times New Roman, Sans-Serif;
font-size : 14px;
color : #66CCCC;
}
a img {
border:0px;
}
a:hover {color: #00FFFF}
</style>

<?php
if ($zabanovany){
?>

<div class="banned">Ľutujeme, ale administrátor na Vašu IP udelil BAN. Teraz nemôžete posielať nové príspevky do návštevnej knihy<br>Pre viac informácii kontaktujte administrátora alebo správcu webu.</div>
<?php
}
?>


<center><form name="post" method="post">
<body link="#009966" vlink="#009966" alink="#009966">
<font color="#00CCCC">
<table>
<tr><td><b><font color="#00CCCC">*Meno:</b></td><td><input type="text" name="name"></td></tr></font>
<br>
<tr><td><b><font color="#00CCCC">*Email:</b></td><td><input type="text" name="email"></td></tr></font>
<br>
<tr><td><b><font color="#00CCCC">&nbsp;&nbsp;Web:</b></td><td><input type="text" name="site"></td></tr></font>
<br>
<tr><td><font color="#00CCCC">*<b>Text:</b></td><td><?php for($i=1;$i<=9;$i++) echo "<a href=\"javascript:smajl('".$i."');\"'><img src='./smalies/".$i.".ico' /></a>&nbsp;&nbsp;&nbsp;"; ?></td></tr>
<tr><td colspan="2"><center><textarea name="text" cols="50" rows="5" wrap="soft"></textarea></td></tr></center>
</table>
<br>



<input type="submit" name="sent" value="Odoslať" width="50px">
</form></center>
<?php
$report = (isset($_GET['report'])) ? $_GET['report'] : '';
switch ($report){ //Vypisuje spravy o cinnosti
case 'error':
echo '<center>______________________________Zadaj všetky povinné údaje s hviezdičkou______________________________</center><br><br>';
break;
case 'succes':
echo '<center>______________________________Pridanie prispevku bolo uspesne______________________________</center><br><br>';
break;
case 'badmail':
echo '<center>______________________________Zadal si neplatny mail______________________________</center><br><br>';
break;
default:
print '&nbsp;&nbsp;Všetky údaje s hviezdičkou sú povinné. Do pola Web napíš bez http:// adresu svojej stránky. ______________________________<br><br>';
}


define ('ROWS', 10); //odpoveda poctu zaznamov na jednu stranu
if (!isset($HTTP_GET_VARS["num"])) // pokial nevieme kolko bude zaznamov tak to zistime
{
$result = mysql_query("SELECT id FROM guestbook");
$num = mysql_num_rows($result);
}
else
{
$num = $HTTP_GET_VARS['num'];
}
if ($num > ROWS)
{
$od = isset($HTTP_GET_VARS['od']) ? $HTTP_GET_VARS['od'] : 1;
$result = mysql_query("select * from guestbook order by time desc limit ".($od - 1).", ".ROWS);

while($row=mysql_fetch_object($result))
{
$sprava = $row->text;
$sprava=str_replace(':)','<img src="./smalies/1.ico" alt=":)" />',$sprava);
$sprava=str_replace(':D','<img src="./smalies/2.ico" alt=":)" />',$sprava);
$sprava=str_replace(':/','<img src="./smalies/3.ico" alt=":)" />',$sprava);
$sprava=str_replace(';)','<img src="./smalies/4.ico" alt=":)" />',$sprava);
$sprava=str_replace(':(','<img src="./smalies/5.ico" alt=":)" />',$sprava);
$sprava=str_replace('-:','<img src="./smalies/6.ico" alt=":)" />',$sprava);
$sprava=str_replace('*/*','<img src="./smalies/7.ico" alt=":)" />',$sprava);
$sprava=str_replace(',-,','<img src="./smalies/5.ico" alt=":)" />',$sprava);
$sprava=str_replace(':g?:','<img src="/smalies/9.ico" alt=":)" />',$sprava);
echo '<b>&nbsp;&nbsp;Nick:</b> '.$row->name.'<br>&nbsp;&nbsp;<b>Dátum a čas vloženia príspevku:</b> '.$row->time.'<br>&nbsp;&nbsp;<b>Email:</b> '.$row->email.'<br>&nbsp;&nbsp;<b>Web:</b><a href="http://'.$row->site.'" target="_blank"> '.$row->site.'</a><br><br> <table width="500"><tr><td>&nbsp;<div class="vypistextu">&nbsp;&nbsp;'.$sprava.'</div></td></tr></table><br><hr>';
}

echo 'Záznamov: ' .$od.'-';
echo (($od + ROWS - 1)<=$num) ? ($od + ROWS - 1) : $num;
echo ' Z celkom '.$num.' záznamov. Navigácia: ';
//Vytvor odkaz iba ked sme na zaciatku
if ($od == 1) echo 'Začiatok | ' ;
else echo '<a href='.$_SERVER['PHP_SELF'].'?num='.$num.'&od=1>Začiatok</a> | ';
//Zpet vytvor odkaz iba ked niesme na prvej strane
if ($od < ROWS) echo 'Predchadzajuci | ' ;
else echo '<a href='.$_SERVER['PHP_SELF'].'?num='.$num.'&od='.($od-ROWS).'>Predchádzajuci</a> | ';
//Vytvor odkaz iba ked niesme na poslednej strane
if ($od + ROWS > $num) echo 'Následujúci | ';
else echo '<a href='.$_SERVER['PHP_SELF'].'?num='.$num.'&od='.($od+ROWS).'>Následujúci</a> | ';
//posledna strana
if ($od > $celkem - ROWS) echo 'Koniec <br>';
else echo '<a href='.$_SERVER["PHP_SELF"].'?num='.$num.'&od='.($celkem - $celkem % ROWS + 1).'>Koniec';
}
else
{
$result = mysql_query("select * from guestbook order by time desc limit ".$num);

while($row=mysql_fetch_object($result))
{
$sprava = $row->text;
$sprava=str_replace(':)','<img src="/smalies/1.ico" alt=":)" />',$sprava);
$sprava=str_replace(':D','<img src="/smalies/2.ico" alt=":)" />',$sprava);
$sprava=str_replace(':/','<img src="/smalies/3.ico" alt=":)" />',$sprava);
$sprava=str_replace(';)','<img src="/smalies/4.ico" alt=":)" />',$sprava);
$sprava=str_replace(':(','<img src="/smalies/5.ico" alt=":)" />',$sprava);
$sprava=str_replace('-:','<img src="/smalies/6.ico" alt=":)" />',$sprava);
$sprava=str_replace('*/*','<img src="/smalies/7.ico" alt=":)" />',$sprava);
$sprava=str_replace(',-,','<img src="/smalies/8.ico" alt=":)" />',$sprava);
$sprava=str_replace(':g?:','<img src="/smalies/9.ico" alt=":)" />',$sprava);
echo '<b>&nbsp;&nbsp;Nick:</b> '.$row->name.'<br>&nbsp;&nbsp;<b>Dátum a čas vloženia príspevku:</b> '.$row->time.'<br>&nbsp;&nbsp;<b>Email:</b> '.$row->email.'<br>&nbsp;&nbsp;<b>Web:</b><a href="http://'.$row->site.'" target="_blank"> '.$row->site.'</a><br><br> <table width="500"><tr><td>&nbsp;<div class="vypistextu">&nbsp;&nbsp;'.$sprava.'&nbsp;&nbsp;</div></td></tr></table><br><hr>';
}
}
?>


Offline

Správca fóra
Správca fóra
pls pomoc prispevky v gb

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 08.02.2008 14:34 | pls pomoc prispevky v gb

uplne by stacila posledna cast, nemusel si sem davat cely skript. Problem je v tom, ze pred kazdym textom v novom riadku vkladas "&nbsp;&nbsp;".

Namiesto:
Kód:
<table width="500"><tr><td>&nbsp;<div class="vypistextu">&nbsp;&nbsp;'.$sprava.'&nbsp;&nbsp;</div></td></tr></table><br>

Daj
Kód:
<div class="vypistextu" style="width:500px;padding:5px">'.$sprava.'</div>

Pripadne veci zo "style" si presun do definicie triedy "vypistextu" v css

A mohol by si si v tom kode spravit poriadok, lebo sa ti tam krizi jedno s druhym...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
pls pomoc prispevky v gb

Registrovaný: 22.01.08
Prihlásený: 19.04.15
Príspevky: 492
Témy: 135 | 135
Bydlisko: Bratislava ...
Napísal autor témyOffline : 08.02.2008 16:04 | pls pomoc prispevky v gb

diky uz mam pouzil som ten div padding: 8px ale narval som do css .kedze div mam vypistextu tak stacilo

<style>
.vypistextu
padding: 8px


Offline

Užívateľ
Užívateľ
pls pomoc prispevky v gb

Registrovaný: 22.01.08
Prihlásený: 19.04.15
Príspevky: 492
Témy: 135 | 135
Bydlisko: Bratislava ...
Napísal autor témyOffline : 08.02.2008 21:31 | pls pomoc prispevky v gb

nevite niekto, ze ked mam taky kod viz. dole...ked tam ma report error teda ak sa premenna $name, $email, $text nevyplni, tak skoci error. Ale ja mam $name, $mail, $site vyplnene ale text nie. Ale ak mam vyplnene len tieto dve $name a $mail tak dovoluje odoslat prispevok s prazdnym textom a to nie predsa...pls poradte. Preco je mozne teda odolsat prazdny obsah premennej $text a error na to neupozorni pls poradte:
Kód:
<?php

 $name = "meno";
 $email = "mail";
 $site = "web";
$ip=$_SERVER['REMOTE_ADDR'];
if (!$site){  // ak navstevnik nema svoju stranku a nezapise ju tak sa do databazy nezapise nic
 $site = '';
}
 $text = (isset($_POST['site'])) ? htmlspecialchars(addslashes($_POST['text'])) : '';
$time = date('d.m.Y H:i');
$zabanovany=false;
mysql_connect('xxxx', 'xxxx', 'xxxxx') or die('Spojenie s databazou sa nepodarilo'); //spojime sa s databazou
mysql_select_db('xxxx') or die('Nepodarilo sa vybrať databázu.'); //vyberieme databazu

    $result = mysql_query("select ip from ban");
    while ($q=mysql_fetch_array($result))   $banned[] = $q['ip'] ;
    $poslat=true;
   if(!empty($banned)) foreach ($banned as $value) if ($value==$ip) $poslat=false;

if ((isset($_POST['sent'])) && ($poslat)) // vracia true ak je stlacene tlacidlo Send
{
 if ($name != '' || $email != '' || $text != '') // vracia true ak sa $name, $email, $text nerovnajú prázdnym hodnotám
  {
    if (ereg('^[a-zA-Z0-9._-]+@[a-zA-Z0-9.-]+\.[a-zA-Z]{2,4}$', $email)) //vracia true ak je mail spravneho formatu
     {            // ak všetky predošle podmienky vratili true data sa uložia do databáze
      $sql = 'INSERT INTO janik366 (`name`, `email`, `site`, `text`, `time`, `ip`) VALUES ("'.$name.'", "'.$email.'", "'.$site.'", "'.nl2br($text).'", "'.$time.'","'.$ip.'")';
      $result = mysql_query($sql);
      header('Location: '.$_SERVER['PHP_SELF'].'?report=succes'); // a znova sa načita stránka so správou o uspešnom pridani prispevku
     }
    else {
         header('Location: '.$_SERVER['PHP_SELF'].'?report=badmail');  // vypise spravu o chybnom maile ak podmienka s formatom mailu vratila false
       }
  }
  else {
    header('Location: '.$_SERVER['PHP_SELF'].'?report=error'); // vypise chybu ak premenne $name, $email, $text sa rovnajú prazdnym hodnotám
  }
} elseif ((isset($_POST['sent'])) && (!$poslat))  $zabanovany=true;

if ((isset($_GET['action'])) && ($_GET['action']==='ban') ){
   $id=$_GET['id'];
   $result = mysql_query("select ip from janik366 where id='".$id."'");
   $row=mysql_fetch_object($result);
   $result = mysql_query("select id from ban where ip='".$row->ip."'");
   if (!mysql_num_rows($result)) {
      $query = mysql_query("Insert into ban (id,ip) values ('','".$row->ip."')");
      header('Location: '.$_SERVER['PHP_SELF'].'?report=banned');      
   }
   else{
      $query = mysql_query("Delete from ban where ip='".$row->ip."'");
      header('Location: '.$_SERVER['PHP_SELF'].'?report=unbanned');
   }
}
if (isset($_SERVER['HTTP_X_FORWARD_FOR'])) {
$ip = $_SERVER['HTTP_X_FORWARD_FOR'];
} else {
$ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
}
@$domain = GetHostByName($REMOTE_ADDR);
?>
<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250">
<script language="javascript" type="text/javascript">
   function smajl(typ){
   switch(typ){
 case '1': typ=' :) '; break;
         case '2': typ=' :D '; break;
         case '3': typ=' :/ '; break;
         case '4': typ=' (8) '; break;
         case '5': typ=' :wink: '; break;
         case '6': typ=' -: '; break;
                        case '7': typ=' */* '; break;
         case '8': typ=' ,-, '; break;
                        case '9': typ=' :( '; break;
      }
      document.post.text.value+=typ;
      document.post.text.focus();
   }
   function edit(id){
   source="edit.php?id=";
   source +=id;
   mess=window.open(source,'msg','width=400,height=300');
   mess.focus();
}
</script>
</head>
<body bgcolor="#336666">

<style>
input[type="text"] {
 font-family : Times New Roman, Sans-Serif;
 font-size : 14px;
 color : #66CCCC;
 background-color: #336666;
 border: 2px solid #339999;
 width:100%;
}
input {
 font-family : Times New Roman, Sans-Serif;
 font-size : 14px;
 color : #66CCCC;
 background-color: #336666;
 border: 2px solid #339999;
}
textarea {
 font-family : Times New Roman, Sans-Serif;
 font-size : 14px;
 color : #66CCCC;
 border: 2px solid #339999;
 background-color: #336666;
}
.vypistextu {
 font-family : Times New Roman, Sans-Serif;
 font-size : 14px;
 color : #66CCCC;
}
a img {
 border:0px;
}
.link{
   text-decoration:none;
   color:#009966;
}
.link:hover{
   text-decoration:underline;
   color:#00FFFF;
}
.banned{
   text-align:center;
   border-style:solid;
   border-color:#990000;
   color:#000033;
   background-color:#993300;
}
</style>

<?php
if ($zabanovany){
?>

<div class="banned">Ľutujeme, ale administrátor na Vašu IP udelil BAN. Teraz nemôžete posielať nové príspevky do návštevnej knihy<br>Pre viac informácii kontaktujte administrátora alebo správcu webu.</div>

<?php
}
?>

<center><form name="post" method="post">
<font color="#00CCCC">
<table>
    <tr><td><b>*Meno:</b></td><td><input type="text" name="name"></td></tr>
                                       <br>
    <tr><td><b>*Email:</b></td><td><input type="text" name="email"></td></tr>
                                       <br>
    <tr><td><b>&nbsp;&nbsp;Web:</b></td><td><input type="text" name="site"></td></tr>
                                       <br>
<tr><td>*<b>Text:</b></td><td><?php for($i=1;$i<=9;$i++) echo "<a href=\"javascript:smajl('".$i."');\"'><img src='../smalies/".$i.".ico' /></a>&nbsp;&nbsp;&nbsp;"; ?></td></tr>
<tr><td colspan="2"><center><textarea name="text" cols="50" rows="5" wrap="soft"></textarea></td></tr></center>
</table>
<br>

<input type="submit" name="sent" value="Odoslať" width="50px">
</form></center>
<?php
 $report = (isset($_GET['report'])) ? $_GET['report'] : '';
 switch ($report){               //Vypisuje spravy o cinnosti
                   case 'error':
                     echo '<center>______________________________Zadaj všetky povinné údaje s hviezdičkou______________________________</center><br><br>';
                     break;
               case 'banned':
                    echo '<center>______________________________IP adresa bola úspešne zabanovaná______________________________</center><br><br>';
                 break;
               case 'unbanned':
                  echo '<center>______________________________IP adresa bola úspešne odbanovaná______________________________</center><br><br>';
                  break;
                   case 'succes':
                     echo '<center>______________________________Pridanie prispevku bolo uspesne______________________________</center><br><br>';
                     break;
                   case 'badmail':
                     echo '<center>______________________________Zadal si neplatny mail______________________________</center><br><br>';
                     break;
                   default:
                   print '&nbsp;&nbsp;Všetky údaje s hviezdičkou sú povinné. Do pola Web napíš bez http:// adresu svojej stránky. ______________________________<br><br>';
                  }


  define ('ROWS', 10); //odpoveda poctu zaznamov na jednu stranu
  if (!isset($HTTP_GET_VARS["num"])) // pokial nevieme kolko bude zaznamov tak to zistime
   {
     $result = mysql_query("SELECT id FROM guestbook");
     $num = mysql_num_rows($result);
  }
  else
  {
       $num = $HTTP_GET_VARS['num'];
  }
  if ($num > ROWS)
  {
     $od = isset($HTTP_GET_VARS['od']) ? $HTTP_GET_VARS['od'] : 1;
     //$result = mysql_query("select * from janik366 order by id desc limit ".($od - 1).", ".ROWS);
    $result = mysql_query("select * from janik366 order by time desc limit ".($od - 1).", ".ROWS);
     while($row=mysql_fetch_object($result))
     {
       if(!empty($banned)) foreach ($banned as $value) $value==$row->ip ? $alert=true : $alert=false;
      $sprava = $row->text;
     $sprava=str_replace(':)','<img src="./smalies/1.ico" alt=":)" />',$sprava);
     $sprava=str_replace(':D','<img src="./smalies/2.ico" alt=":)" />',$sprava);
     $sprava=str_replace(':/','<img src="./smalies/3.ico" alt=":)" />',$sprava);
     $sprava=str_replace(';)','<img src="./smalies/4.ico" alt=":)" />',$sprava);
     $sprava=str_replace(':(','<img src="./smalies/5.ico" alt=":)" />',$sprava);
     $sprava=str_replace('-:','<img src="./smalies/6.ico" alt=":)" />',$sprava);
        $sprava=str_replace('*/*','<img src="./smalies/7.ico" alt=":)" />',$sprava);
        $sprava=str_replace(',-,','<img src="./smalies/5.ico" alt=":)" />',$sprava);
     $sprava=str_replace(':g?:','<img src="/smalies/9.ico" alt=":)" />',$sprava);
      echo '<div style="float:right;"><a href="/janik366/asp.php?id='.$row->id.'" title="Zmazať tento príspevok"><img src="delete.png" alt=""></a><a href="javascript:edit('.$row->id.')" title="Upraviť príspevok"><img src="./edit.png"></a>';
     if($alert) echo '<a href="?action=ban&id='.$row->id.'" title="Zrušiť ban na túto IP adresu"><img src="./ban.png"></a></div>'; else echo '<a href="?action=ban&id='.$row->id.'" title="Zabanovať na túto IP"><img src="./ban.png"></a></div>';   
      echo '<b>&nbsp;&nbsp;Nick:</b> '.$row->name.'<br>&nbsp;&nbsp;<b>Dátum a čas vloženia príspevku:</b> '.$row->time.'<br>&nbsp;&nbsp;<b>Email:</b> '.$row->email.'<br>&nbsp;&nbsp;<b>IP:</b> ';
     if($alert) echo '<font color=red>'.$row->ip.'</font>'; else echo $row->ip;
     echo '<br>&nbsp;&nbsp;<b>Web:</b><a href="http://'.$row->site.'" target="_blank" class="link"> '.$row->site.'</a><br><br> <table width="500"><tr><td>&nbsp;<div class="vypistextu">&nbsp;&nbsp;'.$sprava.'</div></td></tr></table><br><hr>';
     }

     echo 'Záznamov: ' .$od.'-';
     echo (($od + ROWS - 1)<=$num) ? ($od + ROWS - 1) : $num;
     echo ' Z celkom '.$num.' záznamov. Navigácia: ';
       //Vytvor odkaz iba ked sme na zaciatku
        if ($od == 1) echo 'Začiatok | ' ;
       else echo '<a href='.$_SERVER['PHP_SELF'].'?num='.$num.'&od=1>Začiatok</a> | ';
       //Zpet vytvor odkaz iba ked niesme na prvej strane
        if ($od < ROWS) echo 'Predchadzajuci | ' ;
       else echo '<a href='.$_SERVER['PHP_SELF'].'?num='.$num.'&od='.($od-ROWS).'>Predchádzajuci</a> | ';
      //Vytvor odkaz iba ked niesme na poslednej strane
        if ($od + ROWS > $num) echo 'Následujúci | ';
       else echo '<a href='.$_SERVER['PHP_SELF'].'?num='.$num.'&od='.($od+ROWS).'>Následujúci</a> | ';
    //posledna strana
       if ($od > $celkem - ROWS) echo 'Koniec <br>';
      else echo '<a href='.$_SERVER["PHP_SELF"].'?num='.$num.'&od='.($celkem - $celkem % ROWS + 1).'>Koniec';
  }
  else
  {
   $result = mysql_query("select * from janik366 order by time desc limit ".$num);
   $alert=false;   
     while($row=mysql_fetch_object($result))
     {
       if(!empty($banned)) foreach ($banned as $value) $value==$row->ip ? $alert=true : $alert=false;
      $sprava = $row->text;
        $sprava=str_replace(':)','<img src="./smalies/1.ico" alt=":)" />',$sprava);
     $sprava=str_replace(':D','<img src="./smalies/2.ico" alt=":)" />',$sprava);
     $sprava=str_replace(':/','<img src="./smalies/3.ico" alt=":)" />',$sprava);
     $sprava=str_replace(';)','<img src="./smalies/4.ico" alt=":)" />',$sprava);
     $sprava=str_replace(':(','<img src="./smalies/5.ico" alt=":)" />',$sprava);
     $sprava=str_replace('-:','<img src="./smalies/6.ico" alt=":)" />',$sprava);
        $sprava=str_replace('*/*','<img src="./smalies/7.ico" alt=":)" />',$sprava);
        $sprava=str_replace(',-,','<img src="./smalies/5.ico" alt=":)" />',$sprava);
     $sprava=str_replace(':g?:','<img src="/smalies/9.ico" alt=":)" />',$sprava);
      echo '<div style="float:right;"><a href="/del.php?id='.$row->id.'" title="Zmazať tento príspevok"><img src="delete.png" alt=""></a><a href="javascript:edit('.$row->id.')" title="Upraviť príspevok"><img src="./edit.png"></a>';
     if($alert) echo '<a href="?action=ban&id='.$row->id.'" title="Zrušiť ban na túto IP adresu"><img src="./ban.png"></a></div>'; else echo '<a href="?action=ban&id='.$row->id.'" title="Zabanovať na túto IP"><img src="./ban.png"></a></div>';   
      echo '<b>&nbsp;&nbsp;Nick:</b> '.$row->name.'<br>&nbsp;&nbsp;<b>Dátum a čas vloženia príspevku:</b> '.$row->time.'<br>&nbsp;&nbsp;<b>Email:</b> '.$row->email.'<br>&nbsp;&nbsp;<b>IP:</b> ';
     if($alert) echo '<font color=red>'.$row->ip.'</font>'; else echo $row->ip;
     echo '<br>&nbsp;&nbsp;<b>Web:</b><a href="http://'.$row->site.'" target="_blank" class="link"> '.$row->site.'</a><br><br> <table width="500"><tr><td>&nbsp;<div class="vypistextu">&nbsp;&nbsp;'.$sprava.'</div></td></tr></table><br><hr>';
     }
  }
?>


Offline

Užívateľ
Užívateľ
pls pomoc prispevky v gb

Registrovaný: 26.07.06
Prihlásený: 20.03.16
Príspevky: 1383
Témy: 90 | 90
Bydlisko: Slovakia-Ko...
NapísalOffline : 08.02.2008 21:53 | pls pomoc prispevky v gb

komu si to ukradol?
kedze si stym nevies rady tka to nieje tvoj kod a kedze tam vidim slovenske premenne tak to musi byt nejaky krajan:D
asi ti nepomozem bo ja som momentalne unaveny ako drak a nemam naladu na to cucat a rozmyslat nad tym :P


_________________
CPU: Intel E7200 momentalne default + freezer 7 pro | MB: Gigabyte GA-P35-DS3 rev. 2.0 F14 | RAM: A-DATA 4x1GB EE Vitesta | VGA: ATI Radeon HD4850 Sapphire Dual Slot | Monitor: BenQ E2200HD+17CTX | HDD: WD 3200AAKS + Maxtor 6Y080M0 80GB SATAII + 120GB ATA Barracuda | PSU: Corsair VX450W | Windows 7 Ultimate Sk | REPRO: Logitech X-210
+
IPhone 3GS JB 3.1.3 (new BR)
múdry sa postara o seba ale ešte múdrejši sa postara aj o druhých
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 12.02.2008 12:54 | pls pomoc prispevky v gb

nechce sa mi tam špárať ale je tam niekde NL2BR,
ten ti ti pekne odriadkuje, použitie:
$obsah=NL2BR($obsah);


 [ Príspevkov: 12 ] 


pls pomoc prispevky v gb



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nove prispevky, Znadne nove prispevky, Oblubene prispevky

v Redakčné systémy

0

287

15.12.2006 12:22

KillerSVK

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PLS POMOC

v Operačné systémy Microsoft

4

291

23.10.2008 21:35

feiron

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Pomoc pls

v Ostatné

3

349

02.05.2008 23:25

xblast

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem pls pomoc!!!

v Pevné disky a radiče

16

740

11.10.2009 14:32

majky358

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

585zucí pls pomoc

v ATI/AMD grafické karty

11

400

27.02.2010 11:42

rapkac1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

potrebujem pomoc..pls

v Sieťové a internetové programy

1

245

19.01.2009 19:33

Mandy

Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

pls pomoc DEV ++

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

1

209

04.05.2010 19:51

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

pls o pomoc

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v Antivíry a antispywary

38

1860

15.02.2008 8:08

biba5

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

pls pomoc-surne

v Databázy

2

527

18.07.2008 9:07

Freelan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PLS POMOC s vypínaním

v Antivíry a antispywary

14

593

27.10.2007 18:43

Rbot

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Pls pomoc s 2600xt

v ATI/AMD grafické karty

8

361

09.07.2008 13:05

reno

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Pls pomoc LCD display

v Elektronika

8

598

26.02.2007 10:56

borec

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PLS pomoc čierna obrazovka

v Intel čipové sady

4

348

26.05.2010 21:53

BiGTomEE

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

glaux.h, rychla pomoc pls

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

5

870

17.05.2008 18:15

imcold

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Pls pomoc neche formatovat disk

v Notebooky a netbooky

1

665

04.03.2007 21:20

shiro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PLS prosim pomoc s monitorom

v Monitory, televízory a projektory

7

401

11.02.2009 8:57

f4r0



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF