Pevne disky C,D,E,FAhojte fesaci uz ste mi raz pomohli ,tak vas prosim dalej mam v PC jednotky C,D,E,F ako spravit aby bolo iba C, alebo C,D nech vtom mam nejaky poriadok , c: 31gb d: 19gb e: 39gb f: 8gb-recovery raz som to robil ale uz si nepamatam poradte mi plosim ,,dik aky mas system? windows 7 / vista: ak ti nevadi, ze o data minimalne na E: a F: prides, tak win+R -> diskmgmt.msc E: a F: odstranis a C: a D: rozsiris o ziskane nevyhradene miesto Control Panel\System and Security\Administrative Tools create and format disk partitions mam win xp prof.sp3 cz takze ked ich dam vymazat tak sa mi automaticky rozlozi ta velkost z tych vymazanych diskov? Pokial sa nemylim tak po vymazani tychto zväzkov sa z nich stane Nevyhradene miesto takze tu zvysnu kapacitu mozes dat kam chces. Ja by som ju dal na D: - Datovy disk. Kedze 31GB na C: pre Windows XP Professional musi stacit. neviem ci ma XP moznost rozsirit miesto na disku nevyhradenou oblastou, ak nie, bude treba nejaky program Asi nema... Ja osobne pouzivam Acronis Disk Director a som max spokojny ...
Pevne disky C,D,E,F |