[ Príspevkov: 7 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
PHP kod, pomoc

Registrovaný: 22.01.08
Prihlásený: 19.04.15
Príspevky: 492
Témy: 135 | 135
Bydlisko: Bratislava ...
NapísalOffline : 20.09.2008 12:59 | PHP kod, pomoc

Mám strom podmienok a pod tym ELSE co sa ma vykonať ak je všetko splnené...ale neukladá mi to do datbáze. nechápem prečo. Users tabulka je v poriadku aj všetko v nej. Nepomôžete niekto? mne to na starom ic.cz učte ficalo normalne, ale na localhoste nie. je pravda, že na starom som to riešil
inak. nie elseifmi ale podmienky boli roztrusene hocijako, a boli len normalne IFka a nie elseifka. v com je problem? poradte

Kód:
if(prezivkavdb($nick)){
echo "meno je obsadene";
}
elseif(!eregi('.{3,}',$nick)){
echo "meno nesmie mat menej ako tri znaky!";
}
elseif(empty($nick) || empty($pass) || empty($pass_znovu)){
echo "Nezabúdajte že nesmiete nechať nič prázdne";
}
elseif($_POST['pass'] != $_POST['pass_znovu']){
echo "Hesla musia byť rovnake!";
}
elseif(isset($send)){
}
else
{
$sql = 'INSERT INTO users (`nick`, `pass`, `ip`) VALUES ("'.$nick.'", "'.$pass.'", "'.$ip.'")';
$result = mysql_query($sql);
header('Location: http://localhost');
}


a zas hned jak sa nacita stranka vyhodi uz echo meno je obsadene, pritom ani neprebehol proces na skontrolovanie nicku ci uz taky je (tu funkciu som neprilozil) v com je teda problem? ja to fakt nechapem...tie hlasky naskakuju aj vtedy automaticky ked som dokonca ani nic nestlacil


Offline

Užívateľ
Užívateľ
PHP kod, pomoc

Registrovaný: 26.07.06
Prihlásený: 20.03.16
Príspevky: 1378
Témy: 90 | 90
Bydlisko: Slovakia-Ko...
NapísalOffline : 20.09.2008 14:11 | PHP kod, pomoc

hned v prvej vete mas chybu
Citácia:
Mám strom podmienok a pod tym ELSE co sa ma vykonať ak je všetko splnené..

ta posladna podmienka else sa vykona iba vtedy ked vsetky predchadzajuce neboli slnene. A nie naopak

ked to chces napisat tak aby to fungovalo podla tvojho tak by si musel pridat do posledneho else pridat if a napisat tak vsetky podmienky ktore tam maju byt

alebo vo vsetkych predchadzajucich dat nejaku podmienku ktora nedovoli aby kazda jedna fungovala bez toho aby mohla prijimat aj ine funkcie
tazko sa to vysvetluje mozno tu da aj niekto priklad


_________________
CPU: Intel E7200 momentalne default + freezer 7 pro | MB: Gigabyte GA-P35-DS3 rev. 2.0 F14 | RAM: A-DATA 4x1GB EE Vitesta | VGA: ATI Radeon HD4850 Sapphire Dual Slot | Monitor: BenQ E2200HD+17CTX | HDD: WD 3200AAKS + Maxtor 6Y080M0 80GB SATAII + 120GB ATA Barracuda | PSU: Corsair VX450W | Windows 7 Ultimate Sk | REPRO: Logitech X-210
+
IPhone 3GS JB 3.1.3 (new BR)
múdry sa postara o seba ale ešte múdrejši sa postara aj o druhých
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.04.08
Prihlásený: 15.05.15
Príspevky: 884
Témy: 3 | 3
NapísalOffline : 20.09.2008 14:18 | PHP kod, pomoc

jj, skus na koniec pridat
Kód:
if ( !prezivkavdb($nick) && !(eregi('.{3,}',$nick)) && !(empty($nick) && empty($pass) && empty($pass_znovu)) && !($_POST['pass'] != $_POST['pass_znovu']) (isset($send)) ) {
$sql = 'INSERT INTO users (`nick`, `pass`, `ip`) VALUES ("'.$nick.'", "'.$pass.'", "'.$ip.'")';
$result = mysql_query($sql);
header('Location: http://localhost');
}


_________________
Empty your memory, with a free()… like a pointer!
If you cast a pointer to an integer,
it becomes the integer, if you cast a pointer to a struct, it becomes the struct…
The pointer can crash…, and can overflow…
Be a pointer my friend…
Offline

Užívateľ
Užívateľ
PHP kod, pomoc

Registrovaný: 22.01.08
Prihlásený: 19.04.15
Príspevky: 492
Témy: 135 | 135
Bydlisko: Bratislava ...
Napísal autor témyOffline : 20.09.2008 23:27 | PHP kod, pomoc

ok neutronmind ten tvoj kod hlasi chybu...nie je dobry.

ale to je jedno, mám otázku. nepovie mi niekto prečo mi tá časť scriptu vždy po uložení údajov do DB vypíše že stránka presmerováva spôsobom ktorým sa presmerovanie nikdy neukončí atd...pritom nastavenia su v poriadku vsetko...

tu je tá čast kodu:

Kód:
}
else
{
$sql = 'INSERT INTO users (`nick`, `pass`, `ip`) VALUES ("'.$nick.'", "'.$pass.'", "'.$ip.'")';
$result = mysql_query($sql);
header("Location: http://localhost/reg.php");
}


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3986
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 21.09.2008 15:42 | PHP kod, pomoc

no neviem ako to máš urobené ale asi stále chodí na reg.php kde spúšťa presmerovanie na reg.php teda na seba samého ...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 02.09.08
Prihlásený: 23.01.13
Príspevky: 81
Témy: 17 | 17
NapísalOffline : 21.09.2008 16:41 | PHP kod, pomoc

no podla mna ked si to mal predtym riesene cez IF-ka tak si to riesil dobre. pretoze tu v tvojom pripade ak narazi skript na chybu (meno je uz pouzite, meno je kratke, alebo ak nie je vyplnene nejake pole), tak uz nebude kontrolovat dalsie.

preto by som to radsej riesil cez IF a kazdu jednu vec kontroloval zaradom a samostatne


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 26.02.08
Prihlásený: 24.05.13
Príspevky: 372
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 21.09.2008 17:52 | PHP kod, pomoc

B.A.X.O no to asi preto ze ten reg.php spracuvava udaje a zapisuje ich a na konci je presmerovanie...presmeruj to na formular...a uz ta to nebude dookola presmerovavat...


 [ Príspevkov: 7 ] 


PHP kod, pomoc



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zdrojovy php kod stranky

v PHP, ASP

4

427

20.09.2007 19:22

qacer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ajax na PHP kód

v JavaScript, VBScript, Ajax

4

163

06.10.2017 21:01

martinius96

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Na webe nefunkčný php kód

v PHP, ASP

4

316

28.02.2011 21:52

masliak

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Poslat do inputu php kód

v PHP, ASP

7

265

11.08.2012 23:43

1daemon1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako vložiť do HTML php kod

v HTML, XHTML, XML, CSS

26

2752

14.05.2008 14:25

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

pomoc kod

v PHP, ASP

10

422

24.03.2009 22:18

kaidžas

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

pri výpise z datzabázy mi nevypíše celý php kód

v PHP, ASP

2

256

13.04.2009 18:39

Unlink

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako pridat PHP kod do clanku v red.systeme Joomla

v Redakčné systémy

11

1372

04.07.2008 23:03

ser1a

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Spustenie PHP na pozadí, aby s ním dokázal pracovať JS kód

v PHP, ASP

4

67

26.02.2018 13:02

BX

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Kód 0x80244019 - asi dnschanger..prosím pomoc..

v Bezpečnosť a firewally

0

1108

01.11.2008 2:58

kodi72

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Prosim o pomoc html kod na fotoalbum publisher

v HTML, XHTML, XML, CSS

0

524

07.10.2009 20:14

maneyz

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

php pomoc

v PHP, ASP

7

574

31.03.2008 18:40

suchy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Pomoc s PHP

v PHP, ASP

9

954

28.03.2006 21:56

wolf14

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

pomoc s php

v PHP, ASP

25

629

25.04.2008 16:41

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Pomoc s php :)

v PHP, ASP

16

622

16.08.2010 7:10

Bokos

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP pomoc elseif

v PHP, ASP

11

225

02.05.2013 15:59

DenyEs



© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF