Poprosím Vás o zloženie PC zostavy (iba skrinka) - iba na prácu v CAD (98% praca 2D) a FEM programoch (výpočtový výkon,3D rendering), práca s 300MB rtf súbormi, žiadne hry. Prijal by som SSD disk na systém a aktuálnu prácu a HDD na následné uskladnenie. Nepreferujem žiadnu značku, je mi to jedno. K PC aj OS (v súčasnosti mám OEM WIN 7 Pro 64 SK, WIN 8 nechcem a s Win 10 nemám skúsenosť). Cena +-700EUR. Ak je to málo vedeli by sme niečo prihodiť, ale snažme sa držat v tomto rozmedzí.
Ďalej hladám niekoho, kto mi to poskladá a nahodí systém (samozrejme za odmenu) (BA, GA, SA). Ak to sem nepatrí, ospravedlňujem sa.
Ďalej mi môžete poradiť, či sa v súčasnosti oplatí viac laserová alebo moderná atramentová tlačiareň s veľkokapacitnými náplňami. Tlačím cca 200-300strán mesačne, niektoré mesiace aj 1000 (85% čiernobielo text, 15% farebne -nie foto kvalita). Doteraz som tlačil na laserovej konice ale došiel mi drum cartridge a aj ostatne cartridge, tak niečo nové by som prial. Atramentová max. 250eur, laserová max. 400eur. Ak to sem nepatrí, ospravedlňujem sa.
|