[ 3469 tém ] 1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70
 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
Oznámenia
Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

Pravidlá - čítajte pozorne pred založením témy

Je zakázané zakladať témy na vypracovanie celej vašej úlohy do školy. Tým nie je myslené to, že sa nemôžete na niečo opýtať čo...

0

2276

22.05.2008 19:51

JanoF

Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

PHP tutorial

PHP tutorial PHP (1) - Historie a budoucnost PHP je skriptovací jazyk pro tvorbu dynamického webu a jeho počátky spadají do...

4

16873

13.05.2007 3:18

JanoF

Témy
Žiadne neprečítané príspevky

kniznice

ake kniznice existuju k php? ake su take zakladne, ktore by som si mal nainstalovat?

5

544

02.06.2007 10:51

zero0x

Žiadne neprečítané príspevky

Ide o dátum

V databáze mám polôžku typu TIMESTAMP ktorá zaznamenáva dátum a čas, a chcem to zoradiť podla dátumu, použil som príkaz ORDER...

4

293

02.06.2007 9:04

kmsa

Žiadne neprečítané príspevky

Help! zobrazenie obsahu

no mam taky problem ucim sa php a mam na stranke kategorie a mam to podla prikladu urobene takze kategoria1 a zobrazi sa v dive...

11

387

31.05.2007 22:07

pavuckar

Žiadne neprečítané príspevky

aky cas berie PHP skript

Ked mam tento skript $aktualni_cas = Date("d.m.Y H:i:s"); aky sa ukazuje? Serverovy? Ked je...

1

334

31.05.2007 21:05

imcold

Žiadne neprečítané príspevky

PHP

prosím ako sa s tým naučím pracovať-je na to nejaký program??? Ak áno mohli by ste ho tu dať+návody? I prefer sendspace!!

1

552

31.05.2007 16:24

kmsa

Žiadne neprečítané príspevky

Warning: set_time_limit().......

Warning: set_time_limit() has been disabled for security reasons in...

1

310

31.05.2007 14:51

JanoF

Žiadne neprečítané príspevky

uzatvorenie html znaciek

zdravim , prave robim system ktory by fungoval v style blogu, a chcem aby sa na uvodnej stranke zobrazilo z kazdeho clanku...

5

329

30.05.2007 12:10

javo

Žiadne neprečítané príspevky

problem

caute mam jeden problem a snad ho dobre vysvetlim : zatial som robil stranky tak ze som nacital jednotlive veci na stranke...

2

435

29.05.2007 8:07

Punker661

Žiadne neprečítané príspevky

odkaz

mam taky problem..mam v databaze mam ulozene polozky menu...cem, aby menu bol hypertext len kej to neni priamo v tom odkaze......

6

597

23.05.2007 19:35

qacer

Žiadne neprečítané príspevky

Mensi problem

mam mensi problem ...mam script na zaheslovanie stranok a chcem aby po zaadani spravneho hesla sa to presmerovalo na napr....

6

404

23.05.2007 16:27

p360t

Žiadne neprečítané príspevky

kolko dni mal minuly mesiac ?? v PHP

ako zistim kolko dni mal minuly mesiac v php??? ak je maj tak kolko dni mal april ... robim statistiku a je tam moznost...

1

310

22.05.2007 20:35

mylan

Žiadne neprečítané príspevky

problem s include

Dobry den. Neviem presne kde robim chybu ale mam problem s nacitanim suboru na stranku. <a...

4

392

17.05.2007 21:46

jondo

Žiadne neprečítané príspevky

uploud server

ahojte da sa spravit na hostuju.cz uploud server??

18

1347

13.05.2007 18:39

martin90

Žiadne neprečítané príspevky

Video

Pekny den prajem vsetkym hladam niekoho kto ovlada PHP +shellLinux potrebujem konvertovat video. ked niekto vlozi svoje...

3

584

13.05.2007 9:47

Bluebell

Žiadne neprečítané príspevky

zistenie vcerajsieho datumu

potreboval by som sa dopracovat k vcerajsiemu datumu viem ej to mozno noobicka otazka ale co uz :D kazdy sa raz uci :D

15

688

12.05.2007 21:09

kmsa

Žiadne neprečítané príspevky

RSS import

Viete mi niekto poradiť, akým spôsobom by sa dalo do stránky v PHP vložiť napr. 5 článkov z nejakého RSS zdroja (samozrejme...

1

414

10.05.2007 20:26

zero0x

Žiadne neprečítané príspevky

vkladanie viacerých súborov cez include (ZOSTUPNE)

čafte, ako možem nastaviť funkciu include (PHP) tak, aby načítavalo všetky súbory v istom priečinku zostupne? Pre bližšiu...

7

394

10.05.2007 20:24

zero0x

Žiadne neprečítané príspevky

script na zaheslovanie stranky

mam taky mensi problem : mam script na zaheslovanie stranky a v nom je tato cast v ktorej sa to ma presmerovat po zadani hesla...

12

2376

09.05.2007 20:43

zero0x

Žiadne neprečítané príspevky

Pridať

Poznáte kód na pridávanie súborov na web, teda myslím to tak, že užívatelia ( návštevníci ) budú mocť pridať nejaký súbor

3

751

07.05.2007 20:52

qacer

Žiadne neprečítané príspevky

webkamera

Zdravim. Snazim sa rozbehat na mojej sieti webkameru. Uz je aj funkcna len by som potreboval nieaky script na vypisovanie...

1

498

06.05.2007 15:44

Tominator

Žiadne neprečítané príspevky

Problém s medzerami

Ide o to že keď zadám viac medzier zaráta iba jednu, aký je na to príkaz PHP?

9

415

05.05.2007 20:11

itsgoingd

Žiadne neprečítané príspevky

internet banking

ako možem vytvorit v php stranku, internetovy obchod, kery bude priamo spolupracovat s bankovym učtom?...myslim že to priamo...

6

1500

03.05.2007 19:38

m@-nX

Žiadne neprečítané príspevky

Ako na download celeho adresara v php?

Dobry, potreboval by som cez PHP stiahnut cely adresar aj so subormi zo servera na local. Neviete mi niekto poradit,...

4

441

02.05.2007 20:48

p360t

Žiadne neprečítané príspevky

ako uchovat pole POST v pamati?

chcem sa spytat ako uchovat premenne ulozene v poli $_POST aj po nacitani dalsej stranky bez pouzitia hidden-inputov? ..cize ci...

2

339

02.05.2007 17:14

p360t

Žiadne neprečítané príspevky

Horde

Dobrý deň Prosím Vás vie tu niekto ako sa nastavi Horde-3.0.4. Mám ho skopirované na webe ale neviem čo dalej. Ďakujem

0

502

01.05.2007 11:36

Matrix65

Žiadne neprečítané príspevky

Vloženie aktuálnej stránky do dokumentu

Ako sa dá do PHP dokumentu vložiť celá URL, na ktorej sa nachádzam a ako len časť? Príklad: Som na stránke Ako môžem do textu v...

1

277

01.05.2007 10:50

p360t

Žiadne neprečítané príspevky

POMOC S PHP

Zdravi vas. potreboval by som pomoct s nasobilkou v php. mohol by mi to niekto pls napisat. diky vopred.

1

364

29.04.2007 16:38

xyz

Žiadne neprečítané príspevky

Ako na refresh stranky vlozenej cez include?

caute.mam na stranke skript ktory podla adresy zobrazuje stranky cez include..cize ak je stranka index.php?page=home tak sa...

2

431

28.04.2007 12:33

m@-nX

Žiadne neprečítané príspevky

Prepojené fórum a web

Dobrý deň, mám jednu otázku. Ako by som mohol prepojiť phpbb fórum so stránkou v PHP tak, že na danej stránke bude prihlásenie...

2

381

27.04.2007 18:23

pepek92

Žiadne neprečítané príspevky

problem s ImageTTFText

treba pri funkcii ImageTTFText nastavovat nieco specialne? bo mi to ani za nic nechce ist. .. <? Header...

1

372

25.04.2007 7:50

p360t

Žiadne neprečítané príspevky

php a jeho nastavenie

Používam CMS e107, nainštaloval som si do neho plugin Image_gallery, ponastavoval som všetky potrebné hodnoty (chmod) podľa...

4

460

24.04.2007 20:22

mokus

Žiadne neprečítané príspevky

Budete sa vypisovať ...

Mám otázku že či niekto nemá napr. v kompe všetky štáty, alebo nepozná stránku kde sú. Vopred ďakujem. ////////////chcel by som...

2

304

24.04.2007 15:08

Tominator

Žiadne neprečítané príspevky

Tvorme bezpečnejší web - funkcie strip_tags() a addslashe

evTOM ma požiadal o vysvetlenie dvoch funkcií, ktoré som spomenul v nejakej téme. Určite bude dobré, ak si to prečítajú aj...

4

805

24.04.2007 13:20

mylan

Žiadne neprečítané príspevky

my php problem

mam nasledujuci kod: $file = "text.csv"; $target = "./upload/"; $target = $target....

2

351

23.04.2007 21:48

p360t

Žiadne neprečítané príspevky

mysql + php problem

mam takyto problem :po nacitani my napise ,ze sa nepodaril vlozit riadok source: <?php function...

3

471

21.04.2007 14:08

lukasmakac

Žiadne neprečítané príspevky

<select> v PHP

Mám takýto problém: Mám dve PHP-čka, v prvom z nich je napísaný kód <select name=forma> <option...

5

902

18.04.2007 18:16

Tominator

Žiadne neprečítané príspevky

Prevzatie casti textu z druhej stranky

Dobry den, chcem sa opytat, ze mam stranku, a chcel by som z druhej stranky nacitat obrazok (ktory je vzdy iny). Ako sa to da...

3

361

18.04.2007 17:28

p360t

Žiadne neprečítané príspevky

zistenie globalnej premenej

Ahojte, chcel by som sa opytat ci je mozne nejakym sposob zistit druh galobalnej premenej a kluc pola.. hmm to bolo trosku...

3

367

15.04.2007 19:03

Gioel

Žiadne neprečítané príspevky

znamkovanie članku

ako by ste mi poradili že mam riešiť znamkovanie noviniek?

12

565

15.04.2007 18:41

ambrel

Žiadne neprečítané príspevky

Chcel by som sa naučiť programovať v php

Chcel by som sa naučiť programovať v php. Neviem ako, neviem cez čo... pomôže mi niekto môžme sa kontaktovať cez ICQ.

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

40

2604

14.04.2007 20:33

mienkofax

Žiadne neprečítané príspevky

odrolovanie po kliknuti "+"

Zacalo sa mi pacit rolovanie menu,zoznamu atd na strankach po kliknuti na + a opetovne kliknutie na to miesto ale uz na...

3

374

12.04.2007 20:27

Tominator

Žiadne neprečítané príspevky

cron - kazdu hodinu

dobry den chcel by som sa uistit ci dany cron sa bude vykonavat kazdu celu hodinu hodinu spravil som to takto: 0 */1 * * *...

1

433

12.04.2007 12:20

itsgoingd

Žiadne neprečítané príspevky

Program na robenie v php

Program na robenie v php existuje take nieco?

7

648

11.04.2007 16:08

p360t

Žiadne neprečítané príspevky

Title

Chcel by som sa opýtať, že ako sa dá spraviť nadpis dokumentu v PHP? Ďakujem

3

698

08.04.2007 19:06

m@-nX

Žiadne neprečítané príspevky

Dôvera

Pls ludia som uplna lama ohladne php komu sa da plne dôverovat ze by som mu dal moj nick a heslo a by mi s tim trochu pomohol...

10

926

08.04.2007 18:29

Tominator

Žiadne neprečítané príspevky

Upload server

Mozete mi prosim povedat (napisat) daky script alebo kod na upload suborov na server (ic.cz) vsetky formaty do 15 MB . Dakujem

26

1985

08.04.2007 18:06

Tominator

Žiadne neprečítané príspevky

+

mal by som otazku, ze ako spravim take hlasovanie ako je na lamer.cz cez to + ? (Chcel by som to pouzit ako pocet podakovani za...

0

558

05.04.2007 14:04

ambrel

Žiadne neprečítané príspevky

overall_header.tpl chyba

Template->make_filename(): Error - file /usr/export/www/hosting/w3forko/templates/overall_header.tpl does...

3

403

02.04.2007 9:33

mokus

Žiadne neprečítané príspevky

Formulár

Neviem, či je to v správnej kategórii, tak sa dopredu ospravedlňujem. Dajme tomu, že mám takto dokument v php: <?php $meno =...

23

1442

01.04.2007 10:02

p360t

Žiadne neprečítané príspevky

vytah z databazi aj zo znakmi

prosim vas ako vitiahnem z mysql db presne vsetko co som do nej vlozil...napr: vlozim do nej <a...

1

336

31.03.2007 15:49

suchy

 [ 3469 tém ] 1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70


PHP, ASP




© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF