Zdravím, chcel by som sa opýtať či je táto zostava v pohode a fungovala na 100% poprípade čo by som mohol zmeniť aby fungovala lepšie (výkon) . Určite ale nechcem vodné chladenie. Rozpočet by bol okolo 1600-1800€ aj z monitorom. Ďakujem.
Tak od známych všetci kupovali len intel a nvidiu hlavne vraj kvôli teplote. Už som sa ale rozhodol monitor nechám aj grafiku, prehodím len chladič snáď tento bude ok. Chcem sa ešte spýtať kde sa najviac oplatí kupovať komponenty na alze je to predražené a mám sňou aj zlé skúsenosti.
Mal si tu navrhnuty o dost lepsi monitor s lepsim dizajnom (to je subjektivne samozrejme) ale hlavne s ips ktory ma lepsie pozorovacie uhly ako tn +tu odozvu nerozoznas ci je to 1ms alebo 8ms
Na tvojom mieste by som zobral ten dell ale ked si sa uz rozhodol a chces vyhodit peniaze za horsie tak prosim
_________________ Notebook: Acer Travelmate P253-M (CPU: Intel Core i3 3120M RAM: 4gb ddr3 GPU: Intel hd 4000 HDD: Toshiba 5400ot/s 750gb OS: Win 7 Professional) Monitor: ASUS VW22AT-CSM 22" WSXGA+ 1680x1050 Myš+klávesnica: Connect It CI-185 Mobil: Huawei P8 Lite 16gb Black
Pozeral som recenzie a viac sa mi pozdáva ten BenQ ale popremýšľam ktorý si zoberiem to rozlíšenie ma láka. Stále mi tam nesedí AMD grafika keby si zoberiem 970 a neskôr v budúcnosti zoberiem druhú 970 nebolo by to lepšie (8 GB) ?
Pozeral som recenzie a viac sa mi pozdáva ten BenQ ale popremýšľam ktorý si zoberiem to rozlíšenie ma láka. Stále mi tam nesedí AMD grafika keby si zoberiem 970 a neskôr v budúcnosti zoberiem druhú 970 nebolo by to lepšie (8 GB) ?
Inak len tak uvazujem, ak vsetci kamarati pokupili nVidia grafiky, je pochopitelne, ze referencie na AMD Ti asi nedaju.
_________________ PODPIS BOL UPRAVENÝ / ZMAZANÝ Z DÔVODU PORUŠOVANIA PRAVIDIEL FÓRA!
naco si sem prisiel???? takym ako si ty by som najradsej dal ban, kazdy hovori, ze amd je horsie ako nvidia ale ked sa niekto spyta preco tak vam povedia len "pocul som", alebo "kamarati kupuju len nvidie"...ale banovanie nie je na mne...
ber to co radi Miso122 cize dell monitor a amd 390
Nezobral ho z dôvodu 144 Hz, ktoré jednoducho hráč CS:GO potrebuje. Ten Benq je výborný, môžem ho len doporučiť. Na druhej strane, fakt zober skôr AMD ako NVIDIU