[ Príspevkov: 18 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
PHPBB3

Registrovaný: 13.10.08
Prihlásený: 10.12.17
Príspevky: 97
Témy: 26 | 26
NapísalOffline : 28.01.2009 19:23 | PHPBB3

Cawte.Mam taky problem.Zalozili sme forum (zahady.hostend.eu) a chcel so tam dat styl so stranky
Kód:
http://www.phpbb3styles.net

a ked som ho dal na server a aktualizoval tak sa mi v tom style nedali robit nove temy a ani prispevky a pri zakladnom style prosilver to ide.


_________________
ASUS
Offline

Užívateľ
Užívateľ
PHPBB3

Registrovaný: 05.10.08
Prihlásený: 08.12.17
Príspevky: 437
Témy: 77 | 77
Bydlisko: Senec
NapísalOffline : 28.01.2009 20:21 | PHPBB3

musis nakopirovat tlacitka do toho stylu.. daj si novy styl a do toho daj tlacitka napr. z prosilver.. cize v tom novom style najdes zlozku IMAGESET a v nej si spravis skratku jazyku (ked mas slovensky jazyk predvoleny) SK a do toho nakopirujes tie tlacitka z toho prosilveru... (tiez zlozka IMAGESET a v tom zlozka SK)


_________________
PC1:MB:Gigabyte Z97X Gaming 5,CPU:Intel Core i5 4690K @4.50GHz,CPU COOLER:Gelid Solutions Tranquillo v2,RAM:Kingston HyperX Red Savage Series 4x4GB DDR3 2400MHz,GPU:GIGABYTE GTX 960 G1 Gaming 2GB,SSD:Kingston HyperX Savage 480GB,HDD:3TB SATAIII,PSU:Corsair CX500M,CASE:Corsair SPEC 03,OS:Windows 10 Pro 64-Bit,PC2:MB:ASUS H81M-A,CPU:Intel Pentium G3220 @3.00GHz,CPU COOLER:Cooler Master Hyper 103,RAM:Kingston HyperX Blue 2x4GB DDR3 1600MHz,GPU:onboard,SSD:Intel 330 180GB,HDD1:1TB SATAIII,PSU:Corsair VS450,CASE:Cooler Master Elite 342,OS:Windows 10 Pro 64-bit,NB:Toshiba Satellite L650-1PT + Crucial BX100 250GB SSD,PHONE:iPhone 7 Plus 128GB + Apple Watch Sport 42mm
Offline

Užívateľ
Užívateľ
PHPBB3

Registrovaný: 13.10.08
Prihlásený: 10.12.17
Príspevky: 97
Témy: 26 | 26
Napísal autor témyOffline : 29.01.2009 12:10 | PHPBB3

Rolando píše:
musis nakopirovat tlacitka do toho stylu.. daj si novy styl a do toho daj tlacitka napr. z prosilver.. cize v tom novom style najdes zlozku IMAGESET a v nej si spravis skratku jazyku (ked mas slovensky jazyk predvoleny) SK a do toho nakopirujes tie tlacitka z toho prosilveru... (tiez zlozka IMAGESET a v tom zlozka SK)
aha to som sa teda nekukal ci tam nechybaju tlacitka....ale keby to chybalo tak je to tam napisane textom ci nie?


_________________
ASUS
Offline

Užívateľ
Užívateľ
PHPBB3

Registrovaný: 05.10.08
Prihlásený: 08.12.17
Príspevky: 437
Témy: 77 | 77
Bydlisko: Senec
NapísalOffline : 29.01.2009 15:00 | PHPBB3

no prave ze nie.. ten text tam neni len tie obrazky.. ale da sa to nastavit aj tak aby bol iba text


_________________
PC1:MB:Gigabyte Z97X Gaming 5,CPU:Intel Core i5 4690K @4.50GHz,CPU COOLER:Gelid Solutions Tranquillo v2,RAM:Kingston HyperX Red Savage Series 4x4GB DDR3 2400MHz,GPU:GIGABYTE GTX 960 G1 Gaming 2GB,SSD:Kingston HyperX Savage 480GB,HDD:3TB SATAIII,PSU:Corsair CX500M,CASE:Corsair SPEC 03,OS:Windows 10 Pro 64-Bit,PC2:MB:ASUS H81M-A,CPU:Intel Pentium G3220 @3.00GHz,CPU COOLER:Cooler Master Hyper 103,RAM:Kingston HyperX Blue 2x4GB DDR3 1600MHz,GPU:onboard,SSD:Intel 330 180GB,HDD1:1TB SATAIII,PSU:Corsair VS450,CASE:Cooler Master Elite 342,OS:Windows 10 Pro 64-bit,NB:Toshiba Satellite L650-1PT + Crucial BX100 250GB SSD,PHONE:iPhone 7 Plus 128GB + Apple Watch Sport 42mm
Offline

Užívateľ
Užívateľ
PHPBB3

Registrovaný: 13.10.08
Prihlásený: 10.12.17
Príspevky: 97
Témy: 26 | 26
Napísal autor témyOffline : 29.01.2009 16:44 | PHPBB3

Rolando píše:
no prave ze nie.. ten text tam neni len tie obrazky.. ale da sa to nastavit aj tak aby bol iba text
A ako sa da nastavit?Ked sa pozres na tu moju stranku tak tam tiez nemam na nove temy Button...je tam len text.
Kód:
zahady.hostend.eu


_________________
ASUS
Offline

Užívateľ
Užívateľ
PHPBB3

Registrovaný: 13.10.08
Prihlásený: 10.12.17
Príspevky: 97
Témy: 26 | 26
Napísal autor témyOffline : 31.01.2009 14:51 | PHPBB3

No skusal som to skopirovat z prosilver a dat to imageset/sk v tej novej teme a nejde to.V ziadnej teme to nejde co som stahoval na verziu 3


_________________
ASUS
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 15.12.08
Prihlásený: 13.12.09
Príspevky: 32
Témy: 5 | 5
NapísalOffline : 12.03.2009 19:11 | PHPBB3

Zdravím
Mám problém z mojím fórom phpbb 3,04. Keď naň kliknem nabehne mi stránka a vypisuje mi toto. Môže mi stým niekto pomôcť?

Citácia:
General Error
SQL ERROR [ mysqli ]

Can't connect to local MySQL server through socket '/tmp/mysql.sock' (61) [2002]

An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.


Offline

Čestný člen
Čestný člen
PHPBB3

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 12.03.2009 19:38 | PHPBB3

Mas zle nastavene udaje v config.php, konkretne $dbhost.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 15.12.08
Prihlásený: 13.12.09
Príspevky: 32
Témy: 5 | 5
NapísalOffline : 12.03.2009 20:00 | PHPBB3

Ďuri píše:
Mas zle nastavene udaje v config.php, konkretne $dbhost.


Mám tam toto:

    $dbhost = '';



Ono fórum mi raz nabehne a potom nie


Offline

Čestný člen
Čestný člen
PHPBB3

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 12.03.2009 20:18 | PHPBB3

Vacsinou plati
$dbhost = 'localhost'
ale moze byt aj ine, pozri na stranku tvojho webhostingu.
Kazdopadne tato premenna by prazdna byt nemala.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 15.12.08
Prihlásený: 13.12.09
Príspevky: 32
Témy: 5 | 5
NapísalOffline : 12.03.2009 20:37 | PHPBB3

Prepísal som to na localhost. Ale aj tak to nejde,ale mám tam prázdne eśte ajtoto: $dbport = '';


Offline

Čestný člen
Čestný člen
PHPBB3

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 13.03.2009 13:18 | PHPBB3

Databazovy port moze ostat prazdne, to nevadi. Kde hostujes? Napriklad u websupportu je dbhost :/tmp/mysql50.sock (myslim).


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 15.12.08
Prihlásený: 13.12.09
Príspevky: 32
Témy: 5 | 5
NapísalOffline : 13.03.2009 14:43 | PHPBB3

Ďuri píše:
Databazovy port moze ostat prazdne, to nevadi. Kde hostujes? Napriklad u websupportu je dbhost :/tmp/mysql50.sock (myslim).


Díky Ďuri za odpoveď hosťujem na freeserveri . sk


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.11.08
Prihlásený: 18.01.15
Príspevky: 12
Témy: 3 | 3
NapísalOffline : 13.04.2009 21:21 | PHPBB3

prosim vas mam taky problem ze mam vytvorene forum cez http://www.phpbb3now.com/ a nevem si nastavit to aby nemohli hostia prezerat temy aby im napisalo ze sa musia zaregistrovat


Offline

Čestný člen
Čestný člen
PHPBB3

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 13.04.2009 21:41 | PHPBB3

ACP > Opravnenia > Skupinove opravnenia for... tam si vyberies skupinu aj prislusnu sekciu a zvolis Ziadny pristup.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.11.08
Prihlásený: 18.01.15
Príspevky: 12
Témy: 3 | 3
NapísalOffline : 13.04.2009 21:47 | PHPBB3

dakujem


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.11.08
Prihlásený: 18.01.15
Príspevky: 12
Témy: 3 | 3
NapísalOffline : 13.04.2009 21:49 | PHPBB3

co je ACP ?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.11.08
Prihlásený: 18.01.15
Príspevky: 12
Témy: 3 | 3
NapísalOffline : 13.04.2009 22:04 | PHPBB3

nevadi dik uz to mam


 [ Príspevkov: 18 ] 


PHPBB3



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

phpbb3

v Redakčné systémy

2

141

12.01.2017 13:34

razerko

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHPBB3

v Redakčné systémy

3

625

12.06.2007 15:50

AVAST

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

phpBB3

v Správy pre vedenie fóra

2

875

31.12.2007 10:20

Numline1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHPbb3

v Redakčné systémy

13

674

29.05.2007 17:43

kajbo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Presmerovanie - phpbb3

v Redakčné systémy

3

519

06.05.2009 21:23

Momosk

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

phpBB3.sk

v Webdesign

18

1442

13.11.2007 21:54

emer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

phpbb3 forum

v Ostatné

2

164

15.04.2012 22:41

F3RY

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHPBB3 Registrácia

v Redakčné systémy

3

463

19.05.2009 20:32

RoFliXuS

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

phpbb3 ikonky

v Redakčné systémy

2

364

27.05.2007 12:22

altt

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

phpBB3 - instalace

v Redakčné systémy

8

440

27.01.2007 12:10

dafo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHPBB3 vs Booti

v Redakčné systémy

4

426

29.10.2007 20:14

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PhpBB3 beta 1

v Novinky

4

959

05.07.2006 12:55

Gyrxiur

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

phpbb3 a zabezpečení

v Redakčné systémy

0

649

25.03.2008 14:01

AVAST

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHPbb3 hlavná stránka

v PHP, ASP

4

171

01.09.2013 12:12

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

WH pre PHPBB3

v Webhosting a servery

13

195

28.01.2013 10:31

Mego

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

prechod na phpbb3

v PHP, ASP

1

247

08.02.2008 14:43

ma®tin



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF