Ahojte,
Mám na predaj takmer nepoužívaný (doslova som ho používal celkovo asi 6 hodín) Steam Deck 64GB, kupovaný začiatkom júla priamo cez Steam.
Dôvod predaja je klasický syndróm očí, ktoré by jedli. Plány veľké a nakoniec naň proste nemám čas. Predávam v kompletnom balení, so zárukou a už s nalepeným fajnovým sklíčkom od Spigenu.
V prípade záujmu (s príplatkom ale prípadnou zľavičkou) sú dostupné na predaj aj (všetko kupované z nemeckého Amazonu :
1. Nerozbalené
Corsair MP600 Mini 1TB SSD (prakticky najlepšie SSD pre SD, vrátane plnohodnotnej záruky) -
doplatok 80€2. Nikdy nepoužitý
set hall-effect joystickov od Elecgear (pozitívne ohlasy a nemajú problém s vonkajšou mŕtvou zónou ako Gullikit; spájkovanie nie je povinné, je to kompletná asembláž iba čapičky) -
doplatok 20€3. Nikdy nepoužitý aftermarket p
riesvitný matný JSaux zadný kryt (vraj to dokonca uchladí SD CPU o pár stupňov lepšie a nemôžem klamať - ľúbim vzhľad čriev dobre nadizajnovaného interiéru) -
doplatok 15€.
Všetko príslušenstvo je zatiaľ ponúkané len pre prípadný predaj SD - ak sa predá SD s alebo bez toho, tak potom by som mal na predaj aj to, čo by prípadne ostalo dostupné (len keby náhodou mal niekto o niečo z toho záujem).
Cena: 320€ (čisto za Steam Deck)
Doprava v cene.
Predávam aj inde.
// Spojený príspevok Pia 27.10.23 11:40Mini poznámočka - toto bol úplne nový kus, nie refurbished.
// Spojený príspevok Ned 29.10.23 13:10Všetko predané inde. Ďakujem za priestor.