[ Príspevkov: 14 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 03.02.13
Prihlásený: 10.12.13
Príspevky: 7
Témy: 1 | 1
NapísalOffline : 10.12.2013 12:01 | PHP Forum pocet odpovedi

Zdravim mam forum v php ked sa prida prispevok je tam poced odpovedi a zobrazenia zobrazenia mi idu ale poced odpovedi stym si neviem rady. Za odpovede dakujem :)


[background=red]//opravena ta hrubka - janof[/background]


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 17.07.11
Prihlásený: 11.12.17
Príspevky: 1433
Témy: 2 | 2
Bydlisko: Praha / Rev...
NapísalOffline : 10.12.2013 12:05 | PHP Forum pocet odpovedi

Zisti počet odpovedí a zobraz ho. Pri tak chabom popise sa nič viac napísať nedá.


_________________
Na súkromné správy týkajúce sa problémov, ktoré sa riešia vo fóre, neodpovedám!
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 03.02.13
Prihlásený: 10.12.13
Príspevky: 7
Témy: 1 | 1
Napísal autor témyOffline : 10.12.2013 12:09 | PHP Forum pocet odpovedi

no to je pekne tak mam v databaze spravene tabulky categories, topics, a posts v topics mam id, category_id, topic_title, topic_creator, topic_last_user, topic_date, topic_reply_date, topic_views, nemam ziadni kod na zobrazenie poctu odpovedi je tam len 0.


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 17.07.11
Prihlásený: 11.12.17
Príspevky: 1433
Témy: 2 | 2
Bydlisko: Praha / Rev...
NapísalOffline : 10.12.2013 12:19 | PHP Forum pocet odpovedi

Počet odpovedí získaš cez SQL pomocou funkcie COUNT.
Tá tabulka posts, to sú ako odpovede? Ak áno, tak nejako takto to bude vyzerať (uprav si to pre svoj účel)
Kód:
SELECT COUNT(post_id) FROM posts WHERE post_id = $hladane_id


_________________
Na súkromné správy týkajúce sa problémov, ktoré sa riešia vo fóre, neodpovedám!
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 03.02.13
Prihlásený: 10.12.13
Príspevky: 7
Témy: 1 | 1
Napísal autor témyOffline : 10.12.2013 12:33 | PHP Forum pocet odpovedi

no mam tam

Kód:
$topics .= "<tr><td><a class='topic' href='view_topic.php?cid=".$cid."&tid=".$tid."'><strong><i>".$title."</i></strong></a><br /><span class='post_info'>Pridal: <font color='#106CB5'>".$creator."</font> dna <font color='#009933'>".date("d.m.Y / H:i:s", strtotime($date))."</font></span></td><td align='center'>0</td><td align='center'>".$views."x</td></tr>";


$views zobrazuje pocet zobrazeni a predtim 0 nusim nahradit ale neviem cim cely script je

Kód:
<?php
      include_once("connect.php");
      $cid = $_GET['cid'];
      if (isset($_SESSION['uid'])) {
         $logged = " | <a href='create.php?cid=".$cid."' class='button'>Vytvorit temu</a>";
      } else {
         $logged = " | Na vytvorenie temy je potrebne sa <font color='#106CB5'><b>Prihlasit</b></font>!";
      }
      $sql = "SELECT id FROM categories WHERE id='".$cid."' LIMIT 1";
      $res = mysql_query($sql) or die(mysql_error());
      if (mysql_num_rows($res) == 1) {
         $sql2 = "SELECT t.id, t.topic_title, t.topic_views, t.topic_date, u.username as topic_creator FROM topics t JOIN users u ON t.topic_creator= u.id WHERE category_id='".$cid."' ORDER BY topic_reply_date DESC";
         $res2 = mysql_query($sql2) or die(mysql_error());
         if (mysql_num_rows($res2) > 0) {
            $topics .= "<table width='100%' style='border-collapse: collapse;'>";
            $topics .= "<tr><td colspan='3'><a href='index.php' class='button'>Navrat do fora</a>".$logged."<hr /></td></tr>";
            $topics .= "<tr style='background-color: #106CB5';><td>&nbsp;<font color='#FFF'>Nazov temy</font></td><td width='100' align='center'><font color='#FFF'>Odpovedi</font></td><td width='100' align='center'><font color='#FFF'>Zobrazene</font></td></tr>";
            $topic .= "<tr><td colspan='3'><hr /></td><tr>";
            while ($row = mysql_fetch_assoc($res2)) {
               $tid = $row['id'];
               $title = $row['topic_title'];
               $views = $row['topic_views'];
               $date = $row['topic_date'];
               $creator = $row['topic_creator'];
               $topics .= "<tr><td><a class='topic' href='view_topic.php?cid=".$cid."&tid=".$tid."'><strong><i>".$title."</i></strong></a><br /><span class='post_info'>Pridal: <font color='#106CB5'>".$creator."</font> dna <font color='#009933'>".date("d.m.Y / H:i:s", strtotime($date))."</font></span></td><td align='center'>0</td><td align='center'>".$views."x</td></tr>";
               $topics .= "<tr><td colspan='3'><hr /></td></tr>";
            }
            $topics .= "</table>";
            echo $topics;
         } else {
            echo "<a href='index.php' class='button'>Navrat do fora</a><hr />";
            echo "<p>V tejto kategorii nie su k dispozicii ziadne temy.".$logged."</p>";
         }
      } else {
         echo "<a href='index.php' class='button'>Navrat do fora</a><hr />";
         echo "<p>Pokusate sa zobrazit kategoriu, ktora este neexistuje.";
      }
   ?>


Naposledy upravil WladinQ dňa 10.12.2013 13:02, celkovo upravené 1

Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 17.07.11
Prihlásený: 11.12.17
Príspevky: 1433
Témy: 2 | 2
Bydlisko: Praha / Rev...
NapísalOffline : 10.12.2013 12:46 | PHP Forum pocet odpovedi

Kód daj do tagu CODE, prosím, inak sa mi to ani nechce pokúšať čítať.


_________________
Na súkromné správy týkajúce sa problémov, ktoré sa riešia vo fóre, neodpovedám!
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 03.02.13
Prihlásený: 10.12.13
Príspevky: 7
Témy: 1 | 1
Napísal autor témyOffline : 10.12.2013 13:02 | PHP Forum pocet odpovedi

sorac nevsimol som si to


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 17.07.11
Prihlásený: 11.12.17
Príspevky: 1433
Témy: 2 | 2
Bydlisko: Praha / Rev...
NapísalOffline : 10.12.2013 13:15 | PHP Forum pocet odpovedi

No a kde je teda problěm? Návod som ti dal, ak rozumieš svojmu kódu, tak nemôžeš mať problém to tam napasovať.
Vo výpise tém (v tom while cykle) len pridaj ďalšie volanie mysql_query s tým selectom, čo som ti napísal. Miesto $hladane_id tam v tomto prípade dáš $row["id"]


_________________
Na súkromné správy týkajúce sa problémov, ktoré sa riešia vo fóre, neodpovedám!
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 03.02.13
Prihlásený: 10.12.13
Príspevky: 7
Témy: 1 | 1
Napísal autor témyOffline : 10.12.2013 14:02 | PHP Forum pocet odpovedi

zapisal som to

Kód:
while ($row = mysql_fetch_assoc($res2)) {
            
               $odpoved = mysql_query("SELECT COUNT(post_id) FROM posts WHERE post_id =$row['id']");
               $tid = $row['id'];
               $title = $row['topic_title'];
               $views = $row['topic_views'];
               $date = $row['topic_date'];
               $creator = $row['topic_creator'];
               $topics .= "<tr><td><a class='topic' href='view_topic.php?cid=".$cid."&tid=".$tid."'><strong><i>".$title."</i></strong></a><br /><span class='post_info'>Pridal: <font color='#106CB5'>".$creator."</font> dna <font color='#009933'>".date("d.m.Y / H:i:s", strtotime($date))."</font></span></td><td align='center'>".$odpoved."</td><td align='center'>".$views."x</td></tr>";
               $topics .= "<tr><td colspan='3'><hr /></td></tr>";
            }


a nic


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 17.07.11
Prihlásený: 11.12.17
Príspevky: 1433
Témy: 2 | 2
Bydlisko: Praha / Rev...
NapísalOffline : 10.12.2013 14:54 | PHP Forum pocet odpovedi

No to je samozrejme blbosť, pretože čo vracia funkcia mysql_query? A prepísal si vôbec potrebné názvy v query tak, aby to sedelo na tvoju databázu?


_________________
Na súkromné správy týkajúce sa problémov, ktoré sa riešia vo fóre, neodpovedám!
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 03.02.13
Prihlásený: 10.12.13
Príspevky: 7
Témy: 1 | 1
Napísal autor témyOffline : 10.12.2013 15:07 | PHP Forum pocet odpovedi

Šmária to mi jednoducho nemôžeš napísať ten blbý kód a nemusíme tu šaškovať ako idioti ? napísal som ti čo mám v databáze.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
PHP Forum pocet odpovedi

Registrovaný: 05.04.11
Príspevky: 1696
Témy: 47 | 47
Bydlisko: Žilina, Pop...
Vek: 25
NapísalOffline : 10.12.2013 15:09 | PHP Forum pocet odpovedi

To máš nejaké pomýlené nie ? Kde si ako na fóre, kde platíš ľuďom aby ti robili veci ? A to čo ti BX napísal hovorí za všetko, ak si to tak napísal, asi nerozumieš tomu kódu čo si tu dál ty ..


Naposledy upravil XOLOO dňa 10.12.2013 15:15, celkovo upravené 1

_________________
rMBP 13 2015
iPhone 7
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 17.07.11
Prihlásený: 11.12.17
Príspevky: 1433
Témy: 2 | 2
Bydlisko: Praha / Rev...
NapísalOffline : 10.12.2013 15:13 | PHP Forum pocet odpovedi

WladinQ píše:
Šmária to mi jednoducho nemôžeš napísať ten blbý kód a nemusíme tu šaškovať ako idioti ? napísal som ti čo mám v databáze.

Ja som ti napísal ako to opraviť. To ty tu šaškuješ ako idiot.


_________________
Na súkromné správy týkajúce sa problémov, ktoré sa riešia vo fóre, neodpovedám!
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 03.02.13
Prihlásený: 10.12.13
Príspevky: 7
Témy: 1 | 1
Napísal autor témyOffline : 10.12.2013 15:17 | PHP Forum pocet odpovedi

okej diki čus


 [ Príspevkov: 14 ] 


PHP Forum pocet odpovedi



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

php forum

v PHP, ASP

4

122

13.11.2013 21:12

BX

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

forum v Php

v PHP, ASP

5

215

17.02.2012 18:33

crki76

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Hosting vs. PHP forum

v Webhosting a servery

2

777

28.11.2007 18:38

qacer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

toto fórum - memberlist.php

v Správy pre vedenie fóra

13

2958

28.08.2007 22:38

Harlequin

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Php forum-reg,obrazok

v Redakčné systémy

4

448

11.10.2006 14:09

altt

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

antispam ochrana na PHP forum

v Redakčné systémy

1

1424

28.03.2006 20:42

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

moznost hlasovat za viac odpovedi

v Správy pre vedenie fóra

14

1286

03.09.2008 18:47

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

pocet ventilatorov

v Chladiče a všetky druhy chladenia

8

208

13.10.2016 20:10

Ivan-K

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Počet ramiek

v Pamäte

3

86

25.10.2017 22:24

4040

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Počet prezretí ...

v PHP, ASP

6

226

29.04.2010 21:12

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

pocet prispevkov

v Správy pre vedenie fóra

1

752

31.01.2008 15:56

Peterson

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Pocet databáz

v Databázy

1

490

22.03.2009 18:22

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

počet - !file_exists

v PHP, ASP

5

316

03.07.2011 10:26

gadz80

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Pocet licencii?

v Obchody, reklamácie a právo

4

350

07.09.2010 19:12

killer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Win7 pocet aktivacii

v Operačné systémy Microsoft

1

65

11.05.2013 18:14

WeXo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

pocet novych prispevkov

v Redakčné systémy

15

727

07.04.2007 23:09

soft-x-



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF