[ Príspevkov: 8 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.06.08
Prihlásený: 31.05.16
Príspevky: 81
Témy: 19 | 19
NapísalOffline : 16.01.2009 12:12 | Panacikovia-hodnosti

Zdravim tak opat amm problem...
Takze mam panakov na webe rozhoduju o funkciach na webe napr ze je Boss koder atd.. Panakov zobrazuje ale nezobrazuje alt a title neviete nieko poradit? dost to vadi lebo clen alebo navstevuju nevie do akej skupiny patry...
Kód:
    function panacik($id)
     {
$sova = "";
$g = explode(".", $id);

     foreach($g as $id => $value)
     {
          if(file_exists("".BASEDIR."images/panak/".$value.".gif"))
          {
          $result = dbquery("SELECT group_name FROM fusion_user_groups WHERE group_id='".$value."'");
          $data = dbarray($result);
          $sova .= "<img border='0' src='".BASEDIR."images/panak/".$value.".gif' alt='".$data['group_name']."' title='".$data['group_name']."'>";
          }
     }
return $sova;
}

+ vypisuje chyby ze nemam vytvorenu tabulku user_groups pritom ju tam mam nechapem co tomu je...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 16.01.2009 12:21 | Panacikovia-hodnosti

ok ale ako vyzerá tabuľka - polia v tabuľke ...

lebo on ti vravi že nemáš pole funsion_user_groups v tabulke group_name


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.06.08
Prihlásený: 31.05.16
Príspevky: 81
Témy: 19 | 19
Napísal autor témyOffline : 16.01.2009 12:24 | Panacikovia-hodnosti

Tominator píše:
ok ale ako vyzerá tabuľka - polia v tabuľke ...

lebo on ti vravi že nemáš pole funsion_user_groups v tabulke group_name


Notabulka vytvorena je hlavna funsion_user_groups a v nej je vytvorena group_name


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Panacikovia-hodnosti

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 16.01.2009 15:52 | Panacikovia-hodnosti

nemas tam len nejaky preklep? pripadne si vyskusaj spustit ten sql prikaz napr v pma...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.06.08
Prihlásený: 31.05.16
Príspevky: 81
Témy: 19 | 19
Napísal autor témyOffline : 16.01.2009 18:28 | Panacikovia-hodnosti

no preklep tam nieje nemoze to mat nieco spolocne s hostingom ze nieco nepovoluje???


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 26.02.08
Prihlásený: 24.05.13
Príspevky: 372
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 16.01.2009 19:51 | Panacikovia-hodnosti

tak si skus vyechovat tie premenne ci niesu prazdne alebo pozri zdrojak a tam kukni co mas v tych title dosadene...ak nic tak zrejme budes mat prazdne tie premenne
taktiez skus ten select dat do pma ako uz bolo spominane ci tam nemas nejaky preklep v nejakom pismenku aj mne sa to casto stava


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Panacikovia-hodnosti

Registrovaný: 07.03.06
Prihlásený: 23.01.11
Príspevky: 408
Témy: 2 | 2
Bydlisko: Prešov / Pr...
NapísalOffline : 16.01.2009 21:13 | Panacikovia-hodnosti

ukáž presný výstup ktorý ti to dáva + presné znenie chyby čo vypisuje.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.06.08
Prihlásený: 31.05.16
Príspevky: 81
Témy: 19 | 19
Napísal autor témyOffline : 18.01.2009 12:23 | Panacikovia-hodnosti

ok vyriesil som to mozete LOCK chyba bola v tom ze v mysql bola tabulka zapisana v tvare fusionuser_groups a nie v takom akym sa ju ja volal tj.: fusion_user_groups


 [ Príspevkov: 8 ] 


Panacikovia-hodnosti




© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF