Zdravicko, v prvom rade by som Vám chcel objasnit o co vlastne ide. Svoju “detsku izbu” si pomalymi svojpomocnymi krokmi zveladujem na taku vysokoskolsku pracovnu a pomalymi krokmi cez monitor aoc 24g2u 144hz... a nejake to m-audio studiove monitory sa chcem dopracovat k nejakemu PC na kazdodenne pouzitie a prilezitostny gaming. Po nejakom tom 5 rocnom dochodku od gaminku skrz narocnu VŠ sa k nemu opat pomalicky dostavam hlavne k mojim srdcovkam ako CS1.6 CS:GO v neposlednom rade WOT avšak nebranim sa ani novym hram. Avsak teraz prichadza velke ALE... ako hovorim malymi svojpomocnymi krokmi to znamena do marca by som to uz chcel mat zmaknute, vybrate a podciarknute... chcem sa u vas ako profikov obozrejmit kolko by do niecoho takeho na moje potreby bolo nutne investovat. Ratal som s investiciou okolo 800 az 1200 eur ... avsak pri tej 1200vke uz moje usi aj hlava rezonuju... chapeme sa

... chcel by som to min na 2,3...4 rocky kym dostudujem nech to je fakt na kazdodenne pouzivanie a nejaky ten gaming