Ahojte,
ak by niekto chcel, mám ešte jeden kus RTX 3080 PHANTOM GS, kúpené v ALZE úplne na konci októbra 2020, takže v záruke na súkromnú osobu 36 mesiacov, komplet balenie, len vyskúšané, funguje 100%, bezproblémový kus.
https://www.gainward.com/main/vgapro.php?id=1093&lang=enMal som šťastie, že sa mi podarilo objednať dva kusy, takže som dva objednal pre istotu, že ak by mal prvý silný coil whine, tak ešte skúsim druhý kus, veď za tú premrštenú cenu od alzy nech mám aspoň čo najlepší kus. Ale oba sú na tom s coil whine celkom v pohode, tzn. podstatne lepšie, než videá čo nájdete ku RTX 3080 STRIXKÁM a TUFkám.
POWERLIMIT v základe 370W, po OC 450W, takže maximum, čo ponúkajú výrobcovia. Default boost frekvencie patria medzi tie najlepšie, čo vôbec dokážete kúpiť. OC tohto kusu čo som tak na rýchlo skúsil, tak 2100 MHz pri 1.04V, pravda, ak to uchladíte a nevadí vám účet za elektriku.
Karta vyžaduje 8-pin *3 a kvalitný zdroj o výkone najlepšie 850W (platinum/gold) a ideálne tri samostatné káble vedené zo zdroja, no minimum sú dva + tretí cez redukciu v balení.
Môj nákup bol 900 €, mám ju hodenú aj na bazoši za 950 €, tu na tomto fóre ju ponúkam za 940 €. Cena pevná!
Tými 40 € si chcem aspoň trochu ponížiť kúpnu cenu tej mojej, čo si chcem nechať, predsa len som plánoval nejakú dobrú verziu RTX do 850 € a toto je dobrá verzia RTX, akurát ma stála 900 €.
Tak mi tu proste neplačte, ja som si prihodil pre toto fórum len 40 €, navyše záruka na súkromnú osobu, karta bez problémov reklamovateľné celé 3 roky.
Najlepšie osobne v ZH, no je možné aj cez kuriéra s poistením, platba vopred.
Ponúkam aj inde, vyhradzujem si právo zrušiť ponuku, vybrať kupujúceho, určiť platobné, dodacie podmienky.
Vďaka
EDIT: Neaktuálne, predané cez bazos.sk