Dobrý Deň.
Chcel by som predať zostavu na vytváranie si krytov z vlastným dizajnom . Dôvod predaja je ten že nemám čas sa tomu venovať a zbytočne mi to sedí doma tak by som to rad posunul niekomu kto to využije a mne sa vráti nejaký ten kapitál čo som do toho dal . Ja osobne som sa zameral na vytváranie dizajnu pre krytí pre značky Iphone modeli : 5,6,7,7+,8+,X,XS ale pokiaľ si kúpite formu na inú značku tak môžte si vytvárať krytí aj na iné značky.Všetko skoro ako nove par krát použite to bolo . Jedine čo ma problém je tlačiareň vymenil som na nej dosku a od v tedy nechce tlačiť a len v kuse berie papiere a keď dôjdu tak hlási že neni papier ale nejaký šikovný kutil isto nájde kde je chyba.Cela tato sranda ma stala cca 700€.
Cena : 400€( pokiaľ by bol vážny záujem a zobral by to niekto cele tak viem sa dohodnúť )
Sada obsahuje : Wtsfwf ST-2030 3D Sublimation Heat Transfer Printer 3D Vacuum Heat Press Printer for All Phone Cases Except Ipad
Wtsfwf 3D sublimation mold printed mould tool heat press for iphone 7 plus iphone 8 plus case cover
NEW Metal 3D Sublimation mold Printed Mould tool heat press for iphone 6
Wtsfwf 3D sublimation mold 3d sublimation case mold 3d mould for iphone 7 iphone 8 case cover
For Iphone X XS 5.8 INCH Case Cover Metal 3D Sublimation mold Printed Mould tool heat press
EPSON tiskárna ink L310, CIS, A4, 33ppm, 4ink, USB, TANK SYSTEM
Originál farby do tlačiarne nerozbalené
Atrament EPSON 4 x200m sublimačný
Fotopapier CW sublimačný 100g/m² A4 100KS
iphone7 plastic case
iphone 7 a 8 ruber case
3D iphone X,7,7+,6,6s,6+,5c Glossy case