[ Príspevkov: 12 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 17.05.08
Prihlásený: 17.05.08
Príspevky: 3
Témy: 1 | 1
NapísalOffline : 17.05.2008 22:34 | PHPBB CODE

Cawte zalozil som si forum.


1.otazka[/b] A chcel by som vediet ja spravim ked mam napr. v sekcii filmy dowland film kde su linky v
Kód:
obsah linku
.Ako nastavim ze neregistrovni uzivatel nevidel obsah linku?

[b]2.otazka[/b]
Mam 2 fora jedno nechem ako ho presmerujem na 2.forum,ze po kliknuti na foum nabehne to 2.forum


[b]PLS hrozne to potrebujem
:( lebo ja to neviem


Offline

Užívateľ
Užívateľ
PHPBB CODE

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 17.05.2008 22:36 | PHPBB CODE

1) to sa riesi modom.. www.utfg.net

2) na vrh dokumentu index.php:
Kód:
<?php header("Location: adresa"); ?>


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.01.07
Prihlásený: 30.11.14
Príspevky: 660
Témy: 53 | 53
NapísalOffline : 17.05.2008 23:13 | PHPBB CODE

Mám pocit, že touto vetou je debata ukončená

Citácia:
v sekcii filmy dowland film kde su linky v


Offline

Čestný člen
Čestný člen
PHPBB CODE

Registrovaný: 17.10.06
Prihlásený: 08.01.11
Príspevky: 1757
Témy: 17 | 17
NapísalOffline : 17.05.2008 23:18 | PHPBB CODE

ziadny warez nepropaguje ani nan nenavadza. aj ked ten prispevok je napisany jak od chuja, nevidim dovod na nejake postihy alebo dovod neporadit. vsetci sa tu tvarite jak keby ste doma nemali ziaden warez a nechcete o nom pocut ani len naznak.


_________________
A Real Programmer might or might not know his wife's name. He does, however, know the entire ASCII code table.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
PHPBB CODE

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 17.05.2008 23:23 | PHPBB CODE

pepek92 píše:
Mám pocit, že touto vetou je debata ukončená

Citácia:
v sekcii filmy dowland film kde su linky v

odkial vies, ze to niesu jeho vlastne filmy? nemusi sa jednat o warez..


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 17.05.08
Prihlásený: 17.05.08
Príspevky: 3
Témy: 1 | 1
Napísal autor témyOffline : 17.05.2008 23:33 | PHPBB CODE

skusal som to presmerovanie ale dako to nejde ,pls blizsie info


Offline

Užívateľ
Užívateľ
PHPBB CODE

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 18.05.2008 11:17 | PHPBB CODE

Kód:
header('Location: http://www.utfg.net/');

musi to ist...

daj to do <?php ?> cize takto:
Kód:
<?php
header('Location: http://www.utfg.net/');
?>


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 17.05.08
Prihlásený: 17.05.08
Príspevky: 3
Témy: 1 | 1
Napísal autor témyOffline : 18.05.2008 13:22 | PHPBB CODE

Blackshadow píše:
Kód:
header('Location: http://www.utfg.net/');

musi to ist...

daj to do <?php ?> cize takto:
Kód:
<?php
header('Location: http://www.utfg.net/');
?>



DIKI MOC,uz to mam spravene.

Uz to ide,konecne som Happyy

Dakujem Blackshadow


Offline

Užívateľ
Užívateľ
PHPBB CODE

Registrovaný: 10.02.08
Prihlásený: 15.05.17
Príspevky: 2270
Témy: 48 | 48
Bydlisko: Nitra
NapísalOffline : 18.05.2008 13:57 | PHPBB CODE

Pri presmerovani cez php nezabudat na http:// , inak to nebude fungovat :)

A co sa tyka toho warezu, suhlasim so suchym


_________________
WYSIWYMGIYRRLAAGW: What You See Is What You Might Get If You’re Really Really Lucky And All Goes Well.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 28.05.08
Prihlásený: 29.05.08
Príspevky: 4
Témy: 0 | 0
NapísalOffline : 28.05.2008 13:28 | PHPBB CODE

Chcel by som forum a neviem ako nato..poradi mi niekto?....lebo robim sutaznu stranku na zs pavlovce...
Kód:
www.4-3ver.tk
a chcem ta dat forum aby som to trochu ozivil pls.....niejaka rada by mi pomohla...DAKUJEM :cry:


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 28.05.2008 13:41 | PHPBB CODE

celá táto téma je najaký priveľký bordel:
1, zlé zaradená
2, mikynqo_1441: mrkni na sekciu Open source je tam popis asi všeho čo potrebuješ ...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 28.05.08
Prihlásený: 29.05.08
Príspevky: 4
Témy: 0 | 0
NapísalOffline : 28.05.2008 16:30 | PHPBB CODE

dikes :)


 [ Príspevkov: 12 ] 


PHPBB CODE



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Hladam MOD pre phpBB.. znacka "CODE"

v Redakčné systémy

0

417

16.09.2007 11:19

agy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Hlada sa admin na phpBB!!! Administrator for phpBB needed!!!

v Ponuka práce

3

1540

20.08.2006 11:54

krocan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Update z PHPBB 2.0.20 na PHPBB PLUS 1.53

v Redakčné systémy

5

644

31.08.2006 23:16

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

phpbb upgrade témy na vyššiu verziu phpbb

v Redakčné systémy

2

1751

11.06.2014 22:07

marekmikula0

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zmena z phpBB na phpBB plus

v Redakčné systémy

3

427

07.12.2006 19:40

koudy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

CODE

v Redakčné systémy

2

698

19.08.2006 18:02

BigSnake353

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

code

v Redakčné systémy

3

609

08.04.2007 11:00

mokus

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

QR code

v Krčma

16

1046

06.09.2011 22:13

br4n0

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ako na to - phpbb+ na phpbb

v Redakčné systémy

2

1750

18.05.2007 16:37

p360t

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Error code 0x80070103

v Operačné systémy Microsoft

0

263

17.02.2010 11:34

matiseek33

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Steam Wallet code

v Počítačové hry

12

170

03.05.2015 20:23

XOLOO

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Code error 43

v Ostatné zariadenia

1

301

10.02.2011 10:10

shiro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Bar code scanner

v Ostatné

4

499

28.08.2009 13:13

László145

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Generovat EAN CODE

v Ostatné

3

765

25.05.2010 20:28

KViki

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vyhladavanie v source code

v Ostatné

9

167

30.05.2014 13:08

neopagan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Code::blocks pomoc debugger

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

3

657

23.09.2009 16:52

pizet



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF