paulxxx - Príspevky
Prehľadať tieto výsledky:

Stránka: 1 z 1 [ Vyhľadávanie našlo 28 výsledkov ]

AutorSpráva

 Fórum: Ostatné programy   Téma: stiahnutie web stránky s 360° foto


Odpovede: 0
Zobrazenia: 350


Ahojte, potreboval by som stiahnuť web stránku pre offline prezeranie. Na stránke je byt s 360° fotkami pre prezeranie. Prikladám odkaz:

http://www.panoramax.sk/html5/hash.php?token=b669db40e4&html5=auto

Viete mi poradiť ako to stiahnuť pre offline prezeranie? Skúšal som to pomocou nejakých ...

 Fórum: Operačné systémy Microsoft   Téma: Nahlad obrazkov


Odpovede: 3
Zobrazenia: 381


Mandy píše:
Ked otvoris okno s obsahom suborov-fotiek, tak si musis zvolit nahlad - ikony alebo dlazdice a nie podrobnosti, vo win7 to mam v pravom hornom rohu okna (pod oknom vyhladavania)


dakujem, ale nie tym to nie je ... hoci co si z toho zvolim stale neuvidim nahlad

 Fórum: Operačné systémy Microsoft   Téma: Nahlad obrazkov


Odpovede: 3
Zobrazenia: 381


Zdravim, mal by som na vas otazku, preco mi nezobrazuje nahlady obrazkov po pripojeni mobilu k PC. Prehladavam si snimky ale zobrazuje len nazvy a kazdy obrazok si musim otvorit aby som videl co na nom je.
Dakujem

 Fórum: Siete   Téma: connectify a wifi siet


Odpovede: 0
Zobrazenia: 58


Zdravim,

snazim sa vytvorit si pomocou programu connectify siet na notebooku, aby som sa mohol pripojit na net aj pomocou mobilneho telefonu (s androidom). Problem je ten, ze mi to nefunguje ani kedy vypnem firewall. Bud ma nepripoji, alebo ked sa mobilu podari pripojit na 10 krat, tak nejde net. U...

 Fórum: Pevné disky a radiče   Téma: Nefunkcne data na disku


Odpovede: 2
Zobrazenia: 159


MAm problem s datami na disku.
Pri kopirovani z jedneho disku na druhy sa s nimi nieco stalo. Sice maju taku velkost ako mali a maju aj ten format ale ziaden subor nejde otvorit.
Pri obrazkoch mi ich vobec nezobrazi, pri Word-dokumentoch mi pri ich otvoreni vyhodi tabulku ze si mam vybrat kodovani...

 Fórum: Pevné disky a radiče   Téma: Rozdelenie diskov


Odpovede: 8
Zobrazenia: 813


killer1301 píše:
skus kliknut v tom diagrame na tu cast DATA ci tam je moznost "rozsirit zvazok"


je tam ta moznost ale neda sa na nu kliknut..

 Fórum: Pevné disky a radiče   Téma: Rozdelenie diskov


Odpovede: 8
Zobrazenia: 813


tak tu je to este raz


a mam Win 7 Professional 64bit

 Fórum: Pevné disky a radiče   Téma: Rozdelenie diskov


Odpovede: 8
Zobrazenia: 813


Nazdar.
prosim o radu s rozdelenim diskov. Mam 320 Gb disk a je rozdeleny tak ako to vidite na obrazku. Chcel by som z tej nepriradenej casti 41,62 GB vytvorit novy disk, alebo ho pridat k uz existujucemu disku DATA ale nejde to...poradte ako by som to mal spravit
Dik za radu


http://www21.zi...

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: referencie na funkcie


Odpovede: 4
Zobrazenia: 303


mohol by som poprosit pomoct este s nejakym z tychto zapisov?
dakujem za kazdu radu ...

http://www20.zippyshare.com/v/68855601/file.html

ak viete aspon nejaky z tychto 8 prikladov tak vam budem vdacny...

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: referencie na funkcie


Odpovede: 4
Zobrazenia: 303


ako postihnuty keby pisal tie komenty :D jednoducho to do r-f priradi adresu funkcie, kedze pointer je len pretypovany int, da sa to bez dalsich akcii, to char tam je info pre kompiler, aby ti dovolil zavolat tu funkciu tak ako bola zavolana

prepac ale to s tym (char*) aj tak nechapem...
ak so...

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: referencie na funkcie


Odpovede: 4
Zobrazenia: 303


Zdravim, ucim sa na skusku z programovania a niesu mi jasne nejake veci. Ak mi viete pomoct budem velmi rad.
Nechapem co spravi toto:


int (&r_f)(char*)=Dlzkaretazca;
int dlzka=r_f(s1);


tu mate cely priklad:
http://www29.zippyshare.com/v/87535673/file.html

dakujem za kazdu radu...

 Fórum: Sieťové a internetové programy   Téma: on-line televizia


Odpovede: 2
Zobrazenia: 294


marzo píše:
skus si preinstalovat flash player pripadne najst ci nieje novsia verzia http://get.adobe.com/flashplayer/


nainstaloval som si najnovsiu verziu ale nic sa nezmenilo. Stale mi vypina operu.... :cry:

 Fórum: Sieťové a internetové programy   Téma: on-line televizia


Odpovede: 2
Zobrazenia: 294


prosim poradte mi, vzdy ked zapnem nejaku internetovu televiziu (napr. aj on line vysielanie markizy, stv atd.) tak mi vyskoci okno ze opera prestala pracovat a je potrebne ju zavriet a zrusi mi operu. To iste mi spravi aj ked to spustim na IE, alebo na Google Chrome. Stale mi vyskoci to okno a ja m...

 Fórum: Video programy   Téma: program na web cameru


Odpovede: 0
Zobrazenia: 524


poradte mi prosim nejaky program na web kameru lebo program "lifeframe", ktory som dostal k notebooku asus nejde nainstalovat na windows 7. Potreboval by som nejaky podobny tomu lifeframe.
Alebo ak viete ako ho mam nainstalovat na windows 7, tak budem rad??? (pise mi ze bezi len na viste)...

 Fórum: Sieťové a internetové programy   Téma: ICQ a vše okolo něj << všechno sem!


Odpovede: 400
Zobrazenia: 23728


po nainstalovani mi nechce spustit icq 6.5, napise ze sa nepodarilo spustit aplikaciu lebo konfiguracia nie je spravna .....co s tym?? preinstalovl som to uz milion krat
diki

 Fórum: Notebooky a netbooky   Téma: lepsia volba?!


Odpovede: 1
Zobrazenia: 231


Nazdar
Poradte mi pri kupe notebook-u. Mam vybratych zopar, ale neviem sa rozhodnut, kedze s notebookmi nemam az take skusenosti a neviem co pri ich pouzivani viac vyuzijem(mozno su to blbosti ale myslim tym napr: Blue Ray, numericku klavesnicu, DVB-T,baterka atd. proste veci ktore vam pri pouzivan...

 Fórum: Ostatné   Téma: dreamweaver


Odpovede: 3
Zobrazenia: 527


ako mam priamo v macromedia dreamweaveri 8 uploadnut stranku na server??
da sa to vobec?
diki

 Fórum: Antivíry a antispywary   Téma: RegistryBooster


Odpovede: 2
Zobrazenia: 365


qpkqkma píše:
Skus reinstalovat Microsoft Visual C plus plus.

neviem ze co som spravil ale uz to ide a nemusel som nic preinstalovat :)

 Fórum: Antivíry a antispywary   Téma: RegistryBooster


Odpovede: 2
Zobrazenia: 365


mam problem s tymto programom "RegistryBooster"
doteraz mi bezal v pohode, ale ked som ho dnes zapol skocila mi tato hlaska:
http://www1.zippyshare.com/v/57765388/file.html
ale ked ten program dam odstranit a nainstalovat odznova ta hlaska sa tam opat objavi:::???? co s tym??
diki

 Fórum: Operačné systémy Microsoft   Téma: procesy


Odpovede: 1
Zobrazenia: 380


ako zistim ze co za procesy bezia napr. pod svchost.exe alebo pod lsass.exe atd. ??? (a ked su nepotrebne ako ich odstranim??)
uz som to niekde na nete videl ale neviem to najst (matne si spominam ze sa to zistovalo cez "cmd" a potom pomocou nejakych prikazov)
diki....

 Fórum: Operačné systémy Microsoft   Téma: spustanie windowsu


Odpovede: 2
Zobrazenia: 318


Jaro píše:
ani nenapises ake dva ci XPcka, ci visty

ak je to XPcko daj start/spustit/msconfig/boot.ini a tam daj skontrolovat vsetky cesty zavedenia

obidve XP.....diki za pomoc uz mi to nezobrazuje :)

 Fórum: Operačné systémy Microsoft   Téma: spustanie windowsu


Odpovede: 2
Zobrazenia: 318


mam taky mensi problem...
mam dva disky na ktorych som mal aj dva operacne systemy. Jeden disk som sformatoval, cize ostal mi uz len jeden windows, ale pri zapinani PC mi naskoci ta ponuka vyberu medzi dvoma operacnymi systemami z ktorych si musim jeden vybrat. Ako to mam odstranit aby sa to neobja...

 Fórum: Antivíry a antispywary   Téma: lsass.exe


Odpovede: 5
Zobrazenia: 1662


Kosak píše:
Subor nakopiruj z instalacneho CD cez Recovery konzolu (adresar i386, pozor, ma meno WLDAP32.DL_) do system32 ale s menom WLDAP32.DLL.


mohol by si to napisat este raz a trocha zrozumitelnejsie aj pre laika? diki

 Fórum: Antivíry a antispywary   Téma: lsass.exe


Odpovede: 5
Zobrazenia: 1662


hodi ciernu obrazovku a namiesto toho aby naskocila plocha ostane cierna obrazovka aj s tou hlaskou...

 Fórum: Antivíry a antispywary   Téma: lsass.exe


Odpovede: 5
Zobrazenia: 1662


potreboval by som pomoct...
pri zapnuti PC mi namiesto pracovnej plochy ostane cierna obrazovka a vyskoci okno "lsass.exe" kde pise ze: "aplikacia nemohla byt spustena, pretoze sucast WLDAP32.dll nelze najst. Problemy pravdepodobne odstranite opätovnou instalaciou aplikacie"
co...

 Fórum: Webdesign   Téma: dreamweaver


Odpovede: 6
Zobrazenia: 688


Da sa to trochu vyriesit pomocou php funkcie include. Na to aby si videl vysledok ale potrebujes hosting podporujuci php + na tvohom PC spusteny php server.
teda napriklad niekde do stranky vlozis:
<?php include ("menu.php"); ?>
A potom vztvoris subor menu.php , v ktorom bude me...

 Fórum: Webdesign   Téma: dreamweaver


Odpovede: 6
Zobrazenia: 688


myslim, ze by si chcel pouzit iframe ale ten nepouzivaj. tak isto by som na layout nepouzival ani tabulky. ale jednoducho to sprav tak, ze na kazdej podstranke zmenis iba to okno, ktore chces aby sa zmenilo. ziadne zazraky v tom nehladaj.

ale ked na kazdej podstranke zmenim len to okno ktore ch...

 Fórum: Webdesign   Téma: dreamweaver


Odpovede: 6
Zobrazenia: 688


pls poradte
robim stranku v dreamweaveri .
mam spravenu tabulku (napr. ktora ma 3 riadky a 3 stlpce) a chcem aby sa mi obsah stranky menil iba v jednom okne tabulky.
ostatne okna budu pevne a nebudu sa vobec menit. bude v nich napr. menu
ako to mam spravit
dufam ze ste to pochopili
dik
Stránka: 1 z 1 [ Vyhľadávanie našlo 28 výsledkov ]




© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF