pitbull - Príspevky
Prehľadať tieto výsledky:

Stránka: 1 z 9 [ Vyhľadávanie našlo 258 výsledkov ]

AutorSpráva

 Fórum: Bezpečnosť a firewally   Téma: 1 DHCP server a dve siete...


Odpovede: 1
Zobrazenia: 439


Zdravím,

mám problém a snažím sa ho vyriešiť...

mám hlavný DHCP server 192.168.1.0/24 =>FireWall =>CISCO SWITCH 1 ... pripojených ďalších 15 PC a SWITCH 2 - všetko do SWITCH 1...

v oboch switchoch mám AP - teda vnútorná sieť - prideľované IP z DHCP... Teraz by som ale potreboval pripojiť ďalšie ...

 Fórum: Sieťové a internetové programy   Téma: Náhrada za LogMeIn


Odpovede: 1
Zobrazenia: 186


Zdravím,
potreboval by som vedieť, či niekto pozná nejakú veľmi dobrú náhradu za LogMeIn...

chcel by som sa logovať na PCs v rôznych mestách z jedného, prípadne 2 PC... len potrebujem to tak, aby som nemusel poznať IP počítača, na kt. sa chcem pripojiť... Windows Remote Desctop vyžaduje IP daného ...

 Fórum: Predám   Téma: P: 3x CPU 2x Chladič 1x Zdroj 2x HDD


Odpovede: 0
Zobrazenia: 173


Zdravím, tak rád by som sa nejako zbavil týchto vecičiek:

CPU:

Intel Celeron D 2.80 GHz/256/533 -5€
http://ark.intel.com/products/27116/Intel-Celeron-D-Processor-335-256K-Cache-2_80-GHz-533-MHz-FSB

Intel Pentium 4 2,66GHz/1M/533 -7€
http://ark.intel.com/products/27443/intel-pentium-4-processor...

 Fórum: Redakčné systémy   Téma: Joomla 2,5 + virtuemart


Odpovede: 0
Zobrazenia: 148


Zdravím,
pls mám problém a neviem ako ho odstrániť... nainštaloval som na web Joomlu 2,5 a k tomu chcem nakopnúť Virtuemart 2.0.18

sú 3 verzie => a,b,c a skúsil som všetky... no vždy po inštalácii vypíše toto:

vmError: alterTable CHANGE ai08x_virtuemart_medias.file_url_thumb :

Info: alterTable C...

 Fórum: Redakčné systémy   Téma: Joomla - VirtueMart


Odpovede: 1
Zobrazenia: 243


Zdravím,


mám VirtueMart v. 1.1.9

tu:
http://dev.virtuemart.net/projects/virtuemart/files

som zistil že už vyšlo niekoľko nových verzií... pls môžem priamo stiahnuť tú najnovšiu a pomocou nej spraviť update?

A ešte jedna vec. Počas update nestratím žiadne údaje čo sa týka webu? Ani ...

 Fórum: Siete   Téma: ADSL/DSL net


Odpovede: 14
Zobrazenia: 705


no v škatuľke sú 4 kábliky => pripojené sú ale len 2 :D a tá koncovka čo ide zo škatuľky má aj tak len len dva "drôtiky" v sebe... a skúšal som prepojiť aj zásuvku priamo s routrom, no nepomohlo aj tak... zavolám v pondelok na podporu nech preveria linku a uvidíme... zatiaľ vďaka...

 Fórum: Siete   Téma: ADSL/DSL net


Odpovede: 14
Zobrazenia: 705


zapojené to tak mám... - len máme jeden telefón :D

inak je dôležité poradie tých dvoch káblikov v tel. zásuvke? biely a červený? sú na La a Lb... ale neviem ktorý na ktorom má byť... a je to ZyXEL P-660HN-T3A over ISDN

 Fórum: Siete   Téma: ADSL/DSL net


Odpovede: 14
Zobrazenia: 705


nepomohlo...

 Fórum: Siete   Téma: ADSL/DSL net


Odpovede: 14
Zobrazenia: 705


1 a 32

 Fórum: Siete   Téma: ADSL/DSL net


Odpovede: 14
Zobrazenia: 705


router som aj resetoval, aj reštartoval... údaje som skopíroval - aj meno a aj heslo... a áno.. je nastavené PPPoE, LLC a všetky pod. hovadiny... nechápem tomu...

 Fórum: Siete   Téma: ADSL/DSL net


Odpovede: 14
Zobrazenia: 705


jj to je všetko zapojené tak ako má byť... splitter ešte aj farebne označili - teda portny na ňom a dali farebné káble :D takže je to isto dobre...

 Fórum: Siete   Téma: ADSL/DSL net


Odpovede: 14
Zobrazenia: 705


Zdravím,

objednal som si nový net cez pevnú linku - router a plitter + káble mi už prišli... všetko som zapojil podľa návodu no net mi stále nejde... pls neviete v čom môže byť problém? Údaje som do routra nahodil a na routry bliká kontrolka DSL no nedokáže sa pripojiť... pritom na webe providera...

 Fórum: Redakčné systémy   Téma: joomla - poštovné od istej sumy


Odpovede: 0
Zobrazenia: 292


Zdravím,

pls neviete o nejakom free module, kt. by snímal sumu objednávky a podľa nej by určil, či je poštovné zdarma alebo za nejakú sumu? Viem, že sa to dá zapnúť v nastavení virtuemartu, ale tam potom zmizne možnosť vybrať si osobný odber...

 Fórum: Ostatné   Téma: zmena chmodu


Odpovede: 0
Zobrazenia: 183


Zdravím,

pls keď chcem zmeniť CHMOD na nejakom priečinku vypíše mi toto:

Príkaz chgrp -R "fri-club" "administrator"'
zlyhal s návratovým kódom 1 a s chybovým hlásením
chgrp: changing group of `administrator/manifests/packages/pkg.sk-SK.xml': Operation not permitted
chgrp: ...

 Fórum: Redakčné systémy   Téma: virtuemart


Odpovede: 0
Zobrazenia: 333


Zdravím,

pls pri zobrazení tovarov, tak ich zobrazí napr. 15 a hore aj dole sú čísla na presun medzi jednotlivými stránkami tovarov... a na začiatku je ZAČIATOK PREDCHÁDZAJÚCI a potom na konci tých čísel je NASLEDUJÚCI KONIEC

našiel som, kde je to definované:

if ($this_page > 1) &#...

 Fórum: Smartfóny a tablety   Téma: HTC WildFIre S


Odpovede: 12
Zobrazenia: 1112


jj pomohlo... ale aj tak by ma zaujímalo čo tomu bolo :D

Vďaka ;)

 Fórum: Smartfóny a tablety   Téma: HTC WildFIre S


Odpovede: 12
Zobrazenia: 1112


Zdravím,

pls prečo sa mi nedajú inštalovať žiadne apps do HTC... všetko šlo v pohode a z ničoho nič sa už nedajú inštalovať ďalšie apps... odstrániť sa dajú normálne.. ale nové nie...
Pamäte mám dosť... aj RAM :) Aktualizoval som aj OS cez nástroj v HTC... a aj tak sa nedajú inštalovať...

...

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: Verzia browsera


Odpovede: 3
Zobrazenia: 307


ako som už písal, tak posledná položka:
Kód:
txt+= "<p>User-agent header: " + navigator.userAgent + "</p>";
vypíše verziu... ale aj s inými info... a to nieje dobre... či?

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: Verzia browsera


Odpovede: 3
Zobrazenia: 307


Zdravím,

pls na webe som našiel tento script:

<div id="example"></div>

<script type="text/javascript">

txt = "<p>Browser CodeName: " + navigator.appCodeName + "</p>";
txt+= "<p>Browser Name: " + navigator.appName + "</p>";
txt+= &q...

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: joomla - 1.7.3


Odpovede: 4
Zobrazenia: 472


no ja mám chrome 16.0.912.63 m

pokiaľ je nižšia tak to blbne...

// pridané po 11 hodinách 56 minútach od posledného príspevku

a ešte jedna otázka pls...

ako vložím do modulu vlastný html kód... bo keď si dám modul s vlastným kódom a vložím si tam html tak mi ho zredukuje ako sa joomle ...

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: joomla - 1.7.3


Odpovede: 4
Zobrazenia: 472


tak to je super riešenie... ja chrome nepoužívam ale web musí ísť aj tam...

jedná sa o www.apartmanvysoketatry.sk

// pridané po 21 hodinách 30 minútach od posledného príspevku

trochu som to testoval a zistil som že to blbne len na starej verzii chromu... akonáhle ju updatnem na novú tak to...

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: joomla - 1.7.3


Odpovede: 4
Zobrazenia: 472


Zdravím,

spravil som si web v joomle, templat - Joomlage0039-Microlite

Všetko je v pohode... moduly sa zobrazujú a pod... ale iba kým nezapnem Google Chrome... tam neviem prečo, sa mi nezobrazuje web tak ako má... obsah webu sa odsunie dole... akoby sa moduly resp. pozícia na moduly left ro...

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: názovv súboru, prípona a pod...


Odpovede: 3
Zobrazenia: 316


a nevieš pls aj nejakú metódu, kt. by mi prečítala celý obsah priečinku?

Teda aby prečítala všetky názvy súborov v priečinku a vypísala by ich na obrazovku/do súboru... ?

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: názovv súboru, prípona a pod...


Odpovede: 3
Zobrazenia: 316


Zdravím,

pls chcem si spraviť soft, kt. by mi vypísal všetky názvy súborov, ich veľkosti a prípony... Len neviem, či existujú v DevPascal-e nejaké príkazy, kt. by to vedeli prečítať názvy a prípony súborov...

 Fórum: Siete   Téma: Router D-Link DSL-2641R


Odpovede: 4
Zobrazenia: 708


skúsim to a uvidím :)

 Fórum: Siete   Téma: Router D-Link DSL-2641R


Odpovede: 4
Zobrazenia: 708


áno... presne preto... len keď je na jednom routri viac pc a každý má napevno danú IP tak sa mi nedá každej IP prideliť port... a IP musia byť napevno...

 Fórum: Siete   Téma: Router D-Link DSL-2641R


Odpovede: 4
Zobrazenia: 708


Zdravím,

pls na tento router je pripojeným viacero PC a na každý sa potrebujem pripojiť cez vzdialený prístup... no potrebujem na routri povoliť port 5900 pre každú IP a neviem ako to mám spraviť...

pokiaľ povolím port 5900 na IP 192.168.1.5 a skúsim ho povoliť aj na 192.168.1.6 tak vypíše hl...

 Fórum: Sieťové a internetové programy   Téma: VNC real - nepripojí ma


Odpovede: 1
Zobrazenia: 291


a ten router má firewall vypnutý...

 Fórum: Sieťové a internetové programy   Téma: VNC real - nepripojí ma


Odpovede: 1
Zobrazenia: 291


Zdravím,

mám PC na kt. sa pripájam - je tam VNC server

PC je pripojený na switch a ten na router.

Na routri som povolil port 5900 na IP 192.168.1.5 a na PC som túto IP priradil napevno.

No keď sa pripájam cez net, tak ma nepripojí aj tak... neviete, čo tam mám ešte nastaviť?

povolen...

 Fórum: Redakčné systémy   Téma: mod_sigplus


Odpovede: 2
Zobrazenia: 490


popisy fotiek som podľa tej dokumentácie spravil... no nikde nemôžem násjť tie kategórie... pls kde to tam je?
Stránka: 1 z 9 [ Vyhľadávanie našlo 258 výsledkov ]




© 2005 - 2021 PCforum, edited by JanoF