[ Príspevkov: 7 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Parser kurzov mien

Registrovaný: 10.12.06
Príspevky: 229
Témy: 77 | 77
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 16.08.2009 22:31 | Parser kurzov mien

Ahojte. Potreboval by som dostat toto xml do tvaru pola, tak aby som mohol zobrat currency, rate a time a vlozit si ich do db. Teda ide mi o to, aby som mal vystup z toho xml nejak takto:

Kód:
$res = array(
'currency' => array(
      'CZK' => 1,256,
      'USD' => 1,369,
     )
'time' => 2009-08-14,
'name' => 'European Central Bank',
);



Nikdy som s xml nic nerobil takze nemam absolutne sjanu ako to dostat do pozadovanej podoby.


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Parser kurzov mien

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 16.08.2009 22:38 | Parser kurzov mien

uz sa to tu riesilo, pohladaj... neuviedol si ani len format xml, bez toho ti nikto nepomoze...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Parser kurzov mien

Registrovaný: 10.12.06
Príspevky: 229
Témy: 77 | 77
Bydlisko: Bratislava
Napísal autor témyOffline : 16.08.2009 22:46 | Parser kurzov mien

Nemam najmensiu sajnu aky je to format.


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Parser kurzov mien

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 16.08.2009 22:47 | Parser kurzov mien

z akeho xmlka to chces ziskavat?


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Parser kurzov mien

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 16.08.2009 22:51 | Parser kurzov mien

uviedol tam link
http://www.ecb.europa.eu/stats/eurofxre ... -daily.xml

presne to sa tu uz riesilo. mam fajn naladu, takze som ti to nasiel

http://www.pcforum.sk/kurzy-nbs-script- ... tml#566693

alebo ak nemozes pouzit simplexml tak tu som napisal kod

http://www.pcforum.sk/kurzy-nbs-script- ... tml#571987


//sry, nevsimol som si link (stenley)


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Parser kurzov mien

Registrovaný: 10.12.06
Príspevky: 229
Témy: 77 | 77
Bydlisko: Bratislava
Napísal autor témyOffline : 16.08.2009 22:56 | Parser kurzov mien

Supadupa diky!


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Parser kurzov mien

Registrovaný: 31.05.09
Prihlásený: 02.06.17
Príspevky: 562
Témy: 37 | 37
Bydlisko: BegyBen
NapísalOffline : 16.08.2009 23:12 | Parser kurzov mien

Skus nieco taketo
Kód:
<?php
$subor = file_get_contents("http://www.ecb.europa.eu/stats/eurofxref/eurofxref-daily.xml");
$xml = new SimpleXMLElement($subor);
foreach ($xml->Cube->Cube as $cas)
  $res['time'] = $cas['time'];
foreach ($xml->Cube->Cube->Cube as $mena) {
  if($mena['currency'] == "USD")
    $res['currency']['USD'] = $mena['rate'];
  if($mena['currency'] == "CZK")
    $res['currency']['CZK'] = $mena['rate']; }
$res['name'] = "European Central Bank";
?>


Ak ked mozno sa tie cykly daju nahradit niecim inym neviems XML moc nerobim


 [ Príspevkov: 7 ] 


Parser kurzov mien



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Prevod mien

v PHP, ASP

4

2052

01.05.2009 19:46

pkrajnak

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

xml parser

v PHP, ASP

2

377

29.04.2009 16:10

Draex

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

odstránenie preddefinovaných užívateľských mien

v Sieťové a internetové programy

8

160

15.09.2010 21:29

markotan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

php HTML parser

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2, 3 ]

v PHP, ASP

70

1625

29.01.2017 21:04

mokus

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Jlist nacitanie mien suborov /JAVA/

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

0

576

09.01.2009 1:26

milanbb55

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

HTML parser web stranok

v PHP, ASP

4

351

16.11.2007 15:41

chrono

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

kalendar slovenskych mien sidebar windows 7

v Ostatné programy

2

7749

08.05.2011 14:59

QS

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP simle html DOM parser

v PHP, ASP

3

135

09.04.2013 21:22

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

scanner a parser v C#

v Technológia .NET

1

1383

25.02.2009 21:54

suchy



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF