Zdravím,
ponúkam na predaj svoju atraktívnu hernú, bielu grafickú kartu z môjho hráčskeho PC.
Jedná sa o model Gigabyte RTX 3080 Ti Vision OC.
Karta je absolútne bezproblémová, plne 100% funkčná, dosahuje vyššie default frekvencie ako modely 3080 Ti Ventus, Pheonix, alebo Gaming Pro, iCHILL a podobne.
Recenzia na tento model (na vlas rovnako sa správa aj môj kus je tu):
https://www.gpureport.cz/recenze/309-gigabyte-rtx-3080-vision-oc/gigabyte-rtx-3080-ti-vision-oc-12g-recenze-testy.aspx?article=309&page=1Teploty v hrách v mojej skrinke nepresiahli 70 stupňov ani po dlhom hraní. Tento model má veľmi dobre chladené aj pamäte GDDRx, ktoré s prehľadom na mojom kuse idú bez artefaktov a pádov aj pri OC +1000 MHz.
Na karte NEBOLO ŤAŽENÉ, používal som ju len na občasné hranie. Nebola nikdy rozoberaná, nepíska, nehučí, no je to fakt "zlatíčko"..

Predávam z dôvodu, že sa na stolnom PC málo hrávam, skôr dávam prednosť notebooku, v ňom mám RTX 3070.
Karta bola kúpená na alza.sk, dňa 16.11.2021 s 36 mesačnou zárukou, takže ostáva nejakých 28 mesiacov v záruke. Karta je kupovaná na súkromnú osobu, nie firmu, čiže absolútne bezproblémová prípadná reklamácia, či dobropis.( no nikdy som s ňou nemal žiadny problém) Komplet balenie + faktúra.
Cena je pevná, fixná 1099 €.
Najlepšie a silne uprednostňujem osobný odber v Žiari nad Hronom.
Po individuálnej dohode so zálohou vopred pošlem aj kuriérom na dobierku.
Vyhradzujem si právo vybrať si kupujúceho, určite platobné a dodacie podmienky, upraviť ponuku, stiahnuť ponuku, predávam aj inde.
Vďaka.
------ predané mimo fóra