P/I: ASUS ROG Strix GTX 1080 8GB OC 11gbps - v zarukeinformacne zistujem zaujem o tuto grafiku, je to asi najvykonnejsi model v tejto serii, OC verzia, 11gbpskomplet v krabici, blocek, prislusenstvo... kupene dna 18.8.2017 v datacomp KE cize v zaruke do 18.8.2020, pouzivana len na hranie.. ziaden mining ani podobne blbostizvazujem prechod na ITX pc a trosku dat pauzu s hranim.. mozno neskor dokupim slabsiu grafiku cenova predstava je aspon 350e, spekulanti nepisatvyhradzujem si pravo nepredat a zrusit ponuku, zatial zistujem zaujem len tu Do Čech asi nejezdíš co? urcite nie Treba niekde zacat ponukam 300€ 300e uz mam ponuku od znameho.. skus dat aspon 330 a tapneme si 330 sa mi uz moc nepaci, porozmyslam este 320 ..menej nie Je kupena na FO , alebo na firmu ? na fo sam pre seba som kupil na hry 320€ s postovnym, platba na ucet po odskusani a zoberiem ju. Sme tu uz obidvaja dlho,tak sa neni coho bat oh..minimalne dobierka kamo.. nezeby som neveril ale raz som tak prisiel o 50e Sory, tak nakoniec ju brat nebudem. Ale aspon su tu info pre pripadneho dalsieho zaujemcu Ak ešte platí ponuka za 320 eur by som ju zobral. Som z PO viem prísť osobne. Upresni si bydlisko v profile podla pravidiel.. chlapi, uz mam kopec ponuk za 350e mimo fora takze ponuky pod ignorujem.. ani som to necakal ze bude taky zaujem Uz si ju predal? Zajtra idem do kosic predane mimo fora dnes za 350e ...
P/I: ASUS ROG Strix GTX 1080 8GB OC 11gbps - v zaruke |