Rozpočet 800€ Radšej zložené ale asi by tom to zvládol aj sám až na inštaláciu win 10 čo neviem ale som ochotný platiť menej alebo aj viac v prípade, že teraz sa mi oplatí zobrať buď lepšiu dosku, procesor alebo grafiku a potom mať v rukáve možnosť upgradu nech nemusím zbytočne teraz kúpiť nejakú predraženú grafiku a zatiaľ by som šiel na niečom čo potiahne nové hry a aj tie čo vyjdú ako napr. Cyberpunk, RDR2, RUST, PUBG, Forza... Bolo by dobré keby sa z takého PC dá aj streamovať... Zatiaľ by mi asi stačila RX590 / 580 ale ak by som mal brať drahšie tak sa rozhodujem medzi MID (gtx1660ti vs rtx2060) HIGH (rx5700xt,asus turbo gtx1080, rog strix gtx1070, rtx2060 super windforce) čo som si ich porovnával tak sú výkono podobné ale mám v tom chaos vraj najlepši je rx5700xt z týchto, turbo gtx1080 a rog strix gtx1070 su dost podobne vraj a ta rtx 2060 super wind force tiež je vraj dobra, tak neviem fakt, že čo pomôže najviac v hrách pozeral som rôzne weby kde sa dajú karty porovnať aj komponenty ale naozaj neviem... a nechcem niečo dať do zostavy a potom zistiť, že to nepasuje) bolo by fajn keby je na nete nejaká zložená zostava za fér cenu a nie aby človek za 700-800 € zostavu platil 1200 €.... To si môže alza aj všetci obchodníci vyhodiť z hlavy, veľa vecí je predražených, chápem, že chcú zarobiť ale za to platiť nebudem.
|