PLS HELP ZO ZVUKOM PROSIIIIMVie mi niekdo pomoct?? mam reproduktori creative inspire t6060 a zvukovu kartu creative audigy 2 zx platinum ex a dost casto mi zvuk robi taku vec ze sa sam od seba zosilny alebo zoslabi:(( Nevie niekdo preco? prosiim pomoc robi ti to v hrach? pri pocuvani hudby? vzdy? nech pouzijes akykolvek prehravac?? Presne toto mi robi tiez...doteraz som nezistil,cim to je Aj ked je to dost nepravdepodobne, mohlo by to byt vadnym potenciometrom v ovladani hlasitosti reproduktorov. Noo robi mi to pri hrach som si to moc nevsimol ale pri filmoch a hudbe ano a robi to pri hocijakom prehravaci:((( neviem ci by nepomohlo preinstalovat windows:(( robi to aj ked pouzijes ine repro, alebo sluchadla? Tym by si mohol vylucit aspon chybu repro (alebo spomenuteho potenciometra..) Noo ked napojim sluchatka na dialkove ovladanie tych reprakov tak to uz nerobi ked sa t ten zvuk zosili a skontrolujes panel ovladania hlasitosti vidis tam nieco posunute alebo je vsetko OK??? Ja by som vyskusal nove ovladace Mne sa stalo nieco podobne na mojej Audigy. Nove ovladace to vyriesili ee neni nic posunute...ale ono to robi asi tak ze den to robi den ne ako fakt nechapem...mam tiez audigy ale ziadne nove ovladace neviem zohnat na ich stranke su len stare ( zkus vypnout SSRC SSRC?? co to je?? kde to najdem? Skus diagnostiku samotnym creativackym softom ku karte.Mozno narazi na nejaky problem... hmm nic to nenaslo:(( napr teraz to robi..ale zajtra pustim PC a dost mozne ze to bude robit:(( v hardware byt o nemalo byt ne?? by to potom stale robilo ci nie?? Tazko povedat...Ale mohol by si sem napisat ake ovladace k zvukovke mas nahodene.Ja mam sice len Audigy 2 ale ide mi v pohode.Verzia ovladacov co pouzivam je 5.12.1.444 hmm a kde to zistim? ze aku mam verziu?? vies som lama:(( SSRC?? co to je?? kde to najdem? resampling DirectSound output plugin a kde ssrc najdem?? a kde ssrc najdem??co já vím, já tu zvukárnu nemám . Měl by to být jakýsi plugin takže hledej někde ve vlastnostech softwaru který byl k tomu hmm a kde to zistim? ze aku mam verziu?? vies som lama:(( Vychadzam z toho ze mas win XP: Tento pocitac/Ovladaci panel/System/Hardver/Spravca zariadeni/Zvuk,video.../tu si vyselektujes tvoju kartu(bude pri nej zatvorka s napisom WDM) a z ponuky zvolis vlastnosti a potom kliknes na kartu ovladac a tam mas verziu tvojich ovladacov ktore mas nainstalovane. toto je ta verzia ovladacov 5.12.5.441 a este jedno ze ja som mal to WDM pri Soundblaster audigy 2 a aj pri ac97' pri obidvoch bolo to WDM no pri tych filmoch by to mohlo byt tym ze 5.1 filmy sa nahravaju v studiach ako dynamicke audio to znamena ze zvuk sa neprehrava stale v jednej hladine ale kolise vid. ked je napr daka akcna scena napr vybuch tak sa prida na hlasitosti /nielen na tek ale aj ekvalizer sa inak nastavuje/ a zas ked sa 2 osoby vypravaju tak hlasitost klesne a kolise to podla ...
PLS HELP ZO ZVUKOM PROSIIIIM
|